Hotel La Blanche Island Bodrum

Turecko, Bodrum
od464 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4 - veľmi dobré
4
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Hotel La Blanche Island Bodrum 5* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Ostrov La Blanche Bodrum:



Vybavenie: Hotelový komplex má celkom 601 izieb rozložených v šesťposchodovej hlavnej budove, 9 bungalovoch a 18 vilách. K vybaveniu patrí lobby s recepciou, posedenie, výťahy, WiFi (v cene; vo všetkých verejných priestoroch), bufetová reštaurácia s vonkajším priestorom, 6 à la carte reštaurácií (kuchyna Ďalekého východu, talianska, stredomorská, mexická a turecká; za poplatok; nutná rezervácia ), reštaurácia Teppanyaki (za poplatok; nutná rezervácia), bary, kaviareň, vonkajšia diskotéka, obchody, kaderníctvo a spa a wellness zóna. V krásne upravenom areáli sa nachádza vodný park s 10 toboganmi, 4 sladkovodnými bazénmi a slnečnou terasou. Na pláži je plážový/snack bar. Slnečníky, ležadlá a osušky sú v cene pri bazéne a na pláži. Služba práčovne/žehlenia a lekárska služba sú k dispozícii každú hodinu za poplatok. Kreditné karty: VISA, Mastercard.

Ubytovanie: Moderné dvojlôžkové izby (cca 26 m2) sa nachádzajú v hlavnej budove a sú vybavené sprchou/WC, sušičom vlasov, telefónom, WLAN (v cene), trezorom, satelitnou TV s hudobným kanálom, minibarom (čiastočne za poplatok). ), klimatizácia (hodinová, centrálne ovládaná) a balkón. V rovnakom vybavení je možné za príplatok rezervovať aj dvojlôžkové izby s výhľadom na more. Jednolôžkové izby sú dvojlôžkové izby alebo dvojlôžkové izby s výhľadom na more pre jednu osobu.

Šport/zábava/wellness: Za poplatok: biliard, masáže a všetky procedúry v kúpeľoch a wellness, ako aj rôzne vodné športy na pláži od miestnych poskytovateľov.

Deti: mini klub (4-12 rokov) a tínedžerský klub (12-14 rokov) s nemecky hovoriacim dozorom a hodinovou animáciou v dopoludňajších a popoludňajších hodinách, samostatný detský bazén s 3 toboganmi, detské ihrisko, minidiskotéka a detské menu /bufet.

Ultra all inclusive doska:
  • Raňajky, obedy a večere formou bufetu
  • Neskoré raňajky od 10:00 do 10:30 hod
  • Denné občerstvenie
  • polnočné občerstvenie
  • Fakultatívne 1x za pobyt večera v jednej z vybraných à la carte reštaurácií (nutná rezervácia)
  • Vybrané miestne alkoholické a nealkoholické nápoje k dispozícii 24 hodín denne
  • nápoje na pláži
  • 1x denne doplnenie minibaru vodou a nealko
  • Hard tenisový kurt vrátane požičovne vybavenia, stolný tenis, aerobik, fitness centrum; Sauna, parný kúpeľ a turecký kúpeľ
  • Cez deň meniaci sa animačný program, večer zábavný program so show a živou hudbou


Poznámky: 5-hviezdičková národná kategória Nosenie náramku All Inclusive je povinné.]]>

La Blanche Island Bodrum:

Lage:

 Das Hotel direkt am hoteleigenen Sand-/Kiesstrand mit Badeplattform. Der Ort Güvercinlik mit Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten ist ca. 3 km und das Zentrum von Bodrum ca. 26 km entfernt. Taxi- und Minibusverbindungen sind vorhanden. Der Flughafen Bodrum ist ca. 15 km entfernt.



