Nord Florence Hotel

Taliansko, Toskánsko
od121 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4.5 - vynikajúce
4.5

Nord Florence Hotel 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

Hotel má výhodnú polohu v blízkosti výjazdu z diaľnice a centra Florencie. Na spoje verejnej dopravy sa dostanete približne po 4 km. Ak chcete relaxovať, hostia sa môžu dostať do fantastického zeleného parku Le Cascine len za 5 minút chôdze. Letisko je tiež blízko hotela.

Zariadenie:
16 jednolôžkových a 57 dvojlôžkových izieb je rozmiestnených na 7 poschodiach a je prístupných výťahom. Viacjazyčný personál na 24-hodinovej recepcii vo vstupnej hale vám rád pomôže s akýmikoľvek otázkami. K dispozícii je úschovňa batožiny, bezpečnostná schránka, zmenáreň a bankomat. Wi-Fi pripojenie na internet je k dispozícii vo verejných priestoroch. Služba organizácie výletov vám pomôže s rezerváciou výletov. Hotel má bezbariérový prístup. K dispozícii sú aj obchody. Súčasťou ubytovania je aj TV miestnosť. Ak hostia prídu autom, môžu zaparkovať v garáži alebo na parkovisku. K dispozícii sú služby stráženia detí, izbová služba, práčovňa a práčovňa na mince. K dispozícii je denná tlač (použitie za poplatok).

Ubytovanie:
Klimatizácia a kúrenie zabezpečujú príjemnú klímu v izbách. Balkón je štandardom vo väčšine izieb. K dispozícii je aj trezor, minibar a pracovný stôl. K dispozícii je tiež chladnička a príslušenstvo na prípravu čaju/kávy. Pre väčšie pohodlie hostí je k dispozícii súprava na žehlenie. Vybavenie dopĺňa telefón s priamou voľbou, TV a WiFi. V kúpeľni so sprchovacím kútom a bidetom nájdete sušič vlasov. Rezervovať je možné aj bezbariérové izby s bezbariérovými kúpeľňami. Dom ponúka rodinné a fajčiarske izby.

Šport/zábava:
Pre flexibilné voľnočasové aktivity sú k dispozícii hotelové športové a zábavné možnosti. Rôzne ponuky ponúkajú rozmanitosť, vrátane fitness štúdia a sauny.

Jedlá:
Stravovacie zariadenia zahŕňajú reštauráciu, jedáleň, kaviareň a bar.Možnosť rezervácie ubytovania s raňajkami. K dispozícii sú aj špeciálne položky menu vrátane vegetariánskych jedál.

Kreditné karty:
V ubytovacom zariadení sú akceptované nasledujúce kreditné karty: American Express, Visa a MasterCard.

upozornenie:
Dostanete službu, ktorú ste si špeciálne zarezervovali a potvrdili (čo sa týka stravovania, kategórie izby atď.). Ak nie sú prijaté žiadne konkrétne záväzky týkajúce sa rozsahu služieb, dostanete ubytovanie s raňajkami (alebo bez stravy) v kategórii štandardnej izby.
Voliteľné využitie hotelových zariadení (napr. solárium, parný kúpeľ, internet, parkovisko atď.) nie je zahrnuté v cene a je takmer vždy spoplatnené a platí sa na mieste, pokiaľ nie je v popise výslovne uvedené inak.
V niektorých destináciách môžu na mieste vzniknúť dodatočné náklady, napríklad mestská daň, kultúrna daň atď. Výšku určuje príslušné mesto, informujte sa pred odchodom.

Obmedzená mobilita:
Upozorňujeme, že náš balík dovoleniek vo všeobecnosti nie je vhodný pre osoby so zníženou pohyblivosťou, pokiaľ nie je v popise produktu uvedené inak, ale na požiadanie vám poskytneme podrobnejšie informácie o takejto vhodnosti s prihliadnutím na vaše potreby.

Dôležitá poznámka::
V súvislosti so zmiernením korónových obmedzení môžu úradné príkazy viesť k obmedzeniam, zmenám a vynechaniu inzerovaných cestovných služieb.

