Solar Da Boaventura

Portugalsko, Madeira
od700 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4.35 - vynikajúce
4.5
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Solar Da Boaventura 3* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

Vidiecky dom sa nachádza na severnom pobreží ostrova, medzi Sao Vincente a Santanou, asi 50 km od Funchalu. Je to skvelé miesto, kde si môžete užiť prírodu, ísť na turistiku alebo len tak relaxovať. Na letisko je to asi 40 km.

Zariadenie:
Tento vidiecky dom bol postavený v roku 1776. Hostia zažijú relaxačný pobyt v 30 nefajčiarskych izbách. Na recepcii v priestoroch recepcie je k dispozícii viacjazyčný personál, ktorý vám poskytne rady a pomoc. K vybaveniu hotela patrí úschovňa batožiny a bezpečnostná schránka. Wi-Fi je k dispozícii vo verejných priestoroch (zadarmo). Služba organizácie výletov vám pomôže s rezerváciou výletov. Záhrada ponúka ďalší priestor na oddych a rekreáciu vonku. Medzi ďalšie zariadenia na mieste patrí herňa a knižnica. V prípade potreby sú cestujúcim k dispozícii parkovacie miesta. Ponúkané služby zahŕňajú požičovňu áut, izbovú službu, práčovňu a vyhradený kyvadlový autobus. Na komunikáciu alebo na vykonávanie obchodných činností je možné poskytnúť fax.

Ubytovanie:
izbách je kúrenie. Vo väčšine izieb je k dispozícii balkón alebo terasa. K dispozícii je aj trezor a písací stôl. Okrem toho je tu telefón s priamou voľbou, TV so satelitným príjmom a WiFi (zdarma). Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom a vaňou a sušičom vlasov. Kozmetické výrobky zaisťujú extra pohodlie v kúpeľniach.

Šport/zábava:
Bazénový komplex s vonkajším a vnútorným priestorom zaručuje osvieženie a aktívny oddych. Na terase sú k dispozícii pohodlné ležadlá. Vírivka v kúpacej časti sľubuje príjemný relax. Rôzne aktivity ponúkajú rozmanitosť, vrátane minigolfu, biliardu, kúpeľov, sauny a pešej turistiky.

Jedlá:
K dispozícii sú rôzne možnosti stravovania, vrátane nefajčiarskej reštaurácie, kaviarne a baru. Ubytovacie zariadenie ponúka polpenziu ako možnosť rezervovaného jedla. Denne sa podávajú kontinentálne raňajky a večere. Ubytovanie ponúka široký sortiment alkoholických a nealkoholických nápojov.

Kreditné karty:
Prijímajú sa tieto kreditné karty: American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.]]>
Lage:
Das Landhaus liegt an der Nordküste der Insel, zwischen Sao Vincente und Santana, rund 50 km von Funchal entfernt. Es ist ein toller Ort, um die Natur zu genießen, wandern zu gehen oder einfach nur, um auszuspannen. Zum Flughafen sind es ca. 40 km.

Ausstattung:
Erbaut wurde dieses Landhaus im Jahre 1776. In den 30 Nichtraucherzimmern werden die Gäste einen entspannten Aufenthalt erleben. An der Rezeption im Empfangsbereich steht mehrsprachiges Personal mit Rat und Tat zur Seite. Zu den Einrichtungen des Hotels gehören eine Gepäckaufbewahrung und ein Safe. WLAN ist in den öffentlichen Bereichen (ohne Gebühr) verfügbar. Hilfestellung bei der Buchung von Ausflügen wird am Tourdesk geboten. Ein Garten bietet zusätzlichen Raum für Entspannung und Erholung im Freien. Zu den weiteren Einrichtungen des Hauses zählen ein Spielzimmer und eine Bibliothek. Bei Bedarf stehen den Reisenden Parkplätze zur Verfügung. Zu den gebotenen Leistungen gehören eine Autovermietung, ein Zimmerservice, ein Wäscheservice und ein eigener Shuttlebus. Bei der Kommunikation oder zur Ausführung geschäftlicher Tätigkeiten kann ein Faxgerät zur Verfügung gestellt werden.

