Monte Mar Palace

Portugalsko, Ostrov Sao Miguel
od853 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

3.85 - veľmi dobré
4
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Monte Mar Palace 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Vybavenie: Hotel má celkom 112 izieb, lobby s recepciou, výťah, reštauráciu 'O Montado' (aj à la carte), útulný 'Cliff Bar' a krytý bazén. Udržiavaný vonkajší areál ponúka okrem nezabudnuteľného panoramatického výhľadu aj sladkovodný bazén, detský bazén, slnečnú terasu a bar pri bazéne. V cene sú zahrnuté pohovky. Slnečníky a osušky proti zálohe.

Rezervovateľné možnosti ubytovania:
Dvojlôžková izba Bergblick: Dvojlôžkové izby s výhľadom na hory majú rozlohu cca 25 m², sú elegantne a atraktívne zariadené s oddelenými lôžkami, vaňou, WC, sušičom vlasov, telefónom, káblovou TV, chladničkou, klimatizáciou, trezorom (za poplatok) a zariadený balkón. Možno rezervovať aj ako dvojlôžkovú izbu s výhľadom na hory pre jednu osobu. (BD2/BD1)
Dvojlôžková izba s výhľadom na more: Dvojlôžkové izby s výhľadom na more (cca 25 m²) sú elegantne a atraktívne zariadené s oddelenými lôžkami, vaňou, WC, sušičom vlasov, telefónom, káblovou TV, chladničkou, klimatizáciou, trezorom na prenájom (za poplatok) a veľký balkón s výhľadom na more. Možné rezervovať aj ako dvojlôžkovú izbu s výhľadom na more pre 1 osobu. V zimnej sezóne je možné rezervovať ako dvojlôžkovú izbu s výhľadom na more pre 1 osobu bez príplatku (obmedzený kontingent). (DM/DEM)
Dvojlôžková izba Premium s výhľadom na more: V lete 23 schauinsland-reisen-Original: Moderné a kompletne zrekonštruované dvojlôžkové izby Premium s výhľadom na more sa nachádzajú na 3. poschodí a sú v lete vyhradené pre 23 hostí schauinsland-reisen. Ponúkajú vysokokvalitnú povrchovú úpravu s drevenými podlahami a nábytkom a ponúkajú množstvo vybavenia, ako sú 2 fľaše vody pri príchode, USB zásuvka (vedľa postelí), župany a papuče, príslušenstvo na prípravu čaju a kávy a veľký balkón s 2 ležadlami. z ktorého sa dá relaxovať panoramatický výhľad ešte lepšie. (14:00)
Suita s výhľadom na more: Suity s výhľadom na more sú ideálne pre rodiny s 1-2 deťmi. Sú primerane väčšie ako dvojlôžkové izby (cca 50 m²) a majú oddelenú obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou, manželskými posteľami a výhľadom na more, inak rovnaké vybavenie (S2M)

Rezervovateľné možnosti stravovania: B&B/HB: raňajky formou bufetu, obedy a večere formou bufetu alebo formou menu (v závislosti od obsadenosti hotela).Poncha workshop: Všetci hostia schauinsland-reisen sú pozvaní prísť raz za pobyt (sobota 5: 30-18 hod.) Zúčastnite sa workshopu ponča v hotelovom bare. Poncha je tradičný likér z cukrovej trstiny a podáva sa všade.

Kategória krajiny: 4 hviezdičky

Zábava: Denný a večerný animačný program.
Herná plocha (za poplatok).

Šport v cene: stolný tenis, squash a šípky (za zálohu).

Šport za poplatok: bicykle a biliard.

Program pre deti: detský bazén

Ako nás nájdete: Podmienky prenájmu auta nájdete na našej domovskej stránke: de

Wellness: Wellness & spa zóna (vstup v cene) s krytým bazénom/vnútorným bazénom, vírivkou, saunou a tureckým kúpeľom/hamam. Masáže (za poplatok).

