Club Cactus Paradise Beach

Turecko, Kusadasi
od443 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

3.9 - veľmi dobré
4
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Club Cactus Paradise Beach 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Club Cactus Paradise:

Poloha: Hotel sa nachádza priamo na mierne sa zvažujúcej piesočnatej/kamienkovej pláži. Centrum mesta s množstvom nákupných a zábavných zariadení je vzdialené asi 2 km. K dispozícii sú taxíky a mikrobusy. Vzdialenosť od letiska Izmir je asi 40 km.

Vybavenie: Hotelový komplex má celkovo 160 izieb, ktoré sú rozložené v päťposchodovej hlavnej budove. K vybaveniu patrí recepcia s recepciou, posedenie, výťahy, WiFi (vo všetkých verejných priestoroch), bufetová reštaurácia s vonkajším priestorom, bar, TV miestnosť, kaderníctvo, obchody a spa a wellness zóna. V dobre udržiavaných záhradách nájdete sladkovodný bazén, slnečnú terasu a bar pri bazéne. Vodný park s 10 toboganmi je vzdialený cca 800 m (kyvadlová doprava 2x denne; otvorené od 1. júna do 15. septembra; sobota a nedeľa za poplatok). Slnečníky, ležadlá a vankúše sú pri bazéne a na pláži zahrnuté v závislosti od dostupnosti a plážové osušky sú k dispozícii za zálohu. Služba práčovne/žehlenia a lekárska služba sú k dispozícii každú hodinu za poplatok. Kreditné karty: VISA, Mastercard.

Ubytovanie: Dvojlôžkové izby (cca 20 - 25 m2) sú vybavené kúpeľňou/WC, sušičom vlasov, telefónom, trezorom na prenájom, satelitnou TV s hudobným kanálom, minibarom (za poplatok), klimatizáciou (hodinová, centrálne ovládaná) a balkón. S rovnakým vybavením sú za príplatok k dispozícii dvojlôžkové izby s výhľadom na more. Jednolôžkové izby sú dvojlôžkové izby alebo dvojlôžkové izby s výhľadom na more pre jednu osobu.

Šport/zábava/wellness: Za poplatok: sauna, masáže a všetky procedúry v kúpeľoch a wellness, ako aj rôzne vodné športy a potápanie na pláži od miestnych poskytovateľov.

Deti: Mini klub (4-12 rokov) s nemecky hovoriacim dozorom a animáciami každú hodinu ráno a popoludní, detský bazén, integrovaný detský bazén, 8 tobogánov, detské ihrisko. Možnosť stráženia detí za poplatok (nutná rezervácia).

All inclusive služby:
  • Raňajky, obedy a večere formou bufetu
  • Neskoré raňajky od 10:00 do 10:30 hod
  • Denné občerstvenie
  • Vybrané miestne nealkoholické a alkoholické nápoje od 11:00 do 23:30 hod.
  • vodný aerobik, bedminton, plážový volejbal, mini futbal, minigolf, stolný tenis, šípky; Turecké kúpele
  • Pestrá denná/športová animácia a večerná zábava s predstaveniami


Poznámky: 4-hviezdičková národná kategória Nosenie all-inclusive náramku je povinné pri večeri a vhodné oblečenie.K dispozícii sú 2 bezbariérové izby.]]>

Club Cactus Paradise:

Lage:

Das Hotel liegt direkt am flach abfallenden Sand-/Kiesstrand. Das Ortszentrum mit zahlreichen Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten ist ca. 2 km entfernt. Taxi- und Minibusverbindungen sind vorhanden. Die Entfernung zum Flughafen Izmir beträgt ca. 40 km.



Ausstattung:

Die Hotelanlage verfügt über insgesamt 160 Zimmer, die sich auf ein fünfstöckiges Hauptgebäude verteilen. Zur Ausstattung gehören ein Empfangsbereich mit Rezeption, Sitzgelegenheiten, Lifts, WLAN (inklusive, in allen öffentlichen Bereichen), Buffetrestaurant mit Außenbereich, Bar, TV-Raum, Friseur, Geschäfte sowie ein Spa- und Wellnessbereich. In der gepflegten Gartenanlage befindet sich ein Süßwasser-Swimmingpool, eine Sonnenterrasse und eine Poolbar. Ein Wasserpark mit 10 Wasserrutschen befindet sich ca. 800 m entfernt (2x täglich Shuttle-Service; geöffnet vom 01.06. – 15.09.; Samstag und Sonntag gegen Gebühr). Sonnenschirme, Liegen und Auflagen sind nach Verfügbarkeit am Pool und am Strand inklusive, Badetücher gegen Kaution. Wäsche-/Bügelservice und Arztservice stundenweise gegen Gebühr vorhanden. Kreditkarten: VISA, Mastercard.



Unterbringung:

Die Doppelzimmer (ca. 20 - 25 qm) sind ausgestattet mit Bad/WC, Föhn, Telefon, Mietsafe, Sat.-TV mit Musikkanal, Minibar (gegen Gebühr), Klimaanlage (stundenweise, zentral gesteuert) und Balkon. Bei sonst gleicher Ausstattung sind gegen Aufpreis Doppelzimmer Meerblick vorhanden. Einzelzimmer sind Doppelzimmer oder Doppelzimmer Meerblick zur Alleinbenutzung.



Sport/Unterhaltung/Wellness:

Gegen Gebühr: Sauna, Massagen und alle Anwendungen im Spa- und Wellnessbereich sowie diverse Wassersportarten und Tauchen am Strand durch lokale Anbieter.



Kinder:

Miniclub (4-12 Jahre) mit deutschsprechender Betreuung und Animation stundenweise am Vor- und Nachmittag, Babybecken, integriertes Kinderbecken, 8 Wasserrutschen, Spielplatz. Babysitter-Service gegen Gebühr vorhanden (Reservierung erforderlich).



All Inclusive Leistungen:
  • Frühstück, Mittag- und Abendessen in Buffetform
  • Langschläferfrühstück von 10.00 – 10.30 Uhr
  • Tagsüber Snacks
  • Ausgewählte lokale alkoholfreie und alkoholische Getränke von 11.00 – 23.30 Uhr
  • Wassergymnastik, Badminton, Beach-Volleyball, Mini-Fußball, Minigolf, Tischtennis, Darts; Türkisches Bad
  • Abwechslungsreiche Tages-/Sportanimation und Abendunterhaltung mit Shows


Hinweise:

4-Sterne-Landeskategorie  

Das Tragen eines All-Inclusive-Armbandes ist obligatorisch.

Beim Abendessen wird um angemessene Kleidung gebeten.

Haustiere nicht erlaubt.

Es sind 2 behindertengerechte Zimmer vorhanden.

]]>

Recenzie na Club Cactus Paradise Beach

Celkové hodnotenie na Club Cactus Paradise Beach je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
3.9
Hodnotené 52x
Pláž:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:

Turecko

Do krajiny, v ktorej sa nenapodobiteľne spája európska kultúra s orientom, každoročne smeruje čoraz väčší počet turistov z celého sveta. Turecko láka nádhernými piesočnatými plážami pozdĺž viac ako 8000 km dlhého pobrežia s pestrými citrusovými a bavlníkovými plantážami, ktoré obmýva tyrkysové i krištáľovo čisté more.

Hlavné mesto: Ankara
Časový posun: +1
Mena: Turecká líra
Kurz: 1€ = 16.6027 TRY