Tokaj a okolie

Maďarsko
Raňajky
Autobusom

Celkové hodnotenie

4.5 - vynikajúce
4.5
Program:
Sprievodca:

Tokaj a okolie - detailné informácie


Úvod

Jedinečné jaskynné termálne kúpele v Miskolctapolca, vinárska oblasť Tokaj s ochutnávkou známych vín, Egerszalók so soľným kopcom, miniatúra tureckého Pammukale a na záver červené víno Egri Bikavér so špecialitami maďarskej kuchyne v historickej vinárskej oblasti.

Úvod

3-dňový autokarový zájazd

Ubytovanie

2x v hoteli 3*

Stravovanie

2x raňajky

Celková cena zahŕňa

Dopravu luxusným autokarom. 2x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. 2x ochutnávku vína s občerstvením. Sprievodcu CK SATUR.

Celková cena nezahŕňa

Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Doplatok za 2 večere. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.

Poznámka

Zmena programu vyhradená.

Doprava

Autokarová

Program zájazdu

1. deň

Odchod zo Slovenska v skorých ranných hodinách. Príchod do historickej vinárskej oblasti Tokaj. Prehliadka vinárskej dedinky, následne návšteva vínnej pivnice s výkladom a ochutnávkou tokajských vín. Vo večerných hodinách odchod na ubytovanie.

2. deň

Po raňajkách návšteva jedinečných jaskynných kúpeľov Barlangfürdő v Miskolctapolca. Termálna voda jaskynného systému je svetovou raritou, 30 °C teplú liečivú vodu ešte neobjavili v žiadnom inom krase. Pekné, zrenovované jaskynné kúpele poskytujú návštevníkom kúpajúcim sa v skalových bazénoch, dutinách a úzkych priechodoch nezabudnuteľné zážitky. Popoludní prehliadka mesta Miskolc. Historické jadro pochádza z konca 15. storočia a jeho najkrajšou časťou je pešia zóna s pekne zrenovovanými starobylými domami. V centre stojí významný gotický kalvínsky kostol. Návrat na ubytovanie.

3. deň

Raňajky. Odchod do dedinky Egerszalók, ležiacej neďaleko mesta Eger, kde budeme mať možnosť sa okúpať v miestnych kúpeľoch. Vyzrážané soli časom sformovali soľný kopec s plochými jazierkami, miniatúrny maďarský variant tureckého Pammukale. Pokračovanie do historickej vinárskej oblasti s najslávnejším červeným vínom Egri Bikavér. Nenecháme si ujsť špeciality maďarskej kuchyne v niektorej z mnohých typických pivníc a na záver nás čaká ochutnávka egerských vín s výkladom. Príchod na Slovensko v neskorých večerných hodinách.

Zmena programu vyhradená.

Počasie