Hotelové služby: Parkovisko (v závislosti od dostupnosti, bezplatné).
Detské postieľky (v závislosti od dostupnosti, na vyžiadanie zdarma).
Wi-Fi v celom hoteli.
Konferenčná miestnosť (za poplatok).
Dáždniky (za zálohu 5 € za dáždnik)
Osušky (proti zálohe 10 € za uterák)

Poznámky: Upozorňujeme, že pri obsadenosti 2 dospelými a 1 dieťaťom + bábätko nie je možné z priestorových dôvodov poskytnúť v izbe rodičov samostatnú detskú postieľku. Dieťa musí spať v posteli rodičov. Len s 2 dospelými a bábätkom (bez dieťaťa) je možnosť samostatnej detskej postieľky.

***
KONTAKT NA HOTEL:
PALÁC MONTE MAR
SITIO DO MONTADO
9240-104 PONTA DELGADA
MADEIRA/PORTUGALSKO
TELEFÓN: +351 291 860 030
FAX: +351 291 860 031
E-MAIL:

Poznámka 2:

***
Hotel má bezbariérovú alebo bezbariérovú izbu. Možnosť rezervácie na vyžiadanie. (DM/Dvojitý výhľad na more)

***
Zákaz vstupu so psom!

***
V katalógu "Kanárske ostrovy · Madeira" leto 2023 na strane 217.
V katalógu "Kanárske ostrovy · Madeira" zima 2022/23 na strane 216.

Sezónna poznámka: Na Vianoce a Silvestra platí nasledujúci dress code: „smart casual“.



]]>
Lage: Das Hotel Monte Mar Palace liegt an der Nordküste, in fantastischer Panoramalage am Rande der beschaulichen Ortschaft Ponta Delgada, direkt oberhalb des Meeres. Es stellt einen idealen Ausgangspunkt zur Erkundung der Blumeninsel dar. Die beliebten natürlichen Meeresschwimmbecken aus Lavagestein befinden sich nur ca. 15 km entfernt. Zur lebendigen Inselhauptstadt Funchal sind es etwa 40 km.

Ausstattung: Das Hotel verfügt über insgesamt 112 Zimmer, eine Empfangshalle mit Rezeption, Lift, das Restaurant 'O Montado' (auch à-la-carte), die gemütliche 'Cliff Bar' sowie ein Hallenbad. Neben einem unvergesslichen Panoramablick bietet die gepflegte Außenanlage einen Süßwasser-Swimmingpool, Kinderbecken, Sonnenterrasse und eine Poolbar. Liegen sind inklusive. Sonnenschirme und Badetücher gegen Kaution.

Buchbare Unterbringungsmöglichkeiten:
Doppelzimmer Berglick: Die Doppelzimmer mit Bergblick sind ca. 25 m² groß, elegant und ansprechend eingerichtet mit Twinbetten, Bad, WC, Föhn, Telefon, Kabel-TV, Kühlschrank, Klimaanlage, Mietsafe (gegen Gebühr) und möbliertem Balkon. Auch als Doppelzimmer Bergblick zur Alleinbenutzung buchbar.(BD2/BD1)
Doppelzimmer Meerblick: Die Doppelzimmer Meerblick (ca. 25 m² groß) sind elegant und ansprechend ausgestattet mit Twinbetten, Bad, WC, Föhn, Telefon, Kabel-TV, Kühlschrank, Klimaanlage, Mietsafe (gegen Gebühr) und großem Balkon mit Meerblick. Auch als Doppelzimmer Meerblick zur Alleinbenutzung buchbar. In der Wintersaison als Doppelzimmer Meerblick zur Alleinbenutzung ohne Aufpreis (begrenztes Kontingent) buchbar.(DM/DEM)
Doppelzimmer Premium Meerblick: Im Sommer 23 schauinsland-reisen-Original: Die modernen und komplett renovierten Doppelzimmer Premium Meerblick befinden sich in der 3. Etage und sind im Sommer 23 schauinsland-reisen-Gästen vorbehalten. Sie bieten eine hochwertige Ausstattung mit Holzfußboden und -möbeln und bieten viele Annehmlichkeiten wie 2 Flaschen Wasser bei Ankunft, USB-Anschluss (neben den Betten), Bademäntel und Slipper, Tee- und Kaffeezubereitungsmöglichkeit sowie einen großen Balkon mit 2 Liegestühlen, von denen aus sich der Panoramablick noch besser genießen lässt.(2PM)
Suite Meerblick: Die Suiten Meerblick sind ideal geeignet für Familien mit 1-2 Kindern. Sie sind entsprechend größer als die Doppelzimmer (ca. 50 m² groß) und verfügen, bei ansonsten gleicher Ausstattung, über einen separaten Wohnraum mit Schlafcouch, Doppelbetten und Meerblick.(S2M)

