Flor Los Almendros Hotel

Španielsko, Malorka, Paguera
od414 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4.25 - vynikajúce
4.5
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Flor Los Almendros Hotel 3* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

Recenzie na Flor Los Almendros Hotel

Celkové hodnotenie na Flor Los Almendros Hotel je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.25
Hodnotené 91x
Pláž:
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:
Wellness:

Španielsko

Španielske kráľovstvo je jednou z dvanástich európskych monarchií. Ponúka množstvo jedinečných prírodných scenérií, historických pamiatok a nezameniteľných tradičných chutí. Zaujímavé je tiež svojou kultúrou a jedinečným spôsobom života. Aj preto je táto krajina hôr, pláží, futbalu, paelly, flamenca a siesty treťou najnavštevovanejšou destináciou na svete. 

 

Hlavné mesto: Madrid
Časový posun: 0
Mena: Euro
Čítaj viac

Malorka

Perla Stredomoria, najväčší a najrozmanitejší ostrov Baleárskeho súostrovia, je už tradične obľúbeným miestom letnej dovolenky turistov každého veku z rôznych kútov sveta. Ak máte radi dlhé piesočnaté pláže, búrlivý nočný život, potom sú pre vás ideálnym miestom letoviská Magalluf, Palmanova – všetky v blízkosti hlavného mesta Palma de Mallorca. Priťahuje vás pravý opak? Vyberte sa do mesta Canyamel na severovýchodné pobrežie a užite si pokoj uprostred píniových lesov. Kompromisom sú menšie letoviská Santa Ponsa a Alcudia, ktoré ponúkajú turistom počas dňa slnenie na krásnych plážach, podvečer prechádzky po promenáde, či nákupy v malých obchodíkoch a nočnú zábavu v príjemných baroch s tanečným parketom. Let z Bratislavy do palma De Mallorca trvá približne 2,5 hodiny.