App.-Hotel Canyamel Classic

Španielsko, Malorka, Canyamel
od369 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

3.9 - veľmi dobré
4
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

App.-Hotel Canyamel Classic 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

Živšie centrum Cala Ratjada je vzdialené asi 11 km. Ak by ste chceli navštíviť známe kvapľové jaskyne Arta, sú od hotela vzdialené len asi 1,5 km pešo.

Vybavenie: Plne klimatizovaný hotel, obľúbený rodinami aj pármi, ponúka 150 izieb na 5 poschodiach. K vybaveniu patrí vstupná hala s recepciou, výťahy, útulný bar, salón a reštaurácia. V udržiavanom vonkajšom areáli, ktorý je obrastený starými stromami, je veľa tienistých trávnikov, bazén s oddeleným detským bazénom a slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi.

Rezervovateľné možnosti ubytovania:
Dvojlôžková izba: Svetlé a moderné izby sú vybavené kúpeľňou/WC, sušičom vlasov, kozmetickým zrkadlom, klimatizáciou/kúrením (centrálne), telefónom, 32'' TV s plochou obrazovkou, chladničkou, trezorom na prenájom a balkónom (D) . Veľkosť miestnosti cca 22-25 m².
Za príplatok je možné rezervovať aj na hornom poschodí s bočným výhľadom na more. (DMS)
Jednolôžkové izby bez balkóna: S rovnakým vybavením ako dvojlôžkové izby sú menšie a nemajú balkón (EO). Veľkosť izby cca 12 m².
Možné rezervovať aj s balkónom za príplatok (E). Veľkosť izby cca 16 m².
Super ekonomické izby: S rovnakým zariadením ako dvojlôžkové izby je možné si ich rezervovať za zníženú cenu a nachádzajú sa na prvom poschodí. (SSZ)
Dvojlôžková izba Superior: S rovnakým vybavením ako dvojlôžkové izby sú aj priestrannejšie (DSU). Možnosť rezervácie s bočným výhľadom na more za príplatok (D2S).

Rezervovateľné možnosti stravovania: Raňajky/polpenzia: bohaté raňajky formou bufetu. Vo večerných hodinách sa hostia môžu tešiť na večerný bufet s regionálnymi a medzinárodnými pochúťkami vrátane show cooking .

Pri rezervácii all inclusive:
All Inclusive: Bohaté raňajky (7:30 - 10:30), obedy (12:30 - 14:30) a večere (18:00 - 21:00) sú podávané formou bufetu s grilom. stanica. Káva, čaj a občerstvenie sú k dispozícii od 15:00 do 17:00. Hotelový bar je otvorený od 10:30 do 23:30 a ponúka národné alkoholické a nealkoholické nápoje.

Kategória krajiny: 4 hviezdičky

Šport v cene: stolný tenis.

Šport za poplatok: tenisové kurty so 16 kurtmi len pár minút chôdze od hotela.

Program pre deti: detské ihrisko.

Wellness:


Hotelové služby: Wi-Fi je našim hosťom k dispozícii v celom hoteli zdarma.
********
Osušky za zálohu (výmena za poplatok).

Poznámky: Detské postieľky sú v hoteli k dispozícii zdarma.
********
Bezbariérové izby sú k dispozícii na vyžiadanie (všetky izby majú vaňu!).
********
Domáce zvieratá nie sú povolené.
********
Turistická daň, porovnateľná s turistickou daňou, ktorú hosť zaplatí na mieste.
závislosti od kategórie hotela 0,50 EUR – 4 EUR (plus DPH) na deň/osoba vo veku 16 a viac rokov.
Od 9. dňa pobytu v rovnakom ubytovaní sa poplatok znižuje o 50 %.
Mimo sezóny (1. novembra - 30. apríla) je poplatok znížený o 75%.
********

Poznámka 2: Kontaktné údaje:
Canyamel Classic
MELESIGENI (urb. Torre de Canyamel), s/n 07589 Canyamel Tel +34 971841050 Email



]]>
Lage: In dem etwas kleineren und ruhigen Ort Canyamel gelegen und nur etwa 100 m vom 300 m breiten Sandstrand entfernt. Das kleine und beschauliche Ortszentrum mit Fußgängerzone erreichen sie nach einem kurzen Spaziergang in ca. 200 m. Das hügelige Hinterland lädt zum Fahrradfahren oder wandern ein.
Zum lebhafteren Zentrum von Cala Ratjada sind es ca. 11 km. Wenn Sie die berühmten Tropfsteinhöhlen von Arta besichtigen möchten, sind diese nur ca. 1,5 km Fußweg von Ihrem Hotel entfernt.

Ausstattung: Das bei Familien und Paaren gleichermaßen beliebte, vollklimatisierte Hotel bietet 150 Zimmer auf 5 Etagen. Zu den Annehmlichkeiten zählt eine Lobby mit Rezeption, Lifte, eine gemütliche Bar, ein Salon sowie ein Restaurant. In der gepflegten und mit altem Baumbestand bewachsenen Außenanlage finden sich viele schattige Rasenflächen, ein Pool mit separatem Kinderbecken, eine Sonnenterrasse mit Liegen und Schirmen.

Buchbare Unterbringungsmöglichkeiten:
Doppelzimmer: Die hell und modern gestalteten Zimmer sind ausgestattet mit Bad/WC, Föhn, Kosmetikspiegel, Klimaanlage/Heizung (zentral), Telefon, 32''-Flat.-TV, Kühlschrank, Mietsafe sowie Balkon (D). Zimmergröße ca. 22-25 m².
Gegen Aufpreis auch in oberer Etage mit seitlichem Meerblick buchbar. (DMS)
Einzelzimmer ohne Balkon: Bei gleicher Ausstattung wie die Doppelzimmer sind diese kleiner und bieten keinen Balkon (EO). Zimmergröße ca. 12 m².
Gegen Aufpreis auch mit Balkon buchbar (E). Zimmergröße ca. 16 m².
Super-Sparzimmer: Bei gleicher Ausstattung wie die Doppelzimmer sind diese zum ermäßigten Preis buchbar und befinden sich auf der ersten Etage. (SSZ)
Doppelzimer Superior: Bei gleicher Ausstattung wie die Doppelzimmer sind diese zusätzlich geräumiger (DSU). Gegen Aufpreis mit seitlichem Meerblick buchbar (D2S).

Buchbare Verpflegungsmöglichkeiten: Frühstück/Halbpension: Reichhaltiges Frühstücksbuffet. Am Abend erwartet die Gäste ein Abendbuffet mit regionalen und internationalen Köstlichkeiten u.a. mit Show-Cooking.

Bei Buchung von All-Inclusive:
All Inclusive: Reichhaltiges Frühstück (7:30–10:30 Uhr), Mittagessen (12:30–14:30 Uhr) und Abendessen (18–21 Uhr) werden als Buffet mit Grillstation serviert. Kaffee, Tee und Snacks erhalten Sie von 15–17 Uhr. Die Hotelbar ist von 10:30–23:30 Uhr geöffnet und es werden nationale alkoholische und alkoholfreie Getränke angeboten.

Landeskategorie: 4 Sterne

Sport inklusive: Tischtennis.

Sport gegen Gebühr: Tennisanlage mit 16 Plätzen nur wenige Gehminuten vom Hotel entfernt.

Kinderprogramm: Spielplatz.

Wellness:


Hotelservice: Wi-Fi steht unseren Gästen im ganzen Hotel gratis zur Verfügung.
******
Badetücher gegen Kaution (Wechsel gegen Gebühr).

Hinweise: Babybetten stehen im Hotel gratis zur Verfügung.
******
Behindertengerechte Zimmer sind auf Anfrage verfügbar (alle Zimmer verfügen über eine Badewanne!).
******
Haustiere werden nicht akzeptiert.
******
Tourismussteuer, vergleichbar einer  Kurtaxe, die vom Gast vor Ort zu entrichten ist. 
Je nach Hotelkategorie EUR 0,50-EUR 4 (zzgl. MwSt.) pro Tag/Person ab 16 Jahren. 
Ab dem 9. Aufenthaltstag in gleicher Unterkunft reduziert sich Abgabe um 50%.
In der Nebensaison  (1.11.-30.4.) reduziert sich die Abgabe um 75%. 
******

Hinweis 2: Kontaktdaten:
Canyamel Classic
MELESIGENI (urb. Torre de Canyamel), s/n 07589 Canyamel Tel +34 971841050 Email hotel@canyamel-classic.com



]]>

Recenzie na App.-Hotel Canyamel Classic

Celkové hodnotenie na App.-Hotel Canyamel Classic je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
3.9
Hodnotené 168x
Pláž:
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:
Wellness:

Španielsko

Španielske kráľovstvo je jednou z dvanástich európskych monarchií. Ponúka množstvo jedinečných prírodných scenérií, historických pamiatok a nezameniteľných tradičných chutí. Zaujímavé je tiež svojou kultúrou a jedinečným spôsobom života. Aj preto je táto krajina hôr, pláží, futbalu, paelly, flamenca a siesty treťou najnavštevovanejšou destináciou na svete. 

 

Hlavné mesto: Madrid
Časový posun: 0
Mena: Euro
Čítaj viac

Malorka

Perla Stredomoria, najväčší a najrozmanitejší ostrov Baleárskeho súostrovia, je už tradične obľúbeným miestom letnej dovolenky turistov každého veku z rôznych kútov sveta. Ak máte radi dlhé piesočnaté pláže, búrlivý nočný život, potom sú pre vás ideálnym miestom letoviská Magalluf, Palmanova – všetky v blízkosti hlavného mesta Palma de Mallorca. Priťahuje vás pravý opak? Vyberte sa do mesta Canyamel na severovýchodné pobrežie a užite si pokoj uprostred píniových lesov. Kompromisom sú menšie letoviská Santa Ponsa a Alcudia, ktoré ponúkajú turistom počas dňa slnenie na krásnych plážach, podvečer prechádzky po promenáde, či nákupy v malých obchodíkoch a nočnú zábavu v príjemných baroch s tanečným parketom. Let z Bratislavy do palma De Mallorca trvá približne 2,5 hodiny.