Exporoyal Hotel

Turecko, Antalya
od237 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Exporoyal Hotel 3* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Hotel Exporoyal sa zaviazal urobiť váš pobyt čo najpohodlnejším poskytovaním vynikajúcich služieb a širokej škály zariadení. Ubytovacie zariadenie ponúka široké možnosti vybavenia, ktoré uspokojí aj tých najnáročnejších hostí.

Všetky izby sú vybavené premysleným vybavením, ktoré vám poskytne vynikajúci komfort. Široká ponuka voľnočasových aktivít na mieste navyše zaručuje, že sa nikdy nebudete nudiť. Vďaka svojej veľmi dobrej polohe a vynikajúcemu vybaveniu spĺňa hotel Exporoyal potreby cestovateľov v mnohých smeroch.

Zariadenie:
- Výťah
- BEZDRÔTOVÝ PRÍSTUP NA INTERNET
- Hotelová služba
- Parkovacie miesto


Jedlá:
- Bar


Šport:
- Potápať sa


Wellness:
Kúpele
]]>

Das Exporoyal Hotel hat sich mit seinem herausragenden Service und einer breiten Palette an Einrichtungen dazu verpflichtet, Ihnen den Aufenthalt so komfortabel wie möglich zu machen. Die Unterkunft bietet zahlreiche Einrichtungen vor Ort, die selbst dem anspruchsvollsten Gast gerecht werden.

Alle Zimmer verfügen über durchdachte Annehmlichkeiten, um Ihnen einen erstklassigen Komfort zu bieten. Außerdem sorgt das umfangreiche Angebot an Freizeitaktivitäten in der Unterkunft dafür, dass es Ihnen niemals langweilig wird. Aufgrund seiner sehr guten Lage und ausgezeichneter Einrichtungen trifft das Exporoyal Hotel in vielerlei Hinsicht die Anforderungen von Reisenden.

Ausstattung:
- Aufzug
- WLAN
- Roomservice
- Parkplatz


Verpflegung:
- Bar


Sport:
- Tauchen


Wellness:
- Spa
]]>

Turecko

Do krajiny, v ktorej sa nenapodobiteľne spája európska kultúra s orientom, každoročne smeruje čoraz väčší počet turistov z celého sveta. Turecko láka nádhernými piesočnatými plážami pozdĺž viac ako 8000 km dlhého pobrežia s pestrými citrusovými a bavlníkovými plantážami, ktoré obmýva tyrkysové i krištáľovo čisté more.

Hlavné mesto: Ankara
Časový posun: +1
Mena: Turecká líra
Kurz: 1€ = 16.6027 TRY
Čítaj viac

Antalya

Antalya je mesto na pobreží Stredozmeného mora, na juhozápade Turecka. Dĺžka pobrežia v regióne je vyše 600 kilometrov a ponúka mnoho príležitostí na plážový relax, vodné športy a ďalšie aktivity počas dovolenky. Aj táto časť Tureckej riviéry má viacero pláží ocennených modrou vlajkou.