Stesicorea Palace

Taliansko, Sicília
od88 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4 - veľmi dobré
4

Stesicorea Palace 3* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

Hotel sa nachádza na námestí Piazza Stesicoro, historickom srdci Catanie. Jeho centrálna poloha z neho robí ideálnu cestovateľskú destináciu so všetkými pamiatkami mesta a turistickými aktivitami v bezprostrednej blízkosti. Letisko Catania je vzdialené približne 3 km.

Zariadenie:
5 jednolôžkových a 7 dvojlôžkových izieb sa nachádza na 2 poschodiach a je prístupných výťahom. Viacjazyčný personál na 24-hodinovej recepcii vo vstupnej hale vám rád pomôže s akýmikoľvek otázkami. Služby ako úschovňa batožiny a trezor prispievajú k pohodlnému pobytu. V hoteli je k dispozícii Wi-Fi. Služba organizácie výletov vám pomôže s rezerváciou výletov. Súčasťou ubytovania je aj TV miestnosť. Každý, kto príde autom, ho môže zaparkovať na hotelovom parkovisku. Medzi ďalšie služby patrí stráženie detí, transferová služba, izbová služba, práčovňa, práčovňa na mince a súkromný kyvadlový autobus. Denná tlač je hosťom k dispozícii bezplatne.

Ubytovanie:
príjemnú klímu v izbách sa stará klimatizácia a centrálne riadené kúrenie. Balkón je štandardom vo väčšine izieb. Izby majú manželskú posteľ alebo manželskú posteľ. K dispozícii sú aj detské postieľky pre najmenších hostí. K dispozícii je aj minibar a pracovný stôl. Pre väčšie pohodlie hostí je k dispozícii súprava na žehlenie. Okrem toho je k dispozícii telefón s priamou voľbou, TV a WiFi (zdarma). Hostia môžu tiež využiť službu pred spaním. Kúpeľne sú vybavené sprchovacím kútom, vaňou a bidetom. Ako ďalšie pohodlie je k dispozícii sušič vlasov. Kozmetické výrobky zaisťujú extra pohodlie v kúpeľniach.

Šport/zábava:
Ponuky zo športového a rekreačného sektora poskytuje hotel, ako aj poskytovatelia tretích strán. Rôzne ponuky, vrátane cyklistiky/horskej cyklistiky, posilňovne a kúpeľov, ponúkajú rozmanitosť.

Jedlá:
Možnosti stravovania zahŕňajú reštauráciu, raňajkovú miestnosť a bar.Ubytovanie ponúka širokú škálu možností stravovania. Je možné si objednať polpenziu a plnú penziu. V ponuke sú raňajky, obedy a večere.

Kreditné karty:
V hoteli sú akceptované nasledujúce kreditné karty: American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

upozornenie:
Dostanete službu, ktorú ste si špeciálne zarezervovali a potvrdili (čo sa týka stravovania, kategórie izby atď.). Ak nie sú prijaté žiadne konkrétne záväzky týkajúce sa rozsahu služieb, dostanete ubytovanie s raňajkami (alebo bez stravy) v kategórii štandardnej izby.
Voliteľné využitie hotelových zariadení (napr. solárium, parný kúpeľ, internet, parkovisko atď.) nie je zahrnuté v cene a je takmer vždy spoplatnené a platí sa na mieste, pokiaľ nie je v popise výslovne uvedené inak.
V niektorých destináciách môžu na mieste vzniknúť dodatočné náklady, napríklad mestská daň, kultúrna daň atď. Výšku určuje príslušné mesto, informujte sa pred odchodom.

Obmedzená mobilita:
Upozorňujeme, že náš balík dovoleniek vo všeobecnosti nie je vhodný pre osoby so zníženou pohyblivosťou, pokiaľ nie je v popise produktu uvedené inak, ale na požiadanie vám poskytneme podrobnejšie informácie o takejto vhodnosti s prihliadnutím na vaše potreby.

Dôležitá poznámka::
V súvislosti so zmiernením korónových obmedzení môžu úradné príkazy viesť k obmedzeniam, zmenám a vynechaniu inzerovaných cestovných služieb.

Vaše zákonné záručné nároky tým zostávajú nedotknuté. ]]>
Lage:
Das Hotel befindet sich auf dem Piazza Stesicoro, dem historischen Kern von Catania. Seine zentrale Lage macht es zum idealen Reiseziel, wobei alle Sehenswürdigkeiten der Stadt und alle Angebote für touristische Unternehmungen in unmittelbarer Nähe zu finden sind. Bis zum Flughafen Catania sind es etwa 3 km.

Ausstattung:
Die 5 Einzel- und die 7 Doppelzimmer verteilen sich auf 2 Etagen und sind über einen Aufzug erreichbar. Mehrsprachiges Personal an der rund um die Uhr besetzten Rezeption im Empfangsbereich ist gerne bei allen Fragen behilflich. Serviceleistungen wie eine Gepäckaufbewahrung und ein Safe tragen zu einem komfortablen Aufenthalt bei. Im Hotel steht WLAN zur Verfügung. Hilfestellung bei der Buchung von Ausflügen wird am Tourdesk geboten. Zur weiteren Einrichtung der Unterbringung zählt ein TV-Raum. Wer mit dem Fahrzeug anreist, kann es auf dem Parkplatz des Hauses abstellen. Unter den weiteren Leistungen finden sich ein Babysitterservice, ein Transferservice, ein Zimmerservice, ein Wäscheservice, eine Münzwäscherei und ein eigener Shuttlebus. Kostenfrei steht Gästen die Tageszeitung zur Verfügung.

Unterbringung:
Für angenehmes Raumklima in den Zimmern sorgen eine Klimaanlage und eine zentral steuerbare Heizung. Ein Balkon gehört zur Standardausstattung der meisten Zimmer. Die Zimmer verfügen über ein Doppelbett oder ein Kingsize-Bett. Kinderbetten für die jüngsten Gäste sind ebenso vorhanden. Außerdem sind eine Minibar und ein Schreibtisch verfügbar. Ein Bügelset ist für den zusätzlichen Komfort der Gäste verfügbar. Darüber hinaus sind ein Telefon mit Direktwahl, ein TV-Gerät und WiFi (ohne Gebühr) vorhanden. Zudem können die Gäste den Gute-Nacht-Service in Anspruch nehmen. Die Badezimmer sind ausgestattet mit einer Dusche, einer Badewanne und einem Bidet. Als weitere Annehmlichkeit gibt es einen Haartrockner. Für besonderen Komfort in den Badezimmern sorgen Kosmetikartikel.

Sport/Unterhaltung:
Sowohl vom Hotel als auch von Drittanbietern werden Angebote aus dem Sport- und Freizeitbereich bereitgehalten. Abwechslung bieten verschiedene Angebote, darunter Radfahren/Mountainbiking, ein Fitnessstudio und ein Spa.

Verpflegung:
Die gastronomischen Einrichtungen umfassen ein Restaurant, einen Frühstückssaal und eine Bar. Die Unterbringung bietet eine große Auswahl an Verpflegungsmöglichkeiten. Buchbar sind Halbpension und Vollpension. Angeboten werden Frühstück, Mittagessen und Abendessen.

Kreditkarten:
Folgende Kreditkarten werden im Haus akzeptiert: American Express, Visa, Diners Club, JCB und MasterCard.

Hinweis:
Sie erhalten jeweils die von Ihnen konkret gebuchte und bestätigte Leistung (hinsichtlich Verpflegungsleistung, Zimmerkategorie etc.). Soweit keine konkreten Zusagen zum Leistungsumfang gemacht wurden, erhalten Sie Übernachtung mit Frühstück (oder: ohne Verpflegung) in der Standard Zimmerkategorie.
Die optionale Nutzung hoteleigener Einrichtungen (z.B. Solarium, Dampfbad, Internet, Parkplatz etc.) ist nicht eingeschlossen und fast immer gebührenpflichtig und vor Ort zu bezahlen, soweit in der Beschreibung nicht ausdrücklich anders beschrieben.
In bestimmten Destinationen können vor Ort Zusatzkosten entstehen, z.B. durch City Tax, Kulturförderabgabe etc. Die Höhe des Betrags wird von der jeweiligen Stadt festgesetzt, bitte informieren Sie sich vor Abreise.

Eingeschränkte Mobilität:
Bitte beachten Sie, dass unsere Pauschalreisen im Allgemeinen nicht für Personen mit eingeschränkter Mobilität geeignet sind, sofern die Produktbeschreibung hierzu keine abweichenden Angaben enthält.Gerne lassen wir Ihnen aber auf Verlangen genauere Informationen über eine solche Eignung unter Berücksichtigung Ihrer Bedürfnisse zukommen.

Wichtiger Hinweis::
Im Zusammenhang mit den Lockerungen der Corona-Beschränkungen können behördliche Anordnungen zu Einschränkungen, zu Änderungen und zum Wegfall ausgeschriebener Reiseleistungen führen.

Ihre gesetzlichen Gewährleistungsansprüche bleiben hiervon selbstverständlich unberührt.]]>

Recenzie na Stesicorea Palace

Celkové hodnotenie na Stesicorea Palace je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4
Hodnotené 9x

Taliansko

Taliansko je krajinou mnohých tvárí. Na jednej strane je domovom pamätihodností, veď jeho história siaha až do čias antického Ríma. Na druhej strane sa o stovky rokov neskôr stalo vyhľadávaným miestom na strávenie pohodlnej letnej dovolenky pri mori. Dovolenkárov priťahujú nádherné moderné hotely, ale aj menšie apartmánové domy, ktoré si zachovávajú čaro pôvodného Talianska. 

Hlavné mesto: Rím
Časový posun: 0
Mena: Euro
Čítaj viac

Sicília

Symbolom ostrova je Etna, najväčšia doteraz činná sopka v Európe. Turisti Sicíliu vyhľadávajú pre jej osobitosť, množstvo slnečných dní, čisté more, plážové zákutia a zachované antické pamiatky. Ideálna slnečná klíma umožňuje kúpanie a slnenie od začiatku mája až do konca októbra.