Axis Viana & Spa

Portugalsko

Celkové hodnotenie

4.5 - vynikajúce
4.5

Axis Viana & Spa 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

Viana do Castelo, neďaleko rieky Lima, je hlavným mestom regiónu Alto Minho na severozápade Portugalska. Viana je približne 75 km od Porta (cez diaľnicu A28) a približne 28 km od Ponte de Lima. Španielska hranica je len asi 30 km severne od Caminha a rieky Minho. Do španielskeho mesta Vigo sa po cca 98 km ľahko dostanete po diaľnici. Do Viana do Castelo sa ľahko dostanete aj vlakom. Obchodný a golfový hotel vhodný pre rodiny s deťmi sa nachádza hneď vedľa centra mesta, čo znamená, že hostia sa za pár minút ľahko dostanú do rôznych reštaurácií, krčiem, verejnej dopravy, autobusovej stanice, turistických informácií a niekoľkých obchodov. Milovníci prírody sa môžu prejsť k rieke Minho, do lesa alebo k moru, ktoré sú vzdialené asi 1 km. Hostia môžu tiež preskúmať mesto Braga, ktoré je od hotela vzdialené približne 30 km. Letisko Francisco Sá Carneiro je vzdialené približne 65 km.

Zariadenie:
Hotel víta hostí v 5-poschodovej budove s výťahom a 87 nefajčiarskymi izbami. Recepcia je otvorená nepretržite. Súčasťou zariadenia je úschovňa batožiny a bezpečnostná schránka. V ubytovaní je k dispozícii WiFi. Služba organizácie výletov vám pomôže s rezerváciou výletov. Dom má množstvo bezbariérových zariadení. Hotel má bezbariérový prístup. K dispozícii sú aj obchody. Súčasťou areálu je krásna záhrada a detské ihrisko. V dome je aj TV miestnosť. Ak hostia prídu autom, môžu zaparkovať v garáži alebo na parkovisku. Medzi ďalšie služby patrí 24-hodinová strážna služba, stráženie detí, požičovňa áut, lekárska pomoc, izbová služba, služba budenia, práčovňa a práčovňa na mince. Aktívni cestujúci, ktorí chcú spoznávať okolie na bicykli, ocenia požičovňu bicyklov. Denná tlač je hosťom k dispozícii bezplatne. Biznis centrum vám ochotne pomôže s obchodom a ponúka fax.

Ubytovanie:
Klimatizácia a kúrenie zabezpečujú príjemnú klímu v izbách. Izby majú manželskú posteľ alebo manželskú posteľ. Prístelky je možné vyžiadať. K dispozícii je aj trezor, minibar a pracovný stôl. Štandardom je aj mini chladnička. Telefón, TV so satelitným/káblovým príjmom a WiFi (zdarma) ponúkajú najlepší dovolenkový komfort. K vybaveniu izieb patria papuče. V kúpeľni so sprchovacím kútom a vaňou nájdete sušič vlasov a župany. K dispozícii sú aj bezbariérové izby s bezbariérovými kúpeľňami. Pre rodičov s deťmi sú k dispozícii rodinné izby.

Šport/zábava:
Komplex sladkovodných bazénov (4 bazény, z ktorých niektoré sú vyhrievané) ponúka aj detský plavecký areál. Osviežujúce nápoje pri bazéne/snack bare a príjemný relax vo vírivke najlepšie naladí všetkých milovníkov vody. Dovolenku si môžete užiť na slnečnej terase s ležadlami a slnečníkmi. Hotel ponúka rozsiahly outdoorový športový program vrátane cyklistiky/horskej cyklistiky, golfu, rybolovu a jazdy na koni. Priaznivci vodných športov si tiež prídu na svoje pri vodnom lyžovaