Le Hammamet

Tunisko, Hammamet
od389 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

2.85 - dobré
3
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Le Hammamet 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

Hotel sa nachádza v pokojnej časti Hammametu, obklopený kvetmi a stromami, v blízkosti piesočnatej pláže. To sa dá dostať po ceste za 200 m. Do centra Hammametu s pouličnými trhmi a reštauráciami sa dostanete za 5 minút. Vzdialenosť od letiska Tunis je približne 70 km a od Monastiru približne 104 km.
Golfové ihriská Yasmine & Citrus sú vzdialené 4 km.



Zariadenie:
Komfortný hotel pozostáva z hlavnej budovy a niekoľkých vedľajších budov s 2 poschodiami a celkom 325 izbami. K vybaveniu hotela patrí recepcia (otvorená 24 hodín), lobby s barom, klimatizácia, WiFi (zdarma na recepcii a v okolí vonkajších bazénov), internetový kútik, hotelový trezor (zdarma), zmenáreň a konferenčná miestnosť. Okrem toho, vnútorný priestor zahŕňa a la carte reštauráciu a niekoľko barov, nočný klub a kaderníctvo. Izba, práčovňa a lekárske služby sú k dispozícii za poplatok. V rámci hotela môžete využiť krytý bazén (v závislosti od sezóny). Mimo hotela nájdete 2 sezónne bazény, ako aj detský bazén, bar pri bazéne (sezónne) a záhradu. Slnečníky sú na pláži a pri bazéne zadarmo. Ležadlá sú pri bazéne k dispozícii zdarma.





Ubytovanie:
Štandardné dvojlôžkové izby majú výhľad do záhrady (DZG) a sú vybavené kúpeľňou, sprchou, sušičom vlasov, chladničkou (prípadne za poplatok), TV a balkónom alebo terasou. Môžu byť tiež rezervované na jedno použitie (DAG) alebo ako samostatné s dieťaťom (DSK). K dispozícii je obmedzený počet dvojlôžkových izieb Economy (DZE).

Rodinné izby (FZ4) sú vhodné pre 2 dospelých a 2 deti.



Jedlá:
All Inclusive zahŕňa raňajky, obedy a večere formou bufetu, ako aj občerstvenie počas dňa, kávu/čaj a pečivo v popoludňajších hodinách. Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podľa ponuky all inclusive sú v cene od 10:00 do 24:00 v otvorených baroch. Dovážané nápoje a všetky ostatné doplnky, ako sú čerstvo vylisované ovocné šťavy, sú spoplatnené.



Šport/zábava:
Bez poplatku: animácie pre dospelých (hodinu/denne) a večerné predstavenia (denne).

Možno za poplatok: minigolf, aerobik, šípky, stolný tenis, lukostreľba.

Za poplatok: golfové ihrisko (vzdialené cca 4 km), sauna, turecké kúpele a masáže.





deti:

Miniklub (4-12 rokov), zábava pre deti, detský bazén a ihrisko.







upozornenie:

Upozorňujeme, že daň z ubytovania vo výške 2-3TND na osobu staršiu ako 12 rokov a noc (v závislosti od kategórie hotela) sa vzťahuje na všetky hotelové rezervácie, maximálne na 7 nocí.

Tento poplatok sa platí na mieste v hoteli!

]]>
Lage:
Das Hotel befindet sich in ruhiger Lage Hammamets, umgeben von Blumen und Bäumen, nahe eines Sandstrandes. Dieser ist entlang der Straße in 200m erreichbar. Das Zentrum Hammamets mit seinen Straßenmärkten und Restaurants erreicht man in 5 Minuten. Die Entfernung zum Flughafen Tunis beträgt ca. 70 km und nach Monastir ca. 104km.
Die Golfplätze „Yasmine & Citrus“ erreichen Sie in 4km.



Ausstattung:
Das komfortable Hotel verfügt über ein Haupt- und mehrere Nebengebäude mit 2 Etagen und insgesamt 325 Zimmern. Zu den Einrichtungen des Hauses zählen eine Rezeption (24h geöffnet), eine Lobby mit Bar, Klimaanlage, WLAN (kostenfrei an der Rezeption & um die Außenpools), Internetecke, Hotelsafe (kostenfrei), eine Wechselstube und ein Konferenzraum. Weiterhin umfasst der Innenbereich ein a-la-carte-Restaurant und mehrere Bars, eine Diskothek sowie einen Friseur. Der Zimmer- und Wäscheservice sowie der medizinische Service sind gegen Gebühr. Innerhalb des Hotels können Sie ein Hallenbad (saisonabhängig) nutzen. Im Außenbereich des Hotels finden Sie 2 saisonal geöffnete Pools sowie ein Kinderbecken, eine Poolbar (saisonabhängig) und einen Garten. Am Strand und am Pool werden Ihnen Schirme kostenfrei bereitgestellt. Am Pool stehen Ihnen Liegen kostenfrei zur Verfügung.

 



Unterbringung:
Die Standard-Doppelzimmer haben Gartenblick (DZG) sind mit Badezimmer, Dusche, Föhn, Kühlschrank (ggf. gegen Gebühr), TV und Balkon oder Terrasse ausgestattet. Sie sind wahlweise auch zur Alleinbenutzung (DAG) oder als Single mit Kind (DSK) buchbar. Es gibt eine begrenzte Anzahl an Economy-Doppelzimmern (DZE).

Familienzimmer (FZ4) eigenen sich für 2 Erwachsene und 2 Kinder.



Verpflegung:
All Inclusive beinhaltet Frühstück, Mittag- und Abendessen in Buffetform sowie tagsüber Snacks, nachmittags Kaffee/Tee und Gebäck. Lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke laut All inklusive-Karte sind von 10:00 bis 00:00 Uhr an den jeweils geöffneten Bars inklusive. Importierte Getränke sowie alle weiteren Extras wie z.B. frisch gepresste Fruchtsäfte sind gegen Gebühr.



Sport/Unterhaltung:
Ohne Gebühr: Erwachsenenanimation (stundenweise/täglich) und Abendshows (täglich).

Ggf. gegen Gebühr: Minigolf, Aerobic, Darts, Tischtennis, Bogenschießen.

Gegen Gebühr: Golfplatz (ca. 4 km entfernt), Sauna, Türkisches Bad und Massagen.

 



Kinder:

Miniclub (4-12 Jahre), Kinderanimation, Kinderbecken und Spielplatz.

 

 



Hinweis:

Bitte beachten Sie, dass für alle Hotelbuchungen eine Übernachtungssteuer in Höhe von 2-3TND pro Person ab 12 Jahre und Nacht (je nach Hotelkategorie), jedoch maximal für 7 Nächte, erhoben wird.   

Diese Gebühr ist vor Ort im Hotel zu zahlen!

 ]]>

Recenzie na Le Hammamet

Celkové hodnotenie na Le Hammamet je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
2.85
Hodnotené 1x
Pláž:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:

Tunisko

Brána Sahary, exotická krajina ležiaca v severnej časti Afriky na pobreží stredozemného mora. Krajina bohatá na históriu a pamiatky už od najstarších dôb.

Hlavné mesto: Tunis
Časový posun: -1
Mena: Tuniský dinár
Kurz: 1€ = 3.227 TND