NoxInn Club Hotel

Turecko, Side
od270 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

2.75 - dobré
3
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

NoxInn Club Hotel 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Vybavenie: Váš dovolenkový dom má celkom 223 izieb, ktoré sú rozmiestnené v hlavnej budove s piatimi poschodiami (k dispozícii sú výťahy) a štyrmi trojposchodovými prístavbami. K bohatému vybaveniu patrí vstupná hala s recepciou, príjemné posedenie a lobby bar, hlavná reštaurácia s terasou, à la carte reštaurácia (s rezerváciou), ďalšie bary a wellness centrum. Herné centrum, konferenčná miestnosť, rôzne obchody a kaderníctvo sú k dispozícii za poplatok. Wi-Fi je súčasťou recepcie a na izbách. V udržiavaných záhradách nájdete okrem amfiteátra na večerné akcie aj priestranný sladkovodný bazén, detský bazén, ďalší bazén s tromi toboganmi (po hodine), slnečné terasy a trávniky, ako aj bazén/snack bar. Ležadlá, vankúše, slnečníky a plážové osušky sú zahrnuté v cene okolo bazénov, na trávnikoch na opaľovanie a na vlastnej časti hotelovej pláže s plážovým barom a mólom na kúpanie.

Rezervovateľné možnosti ubytovania:
Dvojlôžkové izby: Dvojlôžkové izby sa nachádzajú v hlavnej budove a majú sprchu/WC, sušič na vlasy a príslušenstvo na prípravu kávy/čaju, telefón, satelitnú LCD TV s hudobným kanálom, minichladničku, trezor na prenájom, klimatizáciu (individuálne), laminátové podlahy a balkón (D) . Jednolôžková izba = dvojlôžková izba na výhradné použitie (DE).
Dvojlôžková izba typ A: Nachádza sa vo vedľajších budovách s inak rovnakým vybavením ako dvojlôžkové izby (DA). Jednolôžková izba = dvojlôžková izba na výhradné použitie (DEA).
Super šetriace izby: Sú o niečo menšie s podobným vybavením ako dvojlôžkové izby a sú v menej preferovanej lokalite (SSZ). Jednolôžková izba = dvojlôžková izba na výhradné použitie (SSE).
Rodinná izba: Pozostáva z 2 spální so spojovacími dverami, inak rovnaké vybavenie ako dvojlôžkové izby, s kúpeľňou/WC, papučami a toaletnými potrebami (DF2).
Veľká dvojlôžková izba: Táto kategória izieb ponúka manželskú posteľ a dve samostatné lôžka, kúpeľňu/WC, papuče a toaletné potreby, inak rovnaké vybavenie ako dvojlôžkové izby.
Vila: Nachádzajú sa v prístavbe a majú rovnaké vybavenie ako dvojlôžkové izby.
Family Villa: S podobným vybavením ako dvojlôžkové izby a majú druhú spálňu so spojovacími dverami a nachádzajú sa v prístavbe.

Pri rezervácii all inclusive:
All Inclusive +: Raňajky, obedy a večere formou bufetu, neskoré raňajky, občerstvenie počas dňa, káva/čaj a koláč popoludní, zmrzlina a večer formou bufetu. V baroch, ktoré sú otvorené, sú nepretržite zahrnuté rôzne miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Minibar sa denne dopĺňa vodou.
V cene All Inclusive + nie je zahrnuté: importované nápoje a čerstvo vylisované ovocné šťavy.

Kategória krajiny: 5 hviezdičiek

Zábava: Animácie so športom a hrami počas dňa a rôzne show programy v amfiteátri vo večerných hodinách a príležitostne živá hudba vo večerných hodinách.

Šport zahŕňa: stolný tenis, šípky, gymnastiku, aerobik, vodný aerobik, vodné pólo a posilňovňu.

Detský program: Hodinový nemecky hovoriaci mini klub pre deti od 4 do 11 rokov, mini diskotéka a detské ihrisko.

Wellness: Turecké kúpele a sauna sú v cene, masáže ako aj všetky zariadenia a procedúry vo wellness centre sú za poplatok.

Hotelové služby: telefónne a faxové poplatky, ako aj služby práčovne a lekára za poplatok.

Poznámky: Hotel má dve bezbariérové izby a domáce zvieratá nie sú povolené.
**********
Všetky zariadenia a ponuky vo vnútorných a vonkajších priestoroch hotela sú otvorené len v závislosti od poveternostných podmienok, dostupnosti a podľa uváženia hoteliera.

Poznámka 2: Kontaktné údaje hotela:
Tel: +90 242 5111242
Fax: +90 242 5650423
E-mail:

Poznámka k sezóne: Letná sezóna: 01.04.23-10/31/23



]]>
Lage: Die Ferienanlage liegt 300m vom privaten Sand-/Kiesstrand des Urlaubsortes Konakli entfernt. Die Ortschaft Konaklı mit einigen Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten erreichen Sie nach ca. 2km und die Stadt Alanya etwa nach ca. 12 km. Der Flughafen Antalya ist ca. 120 km entfernt, der Flughafen Gazipaşa Alanya liegt ca. 45 km entfernt.