Vaše zákonné záručné nároky tým zostávajú nedotknuté. ]]>
Lage:
Das Hotel liegt günstig in der Nähe der Autobahnausfahrt und des Zentrums von Florenz. Anbindungen an die öffentlichen Verkehrsmittel erreicht man nach rund 4 km. Zum Ausspannen können die Gäste in nur ca. 5 Gehminuten den fantastischen grünen Park Le Cascine erreichen. In der Nähe des Hotels befindet sich auch der Flughafen.

Ausstattung:
Die 16 Einzel- und die 57 Doppelzimmer verteilen sich auf 7 Etagen und sind über einen Aufzug erreichbar. Mehrsprachiges Personal an der rund um die Uhr besetzten Rezeption im Empfangsbereich ist gerne bei allen Fragen behilflich. Eine Gepäckaufbewahrung, ein Safe, eine Wechselstube und ein Geldautomat stehen als Serviceleistungen zur Verfügung. WLAN ist in den öffentlichen Bereichen verfügbar. Hilfestellung bei der Buchung von Ausflügen wird am Tourdesk geboten. Das Hotel verfügt über rollstuhlgerechte Einrichtungen. Geschäfte sind ebenfalls vorhanden. Zur weiteren Einrichtung der Unterbringung zählt ein TV-Raum. Bei einer Anreise mit dem Auto können die Gäste dieses in einer Garage oder auf dem Parkplatz parken. Zu den gebotenen Leistungen gehören ein Babysitterservice, ein Zimmerservice, ein Wäscheservice und eine Münzwäscherei. Es liegen Tageszeitungen aus (Nutzung kostenpflichtig).

Unterbringung:
Für angenehmes Raumklima in den Zimmern sorgen eine Klimaanlage und eine Heizung. In den meisten Zimmern zählt ein Balkon zum Standard. Außerdem sind ein Safe, eine Minibar und ein Schreibtisch verfügbar. Auch ein Kühlschrank und eine Tee-/Kaffeemaschine sind vorhanden. Ein Bügelset ist für den zusätzlichen Komfort der Gäste verfügbar. Die Ausstattung wird von einem Direktwahltelefon, einem TV-Gerät und WiFi abgerundet. Im Badezimmer, ausgestattet mit einer Dusche und einem Bidet, gibt es einen Haartrockner. Außerdem sind rollstuhlgerechte Zimmer mit barrierefreiem Badezimmer buchbar. Das Haus bietet Familien- und Raucherzimmer.

Sport/Unterhaltung:
Zur flexiblen Freizeitgestaltung stehen die Sport- und Unterhaltungsmöglichkeiten des Hotels zur Auswahl. Abwechslung bieten verschiedene Angebote, darunter ein Fitnessstudio und eine Sauna.

Verpflegung:
Die gastronomischen Einrichtungen umfassen ein Restaurant, einen Speiseraum, ein Café und eine Bar. Es kann Übernachtung inkl. Frühstück gebucht werden. Auch besondere Speisen sind erhältlich, darunter vegetarische Gerichte.

Kreditkarten:
Folgende Kreditkarten werden in der Unterbringung akzeptiert: American Express, Visa und MasterCard.

Hinweis:
Sie erhalten jeweils die von Ihnen konkret gebuchte und bestätigte Leistung (hinsichtlich Verpflegungsleistung, Zimmerkategorie etc.). Soweit keine konkreten Zusagen zum Leistungsumfang gemacht wurden, erhalten Sie Übernachtung mit Frühstück (oder: ohne Verpflegung) in der Standard Zimmerkategorie.
Die optionale Nutzung hoteleigener Einrichtungen (z.B. Solarium, Dampfbad, Internet, Parkplatz etc.) ist nicht eingeschlossen und fast immer gebührenpflichtig und vor Ort zu bezahlen, soweit in der Beschreibung nicht ausdrücklich anders beschrieben.
In bestimmten Destinationen können vor Ort Zusatzkosten entstehen, z.B. durch City Tax, Kulturförderabgabe etc. Die Höhe des Betrags wird von der jeweiligen Stadt festgesetzt, bitte informieren Sie sich vor Abreise.

