Makové dobrodružstvo

Rakúsko
Bez stravy
Autobusom

Celkové hodnotenie

5 - vynikajúce
5
Program:
Sprievodca:

Makové dobrodružstvo - detailné informácie


Úvod

Predstavte si celý deň stráviť celkom makovo. Aj niečo takéto je možné v Rakúsku, kde navštívite makové gazdovstvo "Mohnhof", rozprávkový hrad Kreuzenstein a makovú dedinku Armschlag.

Úvod

1-dňový zájazd

Poznámka

Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa

Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK SATUR.

Celková cena nezahŕňa

Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.

Doprava

Autokar.

Program zájazdu

1. deň

Odchod z Bratislavy o 08:00 h. Prvou zastávkou bude rozprávkový hrad Kreuzenstein, ktorý je situovaný priamo nadmestečkom Leobendorf neďaleko Viedne.Pôvodný hrad Kreuzenstein bol postavený, ako väčšina hradov v Dolnom Rakúsku, v 12. storočí. Než sa hrad stal zrúcaninou, prešiel v 18. storočí do vlastníctva grófov Wilczkov, ktorí ako majitelia uhoľných baní v Sliezsku zbohatli. Počas 2. svetovejvojny bola časť hradu veľmi poškodená. V súčasnosti je hrad obľúbeným cieľom výletníkov a filmovou kulisou pre filmárovz celého sveta. Po prehliadke hradu navštívime makové gazdovstvo „Mohnhof“ rodiny Gressl, kde sa dozvieme všetko o tunajšom typickom šedom maku. Pozrieme si Múzeum maku, krátky film a ochutnáme makové špeciality. Po prehliadke sa vyberieme do makovej dedinky Armschlag. Návrat na Slovensko.

Zmena programu vyhradená.

Počasie

Rakúsko

Rakúsko, má vysoké alpské štíty, lyžiarské strediská, jazerá, romantické horské údolia a romantické mestá na poznávanie. Preto je Rakúsko ideálnou voľbou na dovolenku počas celého roka.

Hlavné mesto: Viedeň
Časový posun: 0
Mena: Euro