Unterbringung:
In den Zimmern gibt es eine Heizung. Ein Balkon oder eine Terrasse ist in den meisten Zimmern vorhanden. Außerdem sind ein Safe und ein Schreibtisch verfügbar. Darüber hinaus sind ein Telefon mit Direktwahl, Sat-TV und WiFi (ohne Gebühr) vorhanden. Im Badezimmer, ausgestattet mit einer Dusche und einer Badewanne, gibt es einen Haartrockner. Für besonderen Komfort in den Badezimmern sorgen Kosmetikartikel.

Sport/Unterhaltung:
Die Poolanlage mit Außen- und Innenbereichen garantiert Erfrischung und aktive Erholung. Bequeme Liegestühle stehen auf der Terrasse bereit. Wohlige Entspannung verspricht der Whirlpool im Badebereich. Abwechslung bieten verschiedene Angebote, darunter Minigolf, Billard, ein Spa, eine Sauna und Wandern.

Verpflegung:
Es stehen verschiedene gastronomische Einrichtungen zur Auswahl, wie ein Nichtraucherrestaurant, ein Café und eine Bar. Die Unterkunft bietet als buchbare Verpflegungsleistung Halbpension. Täglich werden ein kontinentales Frühstück und Abendessen serviert. Die Unterbringung führt ein Sortiment alkoholischer und alkoholfreier Getränke.

Kreditkarten:
Folgende Kreditkarten werden akzeptiert: American Express, Visa, Diners Club und MasterCard.]]>

Recenzie na Solar Da Boaventura

Celkové hodnotenie na Solar Da Boaventura je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.35
Hodnotené 9x
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Lyžovanie:
Šport:
Wellness:
Zimné športy:

Portugalsko

Pre väčšinu z nás je tento štát rozprestierajúci sa v najzápadnejšej časti Iberského polostrova, čelom k Atlantickému oceánu, zahalený rúškom tajomstva a neznáma. Portugalsko leží v západnej časti Pyrenejského polostrova a jeho jediným susedným štátom je Španielsko, patria k nemu súostrovia Madeira a Azory. Severná časť je hornatá a smerom k juhu tvorená údoliami riek. Väčšina turistov prichádza do Portugalska za slnkom, plážami a pulzujúcimi mestami, no obľube sa teší aj gastroturizmus, ekoturizmus a kultúrny turizmus.
Hlavné mesto: Lisabon
Časový posun: -1
Mena: Euro
Čítaj viac

Madeira

Ostrov ponúka prekrásnu prírodu, nezničenú a bujnú vegetáciu, stále kvitnúcu flóru, majestátne horské masívy, chutnú kuchyňu a všadeprítomnú pohostinnosť miestnych obyvateľov. Sprievodcu na každom kroku robia očarujúce exotické kvety a ovocie. Madeira je ideálnym miestom pre milovníkov prírody. Pobrežie ostrova je členité, striedajú sa tu skalné útesy s idylickými dedinkami, zátoky, malé rybárske mestá a okruhliakové pláže s priezračnou čistou vodou. Nachádza sa tu niekoľko piesočnatých pláží – Prainha a Praia Formoza, dve umelo vybudované pláže Calheta (so zlatým pieskom) a Paul de Mar. Na ostrove je možné sa kúpať väčšinou vo vybudovaných vodných komplexoch priamo pri oceáne, na ktorými sa týčia na útesoch moderné hotely. Ideálne miesto pre milovníkov outdoorových a vodných športov. Turistika na najvyššie vrchy ostrova Pico Ruivo a Pico doAriero, paragliding, lezenie po skalách, horské bicykle, jazda na koňoch, tenis, vodné skútre, vodné lyže, windsurfing, parasailing, plachetnice, to všetko spestrí návštevníkom ich pobyt. Nasvoje si tu prídu i vášniví rybári, nezabudnuteľný je najmä lov tuniakov. Na juhu ostrova sú výborné podmienky na potápanie a surfovanie. Golfový nadšenci tu nájdu dve svetoznáme 18-jamkové ihriská, Palheiro Golf a náročné ihrisko Santo da Serra.