W22 Hotel

Thajsko, Bangkok
od868 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

W22 Hotel 3* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


W22 by Burasari ponúka množstvo zariadení, vďaka ktorým bude váš pobyt v Bangkoku čo najbohatší. Počas pobytu v tomto krásnom ubytovaní budete mať k dispozícii bezplatné WiFi na izbe, denné upratovanie, 24-hodinovú recepciu, úschovňu batožiny, verejné WiFi a ďalšie zariadenia.

Vychutnajte si kvalitné vybavenie izieb vrátane uterákov, Wi-Fi, klimatizácie, písacieho stola, TV a ďalších, ktoré vám uľahčia odpočinok po dlhom dni. Široká ponuka voľnočasových aktivít na mieste navyše zaručuje, že sa nikdy nebudete nudiť. Vďaka svojej veľmi dobrej polohe a vynikajúcemu vybaveniu spĺňa W22 by Burasari potreby cestovateľov v mnohých smeroch.

Zariadenie:
- Výťah
- BEZDRÔTOVÝ PRÍSTUP NA INTERNET
- Parkovacie miesto
- Garáž


Jedlá:
- Bar


Tipy a rady:
- Zvieratá povolené
]]>

Das W22 by Burasari bietet zahlreiche Einrichtungen, um Ihren Aufenthalt in Bangkok so reichhaltig wie möglich zu gestalten. Während Ihres Aufenthaltes in dieser wunderschönen Unterkunft genießen Sie unter anderem Gratis-WLAN im Zimmer, tägliche Reinigung, 24h-Rezeption, Gepäckaufbewahrung, öffentliches WLAN und weitere Einrichtungen.

Erleben Sie qualitativ hochwertige Zimmereinrichtungen einschließlich Handtücher, WLAN, Klimaanlage, Schreibtisch, Fernseher und mehr, die Ihnen nach einem langen Tag das Abschalten leicht machen. Außerdem sorgt das umfangreiche Angebot an Freizeitaktivitäten in der Unterkunft dafür, dass es Ihnen niemals langweilig wird. Aufgrund seiner sehr guten Lage und ausgezeichneter Einrichtungen trifft das W22 by Burasari in vielerlei Hinsicht die Anforderungen von Reisenden.

Ausstattung:
- Aufzug
- WLAN
- Parkplatz
- Garage


Verpflegung:
- Bar


Tipps & Hinweise:
- Haustiere erlaubt
]]>

Thajsko

Vitajte v Oriente, v krajine, kde sa mieša fascinujúca starodávna kultúra a súčasnosť. Thajsko je exotická krajina, a to doslova – príroda, pamiatky, kuchyňa, ľudia, spôsob života a myslenia, náboženstvo. To všetko vytvára úžasný mix zážitkov, ktorý vás prenesie do exotického sveta. Aj keby ste navštívili Thajsko stokrát, vždy budete mať čo objavovať.

Hlavné mesto: Bangkok
Časový posun: +5
Mena: Thajský baht
Kurz: 1€ = 36.361 THB
Čítaj viac

Bangkok

Ak si počas Vašej cesty do Thajska urobíte zastávku v Bangkoku, odporúčame Vám navštíviť plávajúce trhy, jednu z výnimočných atrakcií Thajska. Počas niekoľkých hodín si prezriete jedinečné plávajúce trhy, ale aj 110 km vzdialený Damnoen Saduak. V minulosti boli kanály hlavnými dopravnými tepnami v celom hlavnom meste. Thajské predavačky vám ponúknu čerstvé ovocie a zeleninu priamo z ich plávajúcich stánkov. Následne budete môcť v Nakhon Pathome obdivovať Phra Pathom Chedi, najvyššiu budhistickú stavbu sveta.