Ausstattung:

Die Hotelanlage verfügt über insgesamt 601 Zimmer, die sich auf ein sechsstöckiges Hauptgebäude, 9 Bungalows und 18 Villas verteilen. Zur Ausstattung gehören eine Empfangshalle mit Rezeption, Sitzgelegenheiten, Lifts, WLAN (inklusive; in allen öffentlichen Bereichen), Buffetrestaurant mit Außenbereich, 6 Á-la-carte Restaurants (fernöstliche, italienische, mediterrane, mexikanische und türkische Küche; gegen Gebühr; Reservierung erforderlich), Teppanyaki-Restaurant (gegen Gebühr; Reservierung erforderlich), Bars, Café, Diskothek im Außenbereich, Geschäfte, Friseur und Spa- und Wellnessbereich. In der schön angelegten Außenanlage befinden sich ein Wasserpark mit 10 Wasserrutschen, 4 Süßwasser-Swimmingpools sowie eine Sonnenterrasse. Am Strand gibt es eine Beach-/Snackbar. Sonnenschirme, Liegen und Badetücher sind am Pool und am Strand inklusive. Wäsche-/Bügelservice und Arztservice sind stundenweise gegen Gebühr vorhanden. Kreditkarten: VISA, Mastercard.



Unterbringung:

Die modernen Doppelzimmer (ca. 26 qm) befinden sich im Hauptgebäude und sind ausgestattet mit Dusche/WC, Föhn, Telefon, WLAN (inklusive), Safe, Sat.-TV mit Musikkanal, Minibar (teilweise gegen Gebühr), Klimaanlage (stundenweise, zentral gesteuert) und Balkon. Bei gleicher Ausstattung sind auch Doppelzimmer mit Meerblick gegen Aufpreis buchbar. Einzelzimmer sind Doppelzimmer oder Doppelzimmer Meerblick zur Alleinbenutzung.



Sport/Unterhaltung/Wellness:

Gegen Gebühr: Billard, Massagen und alle Anwendungen im Spa- und Wellnessbereich sowie diverse Wassersportmöglichkeiten am Strand durch lokale Anbieter.



Kinder:

Miniclub (4-12 Jahre) und Teenclub (12-14 Jahre) mit Deutsch sprechender Betreuung und Animation stundenweise am Vor- und Nachmittag, separates Kinderbecken mit 3 Wasserrutschen, Spielplatz, Minidisco und Kindermenü/-buffet.



Ultra All Inclusive Verpflegung:
  • Frühstück, Mittag- und Abendessen in Buffetform
  • Langschläferfrühstück von 10.00 – 10.30 Uhr
  • Tagsüber Snacks
  • Mitternachtssnack
  • Wahlweise 1x pro Aufenthalt Abendessen in einem der ausgewählten À-la-carte Restaurants (Reservierung erforderlich)
  • Ausgewählte lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke rund um die Uhr
  • Getränke am Strand
  • 1x täglich Auffüllung der Minibar mit Wasser und Softdrinks
  • Tennishartplatz inkl. Ausrüstungsverleih, Tischtennis, Aerobic, Fitnesscenter; Sauna, Dampfbad und Türkisches Bad
  • Tagsüber wechselndes Animationsprogramm, abends Unterhaltungsprogramm mit Shows und Live-Musik


Hinweise:

5-Sterne-Landeskategorie  

Das Tragen eines All Inclusive-Armbandes ist obligatorisch.

]]>

Recenzie na Hotel La Blanche Island Bodrum

Celkové hodnotenie na Hotel La Blanche Island Bodrum je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4
Hodnotené 81x
Pláž:
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:
Wellness:

Turecko

Do krajiny, v ktorej sa nenapodobiteľne spája európska kultúra s orientom, každoročne smeruje čoraz väčší počet turistov z celého sveta. Turecko láka nádhernými piesočnatými plážami pozdĺž viac ako 8000 km dlhého pobrežia s pestrými citrusovými a bavlníkovými plantážami, ktoré obmýva tyrkysové i krištáľovo čisté more.

Hlavné mesto: Ankara
Časový posun: +1
Mena: Turecká líra
Kurz: 1€ = 16.6027 TRY