Lu'Hotel Riviera

Taliansko, Sardínia
od115 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4 - veľmi dobré
4

Lu'Hotel Riviera 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

  • BONUS ZA VČASNÉ VTÁTKY

  • POLOHA: Hotel sa nachádza v centre Carloforte, priamo pri malom prístave. Na ostrov sa dá dostať z prístavu Calasetta alebo Portovesme. Cagliari je vzdialené približne 80 km.
    Rezervujte si buď transfer alebo prenájom auta.
    Čas prenosu: približne 60 minút.
    Na mieste nie je žiadny sprievodca!

    PLÁŽ: Rôzne malé piesočnaté pláže na ostrove Isola San Pietro; všetky umiestnené v zátokách.

    VYBAVENIE: Moderný dizajnový hotel má recepciu, americký bar s presvetlenou lobby a lounge bar na streche s nádherným panoramatickým výhľadom, kde sa podávajú aj raňajky.

    IZBY: 46 izieb v dizajnovom štýle, s vaňou alebo sprchou/WC, klimatizáciou, sušičom vlasov, SAT TV, telefónom, minibarom a trezorom; Klasické izby na prízemí (DS/D/E), priestrannejšie izby Comfort s balkónom (DC/EC), izby Deluxe s balkónom a priamym výhľadom na more (DL/EL), suita junior s obývacím priestorom a balkónom (J) , apartmán s terasou alebo balkónom a vírivou vaňou (S).

    IZBY: raňajky alebo polpenzia (H). Raňajky sú podávané formou bufetu, večere sú podávané v externých reštauráciách max 150 metrov od hotela.

    ŠPORT A ZÁBAVA: Rôzne obchody, bary, reštaurácie, požičovne lodí, potápačské centrum v blízkosti. Požičovňa áut, skútrov, bicyklov a elektrobicyklov. Hotel Vám rád zarezervuje ležadlá a slnečníky na rôznych plážach (platba priamo v hoteli).

    AKCIOVÉ PONUKY: Špeciálna zľava pre novomanželov na svadobnej ceste a seniorov.]]>
  • FRÜHBUCHERBONUS

  • LAGE: Das Hotel liegt im Zentrum von Carloforte, direkt am kleinen Hafen. Zu erreichen ist die Insel vom Hafen Calasetta oder Portovesme aus. Cagliari ist ca. 80 km entfernt.
    Buchen Sie entweder Transfer oder Mietwagen.
    Transferzeit: ca. 60 Minuten.
    Keine Reiseleitung vor Ort!

    STRAND: Verschiedene kleine Sandstrände auf der Isola San Pietro; allesamt in Buchten gelegen.

    AUSSTATTUNG: Das moderne Designhotel verfügt über Rezeption, American Bar mit lichtdurchfluteter Lobby und Loungebar am Dach mit herrlichem Panoramablick, wo auch das Frühstück eingenommen wird.

    ZIMMER: 46 Zimmer im Design Stil, mit Bad oder Dusche/WC, Klimaanlage, Fön, Sat-TV, Telefon, Minibar und Safe; Classic Zimmer im Erdgeschoss (DS/D/E), geräumigere Comfort Zimmer mit Balkon (DC/EC), Deluxe Zimmer mit Balkon und direktem Meerblick (DL/EL), Juniorsuite mit Wohnecke und Balkon (J), Suite mit Terrasse oder Balkon und Whirlpoolbadewanne (S).

    ZIMMER: Frühstück oder Halbpension (H). Frühstück in Buffetform, das Abendessen wird in externen Restaurants max. 150 Meter vom Hotel entfernt eingenommen.

    SPORT UND UNTERHALTUNG: Verschiedene Geschäfte, Bars, Restaurants, Bootsverleih, Tauchbasis in der Nähe. Auto-, Scooter-, Bike- und E-Bike-Verleih. Das Hotel reserviert gerne Liegen und Schirme an verschiedenen Stränden für Sie (Bezahlung direkt im Hotel).

    SONDERANGEBOTE: Besondere Ermäßigung für Hochzeitsreisende und Senioren. ]]>

    Recenzie na Lu'Hotel Riviera

    Celkové hodnotenie na Lu'Hotel Riviera je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

    Celkové hodnotenie:
    4
    Hodnotené 60x

    Taliansko

    Taliansko je krajinou mnohých tvárí. Na jednej strane je domovom pamätihodností, veď jeho história siaha až do čias antického Ríma. Na druhej strane sa o stovky rokov neskôr stalo vyhľadávaným miestom na strávenie pohodlnej letnej dovolenky pri mori. Dovolenkárov priťahujú nádherné moderné hotely, ale aj menšie apartmánové domy, ktoré si zachovávajú čaro pôvodného Talianska. 

