THB Naeco Ibiza

Španielsko, Ibiza
od564 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4.5 - vynikajúce
4.5
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

THB Naeco Ibiza 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Či už pri bazéne alebo na štýlovej oddychovej terase – v tomto dizajnovom hoteli len pre dospelých môžete načerpať energiu. Užite si nádherné západy slnka so západom slnka v ruke.

Poloha: Je to len pár metrov od piesočnatej pláže Es Puet. Po San Antonio s množstvom obchodov, barov a reštaurácií asi 1 km.

Vybavenie: Moderný, zrekonštruovaný hotel, bazén, slnečná terasa, ležadlá, slnečníky pri bazéne, bazén/snack bar. Recepcia, recepcia, WLAN (vrátane), reštaurácia s vonkajšou terasou, bar Kategória: 4 hviezdičky, 104 izieb, 4 poschodia, výťah.

Bývanie: Izba Superior (DSP, cca 21 m2), moderné zariadenie, klimatizácia, malá chladnička, telefón, TV, WiFi, trezor. Sprcha, WC, fén. Balkón. Voliteľne s výhľadom na bazén (DZP) alebo výhľadom na more (DSM) Max. 3E, možné rezervovať aj na jedno použitie (DEZ)

Stravovanie: Polpenzia: raňajky formou bufetu, večere à la carte
Raňajky: Raňajky formou bufetu

Wellness a fitness: posilňovňa

Poznámka: Pre hostí od 18 rokov

Prázdninové dni zadarmo: 7:6, 14:12, 21:18

]]>

Ob am Pool oder auf der stylishen Chill-out-Terrasse – in diesem Designhotel nur für Erwachsene tanken Sie neue Energie. Genießen Sie traumhafte Sonnenuntergänge mit einem Sundowner in der Hand.

Lage: Zum feinsandigen Sandstrand Es Puet sind es wenige Meter. Nach San Antonio mit zahlreichen Geschäften, Bars und Restaurants ca. 1 km.

Ausstattung: Modernes renoviertes Hotel, Swimmingpool, Sonnenterrasse, Liegen, Schirme am Pool, Pool-/Snackbar. Empfangsbereich, Rezeption, WLAN (inklusive), Restaurant mit Außenterrasse, Bar. Landeskategorie: 4 Sterne, 104 Zimmer, 4 Etagen, Lift.

Wohnen: Superior-Zimmer (DSP, ca. 21 qm), modern eingerichtet, Klimaanlage, kleiner Kühlschrank, Telefon, TV, WLAN, Safe. Dusche, WC, Föhn. Balkon. Wahlweise mit Poolblick (DZP) oder Meerblick (DSM) Max. 3E, auch zur Alleinnutzung buchbar (DEZ)

Essen und Trinken: Halbpension: Frühstücksbuffet, Abendessen à la carte
Frühstück: Frühstücksbuffet

Wellness und Fitness: Fitnessraum

Hinweis: Für Gäste ab 18 Jahren

Urlaubstage geschenkt: 7:6,14:12,21:18

]]>

Recenzie na THB Naeco Ibiza

Celkové hodnotenie na THB Naeco Ibiza je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.5
Hodnotené 2x
Pláž:
Jedlo a nápoje:
Hotel:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:

Španielsko

Španielske kráľovstvo je jednou z dvanástich európskych monarchií. Ponúka množstvo jedinečných prírodných scenérií, historických pamiatok a nezameniteľných tradičných chutí. Zaujímavé je tiež svojou kultúrou a jedinečným spôsobom života. Aj preto je táto krajina hôr, pláží, futbalu, paelly, flamenca a siesty treťou najnavštevovanejšou destináciou na svete. 

 

Hlavné mesto: Madrid
Časový posun: 0
Mena: Euro
Čítaj viac

Ibiza

Ostrov Ibiza je tretím najväčším ostrovom v súostroví Baleáry. Pýši sa nekonečne dlhými piesočnatými plážami a panenskou prírodou. Príťažlivosť si získal aj perfektnou zábavou a temperamentným nočným životom, ktorý láka mladých ľudí z celého sveta. Ostrov známy najväčšími diskotékami v Európe, Vás nabije toľkou energiou, že sa Vám nebude chcieť odísť. Ibiza (po katalánsky Eivissa) okrem zábavy ponúka aj množstvo historických a kultúrnych pamiatok a neopakovateľnú atmosféru, ktorá vás chytí za srdce najmä v hlavnom meste. Za krásne, 18km dlhé pieskové pláže dostala Ibiza modrú vlajku za čistotu vody a kultúrnosť prostredia. Na juhu sú pláže dlhé a piesočnaté, na severe je množstvo romantických zátok medzi skalami. Ibiza je magnetom pre milovníkov nočného života a zábavy, vibruje temperamentom, ktorý treba zažiť, no zároveň splní predstavy a túžby tým, ktorí snívajú o dlhých krásnych piesočnatých plážach. Každý si tu nájde svoje: ruch, spoločenský život, zábavu i pokojnejšie oblasti, ticho a panenskú prírodu. V blízkosti sa nachádza menší ostrov Formentera s priam „karibskými“ plážami, ktorý je dostupný loďou. S Ibizou tvoria jednu provinciu, ktorú domáci nazývajú aj „islas pitiusas“, píniové ostrovy s charakteristickou vôňou. Let z Bratislavy trvá približne 2 a pol hodiny.