Hotel Kursaal Ausonia

Taliansko, Toskánsko
od136 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4 - veľmi dobré
4.4

Hotel Kursaal Ausonia 3* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

Hotel je veľmi centrálne umiestnený, pár krokov od katedrály Duomo a neďaleko železničnej stanice Santa Maria Novella. Za 5 minút chôdze sa dostanete do Kongresového centra a Fortezza da Basso, kde sa konajú dôležité medzinárodné kongresy a veľtrhy. Ostatné pamiatky, ako je Galleria dell'Accademia a galéria Uffizi, sú asi 500 m a 700 m od hotela. Letisko Florencia je vzdialené asi 7 km a letisko Pisa asi 80 km.

Zariadenie:
Mestský hotel bol postavený v roku 1920. Hotel ponúka 2 junior suity, 2 jednolôžkové a 22 dvojlôžkových izieb na 3 poschodiach, prístupných výťahom. Priateľský personál na recepcii vám rád pomôže s akýmikoľvek otázkami. K vybaveniu patrí šatňa, úschovňa batožiny, trezor a zmenáreň. Hostia majú prístup na internet cez WLAN. Služba organizácie výletov vám pomôže s rezerváciou výletov. Ubytovanie má množstvo bezbariérových zariadení. K ďalšiemu vybaveniu hotela patrí TV miestnosť a knižnica. Ak hostia prídu autom, môžu parkovať v garáži (za poplatok) alebo na parkovisku (za poplatok). Medzi ďalšie služby patrí 24-hodinová strážna služba, stráženie detí, starostlivosť o deti, lekárska pomoc, transferová služba, izbová služba, práčovňa a práčovňa na mince. K dispozícii je fax, ktorý vám pomôže s obchodnými aktivitami.

Ubytovanie:
príjemnú klímu v izbách sa stará klimatizácia a individuálne nastaviteľné kúrenie. Balkón je štandardom vo väčšine izieb. Izby majú manželskú posteľ alebo rozkladaciu pohovku. K dispozícii je aj trezor, minibar a pracovný stôl. K dispozícii je tiež chladnička a mini chladnička. K dispozícii je aj práčka a žehliaca súprava. Rôzne možnosti komunikácie a zábavy zabezpečuje komfortné vybavenie telefónom s priamou voľbou, TV so satelitným/káblovým príjmom a WiFi (zdarma). Súčasťou interiéru kúpeľne je sprchovací kút, vaňa a bidet. K dispozícii je aj sušič vlasov. Je možné si zarezervovať bezbariérové izby. Dom ponúka rodinné a nefajčiarske izby.

Šport/zábava:
Na mieste nájdete wellness centrum s kúpeľmi.

Jedlá:
Na výber sú rôzne možnosti stravovania, ako je jedáleň, raňajková miestnosť, kaviareň a bar. Ubytovacie zariadenie ponúka ubytovanie s raňajkami ako rezervovateľný jedálny lístok. Kontinentálne raňajky vás ráno vylákajú z postele.

Kreditné karty:
Nasledujúce kreditné karty sú akceptované: Visa a MasterCard.

upozornenie:
Dostanete službu, ktorú ste si špeciálne zarezervovali a potvrdili (čo sa týka stravovania, kategórie izby atď.). Ak nie sú prijaté žiadne konkrétne záväzky týkajúce sa rozsahu služieb, dostanete ubytovanie s raňajkami (alebo bez stravy) v kategórii štandardnej izby.
Voliteľné využitie hotelových zariadení (napr. solárium, parný kúpeľ, internet, parkovisko atď.) nie je zahrnuté v cene a je takmer vždy spoplatnené a platí sa na mieste, pokiaľ nie je v popise výslovne uvedené inak.
V niektorých destináciách môžu na mieste vzniknúť dodatočné náklady, napríklad mestská daň, kultúrna daň atď. Výšku určuje príslušné mesto, informujte sa pred odchodom.

Obmedzená mobilita:
Upozorňujeme, že náš balík dovoleniek vo všeobecnosti nie je vhodný pre osoby so zníženou pohyblivosťou, pokiaľ nie je v popise produktu uvedené inak, ale na požiadanie vám poskytneme podrobnejšie informácie o takejto vhodnosti s prihliadnutím na vaše potreby.

Dôležitá poznámka::
V súvislosti so zmiernením korónových obmedzení môžu úradné príkazy viesť k obmedzeniam, zmenám a vynechaniu inzerovaných cestovných služieb.