    Hlavné mesto: Rím
    Časový posun: 0
    Mena: Euro
    Čítaj viac

    Sardínia

    Ostrov je jedinečný a jeho čaro spočíva okrem iného aj v tom, že ho turisti z európy objavili na mape atraktívnych destinácií pomerne neskoro. Návštevníka očarí takmer nedotknutá príroda, nádherné azúrové more a piesočnaté pláže, na ktoré sú obyvatelia ostrova patrične hrdí.

    Sardíniu mnohí nazývajú aj Ostrovom piatich farieb. Ružová symbolizuje plameniaky, divé ruže, na jar kvitnúce pivónie a jedinečnú energiu tunajších žien, zelená lesy, žltá slnko, modrá more a oblohu, poslednou farbou je strieborná, symbolizujúca historické mesto Nora. Pre tých, ktorí milujú históriu a architektúru, ostrov ponúka asi tritisíc vyhliadkových obranných veží, rímske a púnske mestá s kamennými amfi teátrami a kúpeľmi alebo svetoznáme nuraghy, ktorými je územie doslova posiate. O Sardínii sa hovorí aj ako o Karibiku Stredomoria. Slnečné lúče väčšinu dní v roku, nádherná príroda, malebné pláže s bielymi kamienkami, ktoré obmýva raz krištáľové, raz azúrové more, to len potvrdzujú.

    COSTA SMERALDA
    Oblasť, ktorá sa pýši mnohými nádhernými plážami, zaujímavými miestami a exkluzívnymi hotelmi, je najluxusnejšie miesto na Sardínii, navyše s vynikajúcimi podmienkami na šnorchlovanie a potápanie. O popularitu sa postaral aj istý bohatý šejk, ktorý si ju zamiloval a kúpil pozemky asi na 50 km severného pobrežia.

    PALAU
    Palau je jedným z najkrajších prímorských miest na pobreží Costa Smeralda. Z prístavu Palau vychádzajú trajekty na Korziku a súostrovie La Maddalena. V jeho okolií sa nachádza veľa zálivov, romantických zátok, nedotknutých pláží a malých skalanatých ostrovov vynárajúcich sa z krištáľovo čistého mora bohatého na podmorský život. Transfer z letiska v Olbii trvá 20 minút.

    BAJA SARDINIA
    Turisticky atraktívne stredisko pre tých, ktorí chcú tráviť dovolenku aktívne. Nájdu tu peknú pláž s množstvom vodných športov, barov, reštaurácií a obchodíkov v centre strediska alebo menšie, romantické pláže v okolitých zálivoch. V stredisku je vodný park Baia Sardínia s množstvom vodných atrakcií pre deti i dospelých, toboganov a šmykľaviek. Vo vzdialenosti len 5 km je exkluzívne stredisko Porto Cervo, ktoré očarí atmosférou luxusných značkových obchodov a reštaurácií, či jachtový prístav, v ktorom môžete stretnúť niektorú zo svetových celebrít, fi lmových hviezd alebo niekoho z kráľovskej rodiny. Neďaleko sa nachádza i golfové stredisko Pevero. Transfer z letiska v Olbii trvá približne 30 minút.

    GOLFO ARANCI
    Malé mestečko s asi 2 000 celoročne žijúcimi obyvateľmi je situované asi 20 km severne od Olbie a len 5 km južne od Porto Rotondo jedného z najznámejších letovísk Costa Smeraldy. Je známe svojimi krásnymi plážami, v okolí je asi 20 pláží, niektoré sú vybavené ležadlami, slnečníkmi a barmi a iné naopak, sú jednoduché a nevybavené - len voľná príroda bez zásahu človeka. Mestečko sa nachádza v nádhernej zátoke s krásnym výhľadom na more a tiež výhľadom na ostrov Figarolo (neobývaný voňavý ostrov s borievkami, levanduľami a rozmarínom). Na promenáde sú aj detské ihriská a detské zábavné parky. Nachádza sa tu malý turistický a rybársky prístav. Golfo Aranci je tiež veľmi známe výskytom voľne žijúcich delfínov, ktoré je možné bežne pozorovať. Transfer z letiska v Olbii trvá asi 20 minút. BUDONI Nachádza sa na východnom pobreží Sardínie. V Budoni môžete obdivovať krásne pláže Cala de Budoni, Tanaunella, Sant‘anna, Ottiolu, Porto Ainuet. Transfer z letiska v Olbii trvá 30 minút.