Sol Beach House Ibiza

Španielsko, Ibiza
od646 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4.35 - vynikajúce
4.5
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Sol Beach House Ibiza 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Odpočinok zaručený. Tento hotel žiari moderným a štýlovým dizajnom a hosťom ponúka najvyšší komfort. Tu si užijete svoju dovolenku naplno!

Poloha: Uprostred tichej prírody a priamo pri mori. Do ďalšej zátoky na kúpanie cca 1 km. Centrum Santa Eulalia s mnohými nákupnými a zábavnými zariadeniami je vzdialené asi 2 km.

Vybavenie: Štýlový a moderne zariadený hotel, zrekonštruovaný v zime 23/24, s krásne upravenou záhradou. Bazén so slnečnou terasou. Ležadlá a slnečníky v cene, bazén/snack bar. Lobby s recepciou, internetový kútik, bar a reštaurácia s krytou vonkajšou terasou. Hodnotenie štátu: 4 hviezdičky, 259 izieb, 9 poschodí, 2 výťahy.

Bývanie: Dvojlôžková izba (DZM, cca 20 m2), zrekonštruovaná (od 1. júla 2024), klimatizácia, minibar (za poplatok), TV (42 palcov), telefón, WiFi, trezor. Sprcha, WC, fén. Balkón. Výhľad na more, voliteľne ako prémiová dvojlôžková izba (DZP, cca 25 m2. Max. 2E
Dvojlôžková izba je možné rezervovať na jedno použitie (DEM)
Junior suita (JS, cca 38 m2), zrekonštruovaná (od 1. júla 2024) oddelená spálňa, klimatizácia, minibar (doplnený pri príchode, potom za poplatok), kávovar Nespresso®, smart TV (42 palcov), Bluetooth reproduktor, telefón, WiFi, trezor. Sprcha, WC, fén. Balkón. Výhľad na more. Voľný prístup na slnečnú terasu so strešným barom. Maximálne 3E

Stravovanie: Polpenzia: raňajky formou bufetu, večere výberom z menu, show cooking
Raňajky: Raňajky formou bufetu

Šport a fitness: posilňovňa (cca 70 m2), 10 kardio a svalových strojov
Joga, Pilates, vonkajšia masáž palapa

Zábava: denná animácia
Večer živá hudba

Poznámka: Možnosť rezervácie od 16 rokov
Sol Beach House Ibiza do 30.10.23

]]>

Erholung garantiert. Dieses Hotel erstrahlt in einem modernen und stilvollen Design und bietet den Gästen den höchsten Komfort. Hier lässt sich Ihr Urlaub in vollen Zügen genießen!

Lage: Inmitten der ruhigen Natur und direkt am Meer. Zur nächsten Badebucht ca. 1 km. Das Zentrum von Santa Eulalia mit zahlreichen Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten ist ca. 2 km entfernt.

Ausstattung: Stilvolles und modern eingerichtetes, im Winter 23/24 renoviertes Hotel mit schön angelegtem Garten. Swimmingpool mit Sonnenterrasse. Liegen und Schirme inklusive, Pool-/Snackbar. Empfangshalle mit Rezeption, Internetecke, Bar und Restaurant mit überdachter Außenterrasse. Landeskat.: 4 Sterne, 259 Zimmer, 9 Etagen, 2 Lifte.

Wohnen: Doppelzimmer (DZM, ca. 20 qm), renoviert(ab 01.07.24), Klimaanlage, Minibar (geg. Geb.), TV (42 Zoll), Telefon, WLAN, Safe. Dusche, WC, Föhn. Balkon. Meerblick, wahlweise als Premium-Doppelzimmer (DZP, ca. 25 qm. Max. 2E
Doppelzimmer zur Alleinnutzung buchbar (DEM)
Juniorsuite (JS, ca. 38 qm) ,renoviert (ab 01.07.24) separates Schlafzimmer, Klimaanlage, Minibar (Auffüllung bei Ankunft, danach geg. Gebühr), Nespresso®-Kaffeemaschine, Smart-TV (42 Zoll), Bluetooth-Lautsprecher, Telefon, WLAN, Safe. Dusche, WC, Föhn. Balkon. Meerblick. Freier Zugang zum Sonnendeck mit Rooftop-Bar. Max. 3E

Essen und Trinken: Halbpension: Frühstücksbuffet, Abendessen als Menüwahl, Showkochen
Frühstück: Frühstücksbuffet

Sport und Fitness: Fitnessraum (ca. 70 qm), 10 Kardio- und Muskelaufbaugeräte
Yoga, Pilates,Palapa-Massage im Freien

Unterhaltung: Tagesanimation
Abends Livemusik

Hinweis: Buchbar ab 16 Jahren
Sol Beach House Ibiza bis 30.10.23

]]>

Recenzie na Sol Beach House Ibiza

Celkové hodnotenie na Sol Beach House Ibiza je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.35
Hodnotené 8x
Pláž:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:

Španielsko

Španielske kráľovstvo je jednou z dvanástich európskych monarchií. Ponúka množstvo jedinečných prírodných scenérií, historických pamiatok a nezameniteľných tradičných chutí. Zaujímavé je tiež svojou kultúrou a jedinečným spôsobom života. Aj preto je táto krajina hôr, pláží, futbalu, paelly, flamenca a siesty treťou najnavštevovanejšou destináciou na svete. 

 

Hlavné mesto: Madrid
Časový posun: 0
Mena: Euro
Čítaj viac

Ibiza

Ostrov Ibiza je tretím najväčším ostrovom v súostroví Baleáry. Pýši sa nekonečne dlhými piesočnatými plážami a panenskou prírodou. Príťažlivosť si získal aj perfektnou zábavou a temperamentným nočným životom, ktorý láka mladých ľudí z celého sveta. Ostrov známy najväčšími diskotékami v Európe, Vás nabije toľkou energiou, že sa Vám nebude chcieť odísť. Ibiza (po katalánsky Eivissa) okrem zábavy ponúka aj množstvo historických a kultúrnych pamiatok a neopakovateľnú atmosféru, ktorá vás chytí za srdce najmä v hlavnom meste. Za krásne, 18km dlhé pieskové pláže dostala Ibiza modrú vlajku za čistotu vody a kultúrnosť prostredia. Na juhu sú pláže dlhé a piesočnaté, na severe je množstvo romantických zátok medzi skalami. Ibiza je magnetom pre milovníkov nočného života a zábavy, vibruje temperamentom, ktorý treba zažiť, no zároveň splní predstavy a túžby tým, ktorí snívajú o dlhých krásnych piesočnatých plážach. Každý si tu nájde svoje: ruch, spoločenský život, zábavu i pokojnejšie oblasti, ticho a panenskú prírodu. V blízkosti sa nachádza menší ostrov Formentera s priam „karibskými“ plážami, ktorý je dostupný loďou. S Ibizou tvoria jednu provinciu, ktorú domáci nazývajú aj „islas pitiusas“, píniové ostrovy s charakteristickou vôňou. Let z Bratislavy trvá približne 2 a pol hodiny.