Buchbare Verpflegungsmöglichkeiten: ÜF/HP: Frühstücksbuffet, Mittag- und Abendessen in Buffetform oder als Menü (je nach Auslastung des Hotels). Poncha-Workshop: Alle schauinsland-reisen Gäste sind eingeladen 1x pro Aufenthalt (Samstags 17:30-18 Uhr) an einem Poncha Workshop in der Hotelbar teilzunehmen. Poncha ist ein traditioneller Zuckerrohrschnaps und wird allerorts serviert.

Landeskategorie: 4 Sterne

Unterhaltung: Tages- und Abendanimationsprogramm.
Game-Area (gegen Gebühr).

Sport inklusive: Tischtennis, Squash und Darts (gegen Kaution).

Sport gegen Gebühr: Fahrräder und Billard.

Kinderprogramm: Kinderpool

Anfahrtsbeschreibung: Die Mietwagenbedingungen entnehmen Sie bitte unserer homepage: www.mietwagenbedingungen. de

Wellness: Wellness- & Spabereich (Eintritt inklusive) mit Innenpool/Hallenbad, Whirlpool, Sauna und Türkisches Bad/Hamam. Massagen (gegen Gebühr).

Hotelservice: Parkplatz (nach Verfügbarkeit, ohne Gebühr).
Babybetten (nach Verfügbarkeit, kostenfrei auf Anfrage).
Wi-Fi im gesamten Hotel inklusive.
Konferenzraum (gegen Gebühr).
Sonnenschirme (gegen Kaution 5 € pro Schirm)
Badetücher (gegen Kaution 10 € pro Handtuch)

Hinweise: Bitte beachten Sie, dass bei einer Belegung von 2 Erw. und 1 Kind + Baby, aus Platzgründen kein sep. Babybett im Zimmer der Eltern bereit gestellt werden kann. Das Baby muss im Bett der Eltern schlafen. Lediglich bei 2 Erw. plus Baby (ohne Kind) besteht die Möglichkeit eines sep. Babybettes.

***
HOTELKONTAKT:
MONTE MAR PALACE
SITIO DO MONTADO
9240-104 PONTA DELGADA
MADEIRA/PORTUGAL
TELEFON: +351 291 860 030
TELEFAX: +351 291 860 031
E-MAIL: MONTEMAR@MAIL.TELEPAC.PT

Hinweis 2:

***
Das Hotel verfügt über ein behinderten- bzw. rollstuhlgerechtes Zimmer. Auf Anfrage buchbar. (DM/Doppelzimmer Meerblick)

***
Keine Hunde erlaubt!

***
Im Katalog "Kanaren · Madeira" Sommer 2023 auf Seite 217.
Im Katalog "Kanaren · Madeira" Winter 2022/23 auf Seite 216.

Saisonhinweis: An Weihnachten und Silvester gilt folgende Kleiderordnung: "smart casual".



]]>

Recenzie na Monte Mar Palace

Celkové hodnotenie na Monte Mar Palace je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
3.85
Hodnotené 84x
Pláž:
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Lyžovanie:
Šport:
Wellness:

Portugalsko

Pre väčšinu z nás je tento štát rozprestierajúci sa v najzápadnejšej časti Iberského polostrova, čelom k Atlantickému oceánu, zahalený rúškom tajomstva a neznáma. Portugalsko leží v západnej časti Pyrenejského polostrova a jeho jediným susedným štátom je Španielsko, patria k nemu súostrovia Madeira a Azory. Severná časť je hornatá a smerom k juhu tvorená údoliami riek. Väčšina turistov prichádza do Portugalska za slnkom, plážami a pulzujúcimi mestami, no obľube sa teší aj gastroturizmus, ekoturizmus a kultúrny turizmus.
Hlavné mesto: Lisabon
Časový posun: -1
Mena: Euro