Auto Park

Taliansko, Toskánsko
od98 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Auto Park 3* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

- 24-hodinová recepcia
- Výťah
- Internet
- BEZDRÔTOVÝ PRÍSTUP NA INTERNET
- Zmenáreň
- Záhradný priestor
- Terasa
- priestor na grilovanie
- Klimatizácia
- služby práčovne
- Hotelová služba
- Úschovňa batožín
- Parkovacie miesto


Vybavenie izby:
- fén
- Vykurovanie


Jedlá:
- Reštaurácia
- Raňajky formou bufetu
- Bar


deti:
- opatrovateľská služba


Zábava:
- nočný klub


Wellness:
Kúpele
- Kúpele


Tipy a rady:
- Zvieratá povolené


Možnosti platby:
- Kreditná karta
]]>
Ausstattung:
- 24 Stunden-Rezeption
- Aufzug
- Internet
- WLAN
- Geldwechsel
- Gartenanlage
- Terrasse
- Grillplatz
- Klimaanlage
- Wäscheservice
- Roomservice
- Gepäckraum
- Parkplatz


Zimmerausstattung:
- Haartrockner
- Heizung


Verpflegung:
- Restaurant
- Frühstücksbuffet
- Bar


Kinder:
- Babysitterservice


Unterhaltung:
- Nachtclub


Wellness:
- Spa
- Bäder


Tipps & Hinweise:
- Haustiere erlaubt


Zahlungsmöglichkeiten:
- Kreditkarte
]]>

Taliansko

Taliansko je krajinou mnohých tvárí. Na jednej strane je domovom pamätihodností, veď jeho história siaha až do čias antického Ríma. Na druhej strane sa o stovky rokov neskôr stalo vyhľadávaným miestom na strávenie pohodlnej letnej dovolenky pri mori. Dovolenkárov priťahujú nádherné moderné hotely, ale aj menšie apartmánové domy, ktoré si zachovávajú čaro pôvodného Talianska. 

Hlavné mesto: Rím
Časový posun: 0
Mena: Euro
Čítaj viac

Toskánsko

Toskánsko je región, ktorý sa nachádza v srdci Talianska a disponuje naozaj všetkým, čo na letnej dovolenke v Taliansku potrebujete. Nádherné pláže sú samozrejmosťou, niektoré sú obklopené aj píniovými hájikmi, takže ani slnečníky nebudú potrebné. Ak sa vám morská voda náhodou zunuje, Toskánsko ponúka riešenie – vyberiete si aquaparky, termálne kúpele alebo sa pozriete radšej na zasnežené vrchy hôr v blízkosti mesta Lucca? Máte chuť na umenie, prípadne by ste chceli vidieť najkrajšie talianske mesto? Nech sa páči, Florencia vás očakáva s otvorenou náručou. Považujete sa za gurmána a k vychutnávaniu krásnej architektúry potrebujete aj pohár naozaj dobrého vína? Vitajte v krajine vychýrenej svojím vínom, spomenieme len známe Chianti Classico. Veď už dávni Etruskovia (mimochodom, pamiatky na nich nájdete v krajine aj dnes) nazývali Toskánsko „Enotria“, v preklade „zem vína“. Jedna legenda dokonca tvrdí, že tri staré toskánske mestá – Castellina, Radda a Taille, založili politickú stranu liga del Chianti. Víno je jedným z hlavných potravín toskánskej kuchyne. Okrem neho do „základnej štvorky“ patrí extra panenský olivový olej, chlieb a rôzne druhy mäsa. Takto vzniká množstvo delikates, s ktorými sa stretnete aj na rôznych festivaloch a slávnostiach organizovaných v Toskánsku. Vyberte sa do tohto nádherného kraja a vychutnajte si všetko, čo vám ponúka.

Taliansko má veľmi dobre vybudovanú sieť železníc, ktoré sa tiahne pozdĺž celého pobrežia. Takmer všetky letoviská sú spojené miestnou železnicou, vedúcou tesne popri pobreží. Klientom, ktorí uprednostňujú pohodlie, zabezpečíme leteckú dopravu priamym letom z Viedne do Florencie.

AGROTURISTIKA V TOSKÁNSKU
Prázdniny v Toskánsku bol vždy romantický sen tých, ktorí milujú cestovanie. Stovky nádherných kamenných domčekov, ktoré v minulosti obývali poľnohospodári, boli kompletne zrekonštruované s bazénom a maximálnym komfortom. Dnes sú vyhľadávaným miestom turistov, ktorí prichádzajú z celého sveta objaviť krásu tejto krajiny, ochutnať pravú taliansku kuchyňu a vybrané toskánske vína. V absolútnej relaxácii, ďaleko od turistického ruchu.