Ausstattung: Ihr Urlaubsdomizil verfügt über insgesamt 223 Zimmer, die sich auf das Haupthaus mit fünf Etagen (Lifts vorhanden) und vier dreigeschossige Nebengebäude verteilen. Zu den vielen Annehmlichkeiten gehören die Empfangshalle mit Rezeption, einladenden Sitzgruppen und Lobbybar, das Hauptrestaurant mit Terrasse, ein À-la-carte-Restaurant (mit Reservierung), weitere Bars und das Wellness-Center. Gamecenter, ein Konferenzraum, verschiedene Geschäfte und der Friseur sind gegen Gebühr. Wi-Fi ist im Bereich der Empfangshalle sowie auf den Zimmern inklusive. In der gepflegten Gartenanlage finden Sie neben dem Amphitheater für die Abendveranstaltungen auch den großzügigen Süßwasser-Swimmingpool, ein Kinderbecken, ein weiterer Pool mit drei Wasserrutschen (stundenweise), die Sonnenterrassen und Liegewiesen sowie die Pool-/Snackbar. Rund um die Pools, auf den Liegewiesen und am hoteleigenen Strandabschnitt mit Beachbar und Badesteg sind Liegen, Auflagen, Sonnenschirme und Badetücher inklusive.

Buchbare Unterbringungsmöglichkeiten:
Doppelzimmer: Die Doppelzimmer befinden sich im Hauptgebäude und verfügen über Dusche/WC, Föhn, und Tee-Kaffe Set-up, Telefon, LCD Sat.-TV mit Musikkanal, Minikühlschrank, Mietsafe, Klimaanlage (individuell), Laminatfußboden und Balkon (D). EZ=DZ zur Alleinbenutzung (DE).
Doppelzimmer Typ A: Befinden sich in den Nebengebäuden bei ansonsten gleicher Ausstattung wie Doppelzimmer (DA). EZ = DZ zur Alleinbenutzung (DEA).
Supersparzimmer: Sie sind bei ähnlicher Ausstattung wie die Doppelzimmer etwas kleiner und befinden sich in weniger bevorzugter Lage (SSZ). EZ = DZ zur Alleinbenutzung (SSE).
Familienzimmer: Bestehen aus 2 Schlafzimmern mit Verbindungstür, ansonsten gleiche Ausstattung wie Doppelzimmer, mit Bad/WC, Slipper und Toilettenartikeln (DF2).
Großes Doppelzimmer: Diese Zimmer Kategorie bietet ein Doppelbett und zwei Einzelbetten ein Bad/WC, Slipper und Toilettenartikel sonst gleiche Ausstattung wie die Doppelzimmer.
Villa: Befinden sich in den Nebengebäude und haben die gleiche Ausstattung wie Doppelzimmer.
Familienvilla: Bei Ähnlicher Ausstattung wie die Doppelzimmer und verfügen über einem Zweiten Schlafzimmern mit Verbindungstür und befinden sich im Nebengebäude.

Bei Buchung von All-Inclusive:
All Inclusive +: Frühstück, Mittag- und Abendessen in Buffetform, Langschläferfrühstück, tagsüber Snacks, nachmittags Kaffee/Tee und Kuchen, Eiscreme sowie ein nächtliches Minibuffet. Diverse lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke sind an den jeweils geöffneten Bars rund um die Uhr inklusive. Die Minibar wird täglich mit Wasser aufgefüllt.
Nicht im All Inclusive + enthalten: Importgetränke und frisch gepresste Fruchtsäfte.

Landeskategorie: 5 Sterne

Unterhaltung: Tagsüber Animation mit Sport und Spielen sowie am Abend unterschiedliche Showprogramme im Amphitheater und abends gelegentlich Live-Music.

Sport inklusive: Tischtennis, Darts, Gymnastik, Aerobic, Wassergymnastik, Wasserball und Fitnessraum.

Kinderprogramm: Stundenweise deutschsprachiger Miniclub für Kinder von 4 bis 11 Jahren, Minidisco und Spielplatz.

Wellness: Türkisches Bad und Sauna sind inklusive, Massagen sowie alle Einrichtungen und Anwendungen im Wellness-Center sind gegen Gebühr.

Hotelservice: Telefon- und Faxspesen sowie Wäsche- und Arztservice gegen Gebühr.

Hinweise: Das Hotel verfügt über zwei rollstuhlgerechte Zimmer und erlaubt keine Haustiere.
**********
Alle Einrichtungen und Angebote im Bereich der Innen- und Außenanlage des Hotels sind nur nach Wetterlage, Verfügbarkeit und nach Ermessen des Hoteliers geöffnet.

Hinweis 2: Kontaktdaten Hotel:
Tel: +90 242 5111242
Fax: +90 242 5650423
Email: info@noxinnhotels.com

Saisonhinweis: Sommersaison:1.4.23-31.10.23



]]>

Recenzie na NoxInn Club Hotel

Celkové hodnotenie na NoxInn Club Hotel je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
2.75
Hodnotené 36x
Pláž:
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:
Wellness:

Turecko

Do krajiny, v ktorej sa nenapodobiteľne spája európska kultúra s orientom, každoročne smeruje čoraz väčší počet turistov z celého sveta. Turecko láka nádhernými piesočnatými plážami pozdĺž viac ako 8000 km dlhého pobrežia s pestrými citrusovými a bavlníkovými plantážami, ktoré obmýva tyrkysové i krištáľovo čisté more.

Hlavné mesto: Ankara
Časový posun: +1
Mena: Turecká líra
Kurz: 1€ = 16.6027 TRY
Čítaj viac

Side

Kedysi sa nazývalo Pamphilia, t.j. granátové jablko. Zaujímavé staroveké mesto je situované na úzkom polostrove s ruinami antických chrámov. Priamo v ich susedstve dnes pulzuje život rušného mestečka s typickými uličkami a množstvom reštaurácií s pestrou ponukou. Novú časť tvoria moderné hotelové komplexy včlenené do okolitej krajiny. Tunajšie pláže patria k najkvalitnejším piesočnatým plážam na Tureckej riviére. Najmä rodiny s deťmi ocenia mierny sklon a pozvoľný vstup do mora. Transfer z letiska trvá približne 1 hodinu a 15 minút.