Eingeschränkte Mobilität:
Bitte beachten Sie, dass unsere Pauschalreisen im Allgemeinen nicht für Personen mit eingeschränkter Mobilität geeignet sind, sofern die Produktbeschreibung hierzu keine abweichenden Angaben enthält.Gerne lassen wir Ihnen aber auf Verlangen genauere Informationen über eine solche Eignung unter Berücksichtigung Ihrer Bedürfnisse zukommen.

Wichtiger Hinweis::
Im Zusammenhang mit den Lockerungen der Corona-Beschränkungen können behördliche Anordnungen zu Einschränkungen, zu Änderungen und zum Wegfall ausgeschriebener Reiseleistungen führen.

Ihre gesetzlichen Gewährleistungsansprüche bleiben hiervon selbstverständlich unberührt.]]>

Recenzie na Nord Florence Hotel

Celkové hodnotenie na Nord Florence Hotel je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.5
Hodnotené 1x

Taliansko

Taliansko je krajinou mnohých tvárí. Na jednej strane je domovom pamätihodností, veď jeho história siaha až do čias antického Ríma. Na druhej strane sa o stovky rokov neskôr stalo vyhľadávaným miestom na strávenie pohodlnej letnej dovolenky pri mori. Dovolenkárov priťahujú nádherné moderné hotely, ale aj menšie apartmánové domy, ktoré si zachovávajú čaro pôvodného Talianska. 

Hlavné mesto: Rím
Časový posun: 0
Mena: Euro
Čítaj viac

Toskánsko

Toskánsko je región, ktorý sa nachádza v srdci Talianska a disponuje naozaj všetkým, čo na letnej dovolenke v Taliansku potrebujete. Nádherné pláže sú samozrejmosťou, niektoré sú obklopené aj píniovými hájikmi, takže ani slnečníky nebudú potrebné. Ak sa vám morská voda náhodou zunuje, Toskánsko ponúka riešenie – vyberiete si aquaparky, termálne kúpele alebo sa pozriete radšej na zasnežené vrchy hôr v blízkosti mesta Lucca? Máte chuť na umenie, prípadne by ste chceli vidieť najkrajšie talianske mesto? Nech sa páči, Florencia vás očakáva s otvorenou náručou. Považujete sa za gurmána a k vychutnávaniu krásnej architektúry potrebujete aj pohár naozaj dobrého vína? Vitajte v krajine vychýrenej svojím vínom, spomenieme len známe Chianti Classico. Veď už dávni Etruskovia (mimochodom, pamiatky na nich nájdete v krajine aj dnes) nazývali Toskánsko „Enotria“, v preklade „zem vína“. Jedna legenda dokonca tvrdí, že tri staré toskánske mestá – Castellina, Radda a Taille, založili politickú stranu liga del Chianti. Víno je jedným z hlavných potravín toskánskej kuchyne. Okrem neho do „základnej štvorky“ patrí extra panenský olivový olej, chlieb a rôzne druhy mäsa. Takto vzniká množstvo delikates, s ktorými sa stretnete aj na rôznych festivaloch a slávnostiach organizovaných v Toskánsku. Vyberte sa do tohto nádherného kraja a vychutnajte si všetko, čo vám ponúka.

Taliansko má veľmi dobre vybudovanú sieť železníc, ktoré sa tiahne pozdĺž celého pobrežia. Takmer všetky letoviská sú spojené miestnou železnicou, vedúcou tesne popri pobreží. Klientom, ktorí uprednostňujú pohodlie, zabezpečíme leteckú dopravu priamym letom z Viedne do Florencie.

AGROTURISTIKA V TOSKÁNSKU
Prázdniny v Toskánsku bol vždy romantický sen tých, ktorí milujú cestovanie. Stovky nádherných kamenných domčekov, ktoré v minulosti obývali poľnohospodári, boli kompletne zrekonštruované s bazénom a maximálnym komfortom. Dnes sú vyhľadávaným miestom turistov, ktorí prichádzajú z celého sveta objaviť krásu tejto krajiny, ochutnať pravú taliansku kuchyňu a vybrané toskánske vína. V absolútnej relaxácii, ďaleko od turistického ruchu.