Four Views Baia

Portugalsko, Madeira
od1 027 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4.35 - vynikajúce
4.5
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Four Views Baia 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Vysoko nad mestom s malebným výhľadom na Funchal! Cez deň si môžete oddýchnuť na panoramatickej slnečnej terase a večer si vychutnať výhľad s chladeným nápojom.

Poloha: Centrálne, na kopci, s fantastickým výhľadom na Funchal a more. Početné nákupné a zábavné možnosti sú vzdialené len pár minút chôdze.

Vybavenie: Elegantný, moderne navrhnutý špičkový hotel zo známej hotelovej siete The Views s panoramatickým výhľadom na Funchal. Bazén, slnečné terasy, ležadlá, slnečníky, plážové osušky. Bazén/snack bar. Lobby, recepcia, WiFi, hlavná reštaurácia, koktail bar. Strešný bar s pôsobivým panoramatickým výhľadom. Kúpeľná oblasť 'The Feelings' národná kategória: 4 hviezdičky, 238 izieb, 11 poschodí, 6 výťahov.

Bývanie: Dvojlôžková izba (dvojlôžková izba, cca 23 m2), klimatizácia, minibar, TV, telefón, WiFi, prenájom trezoru. Sprcha na úrovni podlahy, WC, sušič vlasov. Balkón. Fakultatívne s výhľadom na more (DZM). Max. 2E, rezervovateľné na výhradné použitie (DEC, DEM)
Dvojlôžková izba Superior (DSP, cca 23 m2), klimatizácia, minibar, TV, telefón, WiFi, trezor. Sprcha na úrovni podlahy, WC, sušič vlasov. balkón, výhľad na more. Ovocný kôš pri príchode, voľný vstup do wellness centra. Maximálne 2E
Dvojlôžková izba Deluxe (DLZ, cca 23 m2), na horných poschodiach, klimatizácia, minibar, TV, telefón, WiFi, trezor. Sprcha na úrovni podlahy, WC, sušič vlasov. Balkón. Fakultatívne s výhľadom na more (DLM).
Junior Suite Deluxe (JSD, cca 32 m2), klimatizácia, minibar, kávovar, TV, telefón, WiFi, trezor. Sprcha a vaňa, WC, fén. Balkón. Voliteľne s výhľadom na more (JSM). Maximálne 2E

Stravovanie: Polpenzia: raňajky formou bufetu, večerný studený/teplý bufet alebo výber z menu (v závislosti od obsadenosti hotela)
Show cooking, tematické večery, špeciálne bufety
Raňajky: Raňajky formou bufetu
Polpenzia plus (od 1. novembra): raňajky formou bufetu, večer studený/teplý bufet alebo výber z menu (v závislosti od obsadenosti hotela)
Show cooking, tematické večery, špeciálne bufety
nápoje s jedlom

Wellness a fitness: Kúpeľný areál 'The Feelings' (cca 700 m2) s krytým bazénom
Jacuzzi, sauna, parný kúpeľ a turecké kúpele
Aplikácie, masáže, skrášľovanie/ošetrenie tváre (za poplatok)
Fitness miestnosť (cca 95 m2)
Kardio prístroje na budovanie svalov, osobný tréning (za poplatok)

Šport a fitnes: biliard, stolný tenis

Zábava: Večerná zábava so živou hudbou, show a tancom

Poznámka: Kúpeľný poukaz vo výške 25 % na dospelú osobu je zahrnutý v cene pobytu na minimálne 7 nocí. Voucher je možné použiť na všetky procedúry.
Iba dospelí! Je možné rezervovať od 18 rokov.

Prázdninové dni zdarma: 7:6
Pevná cena pre deti: 1 dieťa 2-14 rokov

]]>

Hoch über der Stadt mit malerischem Blick auf Funchal! Tagsüber entspannen Sie auf der Panoramasonnenterrasse und abends genießen Sie den Ausblick bei einem kühlen Getränk.

Lage: Zentral, auf einer Anhöhe, mit traumhaftem Blick über Funchal und das Meer. Zahlreiche Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten sind wenige Gehminuten entfernt.

Ausstattung: Elegantes, modern gestaltetes Tophotel der bekannten The-Views-Hotelkette mit Panoramablick über Funchal. Swimmingpool, Sonnenterrassen, Liegen, Schirme, Badetücher. Pool-/Snackbar. Empfangshalle, Rezeption, WLAN, Hauptrestaurant, Cocktailbar. Dachterrassenbar mit beeindruckendem Panoramablick. Spa-Bereich 'The Feelings" Landeskategorie: 4 Sterne, 238 Zimmer, 11 Etagen, 6 Lifte.

Wohnen: Doppelzimmer (DZ, ca. 23 qm), Klimaanlage, Minibar, TV, Telefon, WLAN, Mietsafe. Bodengleiche Dusche, WC, Föhn. Balkon. Wahlweise mit Meerblick (DZM). Max. 2E, zur Alleinnutzung buchbar (DEZ, DEM)
Superior-Doppelzimmer (DSP, ca. 23 qm), Klimaanlage, Minibar, TV, Telefon, WLAN, Safe. Bodengleiche Dusche, WC, Föhn. Balkon, Meerblick. Obstkorb bei Anreise, freier Eintritt Spa-Bereich. Max. 2E
Deluxe-Doppelzimmer (DLZ, ca. 23 qm), in den oberen Etagen, Klimaanlage, Minibar, TV, Telefon, WLAN, Safe. Bodengleiche Dusche, WC, Föhn. Balkon. Wahlweise mit Meerblick (DLM).
Juniorsuite Deluxe (JSD, ca. 32 qm), Klimaanlage, Minibar, Espressomaschine, TV, Telefon, WLAN, Safe. Dusche und Bad, WC, Föhn. Balkon. Wahlweise mit Meerblick (JSM). Max. 2E

Essen und Trinken: Halbpension: Frühstücksbuffet, abends kaltes/warmes Buffet oder Menüwahl (je nach Hotelbelegung)
Showcooking, Themenabende, Spezialitätenbuffets
Frühstück: Frühstücksbuffet
Halbpension plus (ab 01.11.): Frühstücksbuffet, abends kaltes/warmes Buffet oder Menüwahl (je nach Hotelbelegung)
Showcooking, Themenabende, Spezialitätenbuffets
Getränke zu den Mahlzeiten

Wellness und Fitness: Spa-Bereich 'The Feelings", (ca. 700 qm) mit Hallenbad
Jacuzzi, Sauna, Dampfbad und türkisches Bad
Anwendungen, Massagen, Beauty-/Gesichtsbehandlungen (gegen Gebühr)
Fitnessraum (ca. 95 qm)
Kardio-/Muskelaufbaugeräte, Personal Training (gegen Gebühr)

Sport und Fitness: Billard, Tischtennis

Unterhaltung: Abendunterhaltung mit Livemusik, Shows und Tanz

Hinweis: Spa-Gutschein von 25% pro Erwachsenen bei einem Mindestaufenthalt von 7 Nächten inklusive. Der Gutschein kann für alle Behandlungen verwendet werden.
Adults only! Buchbar ab 18 Jahre.

Urlaubstage geschenkt: 7:6
Kinderfestpreis:1 Kind 2-14 Jahre

]]>

Recenzie na Four Views Baia

Celkové hodnotenie na Four Views Baia je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.35
Hodnotené 19x
Pláž:
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:
Wellness:

Portugalsko

Pre väčšinu z nás je tento štát rozprestierajúci sa v najzápadnejšej časti Iberského polostrova, čelom k Atlantickému oceánu, zahalený rúškom tajomstva a neznáma. Portugalsko leží v západnej časti Pyrenejského polostrova a jeho jediným susedným štátom je Španielsko, patria k nemu súostrovia Madeira a Azory. Severná časť je hornatá a smerom k juhu tvorená údoliami riek. Väčšina turistov prichádza do Portugalska za slnkom, plážami a pulzujúcimi mestami, no obľube sa teší aj gastroturizmus, ekoturizmus a kultúrny turizmus.
Hlavné mesto: Lisabon
Časový posun: -1
Mena: Euro
Čítaj viac

Madeira

Ostrov ponúka prekrásnu prírodu, nezničenú a bujnú vegetáciu, stále kvitnúcu flóru, majestátne horské masívy, chutnú kuchyňu a všadeprítomnú pohostinnosť miestnych obyvateľov. Sprievodcu na každom kroku robia očarujúce exotické kvety a ovocie. Madeira je ideálnym miestom pre milovníkov prírody. Pobrežie ostrova je členité, striedajú sa tu skalné útesy s idylickými dedinkami, zátoky, malé rybárske mestá a okruhliakové pláže s priezračnou čistou vodou. Nachádza sa tu niekoľko piesočnatých pláží – Prainha a Praia Formoza, dve umelo vybudované pláže Calheta (so zlatým pieskom) a Paul de Mar. Na ostrove je možné sa kúpať väčšinou vo vybudovaných vodných komplexoch priamo pri oceáne, na ktorými sa týčia na útesoch moderné hotely. Ideálne miesto pre milovníkov outdoorových a vodných športov. Turistika na najvyššie vrchy ostrova Pico Ruivo a Pico doAriero, paragliding, lezenie po skalách, horské bicykle, jazda na koňoch, tenis, vodné skútre, vodné lyže, windsurfing, parasailing, plachetnice, to všetko spestrí návštevníkom ich pobyt. Nasvoje si tu prídu i vášniví rybári, nezabudnuteľný je najmä lov tuniakov. Na juhu ostrova sú výborné podmienky na potápanie a surfovanie. Golfový nadšenci tu nájdu dve svetoznáme 18-jamkové ihriská, Palheiro Golf a náročné ihrisko Santo da Serra.