Vaše zákonné záručné nároky tým zostávajú nedotknuté. ]]>
Lage:
Das Hotel ist sehr zentral gelegen, nur wenige Schritte vom Duomo entfernt und in der Nähe des Bahnhofs Santa Maria Novella. Rund 5 min geht man zum Kongresszentrum und zur Fortezza da Basso, wo wichtige internationale Tagungen und Handelsmessen abgehalten werden. Weitere Sehenswürdigkeiten wie die Galleria dell'Accademia und die Uffizien liegen etwa 500 m bzw. rund 700 m vom Hotel entfernt. Der Flughafen von Florenz befindet sich in etwa 7 km Entfernung und zum Flughafen Pisa sind es ca. 80 km.

Ausstattung:
Im Jahr 1920 wurde das Cityhotel gebaut. Das Hotel bietet 2 Junior-Suiten, 2 Einzel- und 22 Doppelzimmer auf 3 Etagen, die mit einem Aufzug erreichbar sind. Das freundliche Personal an der Rezeption ist gerne bei allen Fragen behilflich. Zu den Einrichtungen des Hauses gehören eine Garderobe, eine Gepäckaufbewahrung, ein Safe und eine Wechselstube. Per WLAN erhalten die Gäste Zugang zum Internet. Hilfestellung bei der Buchung von Ausflügen wird am Tourdesk geboten. Die Unterbringung verfügt über eine Reihe von behindertengerechten Annehmlichkeiten. Zu den weiteren Einrichtungen des Hotels zählen ein TV-Raum und eine Bibliothek. Bei einer Anreise mit dem Auto können die Gäste dieses in einer Garage (gegen Gebühr) oder auf dem Parkplatz (gegen Gebühr) parken. Unter den weiteren Leistungen finden sich ein 24h-Sicherheitsdienst, ein Babysitterservice, eine Kinderbetreuung, medizinische Betreuung, ein Transferservice, ein Zimmerservice, ein Wäscheservice und eine Münzwäscherei. Zur Unterstützung bei Geschäftstätigkeiten ist ein Faxgerät verfügbar.

Unterbringung:
Für angenehmes Raumklima in den Zimmern sorgen eine Klimaanlage und eine individuell steuerbare Heizung. In den meisten Zimmern zählt ein Balkon zum Standard. Die Zimmer verfügen über ein Doppelbett oder ein Sofabett. Außerdem sind ein Safe, eine Minibar und ein Schreibtisch verfügbar. Auch ein Kühlschrank und ein Minikühlschrank sind vorhanden. Darüber hinaus gibt es eine Waschmaschine und ein Bügelset. Verschiedene Kommunikations- und Unterhaltungsmöglichkeiten werden durch die komfortable Ausstattung mit einem Direktwahltelefon, einem TV-Gerät mit Satelliten-/Kabelempfang und WiFi (ohne Gebühr) gewährleistet. Eine Dusche, eine Badewanne und ein Bidet gehören zum Interieur der Badezimmer. Des Weiteren ist ein Haartrockner vorhanden. Buchbar sind rollstuhlgerechte Zimmer. Das Haus bietet Familien- und Nichtraucherzimmer.

Sport/Unterhaltung:
Ein Wellnessbereich mit einem Spa ist in der Unterbringung zu finden.

Verpflegung:
Es stehen verschiedene gastronomische Einrichtungen zur Auswahl, wie ein Speiseraum, ein Frühstückssaal, ein Café und eine Bar. Die Unterkunft bietet als buchbare Verpflegungsleistung Übernachtung inkl. Frühstück. Ein kontinentales Frühstück lockt morgens aus den Betten.

Kreditkarten:
Folgende Kreditkarten werden akzeptiert: Visa und MasterCard.

Hinweis:
Sie erhalten jeweils die von Ihnen konkret gebuchte und bestätigte Leistung (hinsichtlich Verpflegungsleistung, Zimmerkategorie etc.). Soweit keine konkreten Zusagen zum Leistungsumfang gemacht wurden, erhalten Sie Übernachtung mit Frühstück (oder: ohne Verpflegung) in der Standard Zimmerkategorie.
Die optionale Nutzung hoteleigener Einrichtungen (z.B. Solarium, Dampfbad, Internet, Parkplatz etc.) ist nicht eingeschlossen und fast immer gebührenpflichtig und vor Ort zu bezahlen, soweit in der Beschreibung nicht ausdrücklich anders beschrieben.
In bestimmten Destinationen können vor Ort Zusatzkosten entstehen, z.B. durch City Tax, Kulturförderabgabe etc. Die Höhe des Betrags wird von der jeweiligen Stadt festgesetzt, bitte informieren Sie sich vor Abreise.

Eingeschränkte Mobilität:
Bitte beachten Sie, dass unsere Pauschalreisen im Allgemeinen nicht für Personen mit eingeschränkter Mobilität geeignet sind, sofern die Produktbeschreibung hierzu keine abweichenden Angaben enthält.Gerne lassen wir Ihnen aber auf Verlangen genauere Informationen über eine solche Eignung unter Berücksichtigung Ihrer Bedürfnisse zukommen.

Wichtiger Hinweis::
Im Zusammenhang mit den Lockerungen der Corona-Beschränkungen können behördliche Anordnungen zu Einschränkungen, zu Änderungen und zum Wegfall ausgeschriebener Reiseleistungen führen.

Ihre gesetzlichen Gewährleistungsansprüche bleiben hiervon selbstverständlich unberührt.]]>

Recenzie na Hotel Kursaal Ausonia

Celkové hodnotenie na Hotel Kursaal Ausonia je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4
Hodnotené 1x

Taliansko

Taliansko je krajinou mnohých tvárí. Na jednej strane je domovom pamätihodností, veď jeho história siaha až do čias antického Ríma. Na druhej strane sa o stovky rokov neskôr stalo vyhľadávaným miestom na strávenie pohodlnej letnej dovolenky pri mori. Dovolenkárov priťahujú nádherné moderné hotely, ale aj menšie apartmánové domy, ktoré si zachovávajú čaro pôvodného Talianska. 

Hlavné mesto: Rím
Časový posun: 0
Mena: Euro
Čítaj viac

Toskánsko

Toskánsko je región, ktorý sa nachádza v srdci Talianska a disponuje naozaj všetkým, čo na letnej dovolenke v Taliansku potrebujete. Nádherné pláže sú samozrejmosťou, niektoré sú obklopené aj píniovými hájikmi, takže ani slnečníky nebudú potrebné. Ak sa vám morská voda náhodou zunuje, Toskánsko ponúka riešenie – vyberiete si aquaparky, termálne kúpele alebo sa pozriete radšej na zasnežené vrchy hôr v blízkosti mesta Lucca? Máte chuť na umenie, prípadne by ste chceli vidieť najkrajšie talianske mesto? Nech sa páči, Florencia vás očakáva s otvorenou náručou. Považujete sa za gurmána a k vychutnávaniu krásnej architektúry potrebujete aj pohár naozaj dobrého vína? Vitajte v krajine vychýrenej svojím vínom, spomenieme len známe Chianti Classico. Veď už dávni Etruskovia (mimochodom, pamiatky na nich nájdete v krajine aj dnes) nazývali Toskánsko „Enotria“, v preklade „zem vína“. Jedna legenda dokonca tvrdí, že tri staré toskánske mestá – Castellina, Radda a Taille, založili politickú stranu liga del Chianti. Víno je jedným z hlavných potravín toskánskej kuchyne. Okrem neho do „základnej štvorky“ patrí extra panenský olivový olej, chlieb a rôzne druhy mäsa. Takto vzniká množstvo delikates, s ktorými sa stretnete aj na rôznych festivaloch a slávnostiach organizovaných v Toskánsku. Vyberte sa do tohto nádherného kraja a vychutnajte si všetko, čo vám ponúka.

Taliansko má veľmi dobre vybudovanú sieť železníc, ktoré sa tiahne pozdĺž celého pobrežia. Takmer všetky letoviská sú spojené miestnou železnicou, vedúcou tesne popri pobreží. Klientom, ktorí uprednostňujú pohodlie, zabezpečíme leteckú dopravu priamym letom z Viedne do Florencie.

AGROTURISTIKA V TOSKÁNSKU
Prázdniny v Toskánsku bol vždy romantický sen tých, ktorí milujú cestovanie. Stovky nádherných kamenných domčekov, ktoré v minulosti obývali poľnohospodári, boli kompletne zrekonštruované s bazénom a maximálnym komfortom. Dnes sú vyhľadávaným miestom turistov, ktorí prichádzajú z celého sveta objaviť krásu tejto krajiny, ochutnať pravú taliansku kuchyňu a vybrané toskánske vína. V absolútnej relaxácii, ďaleko od turistického ruchu.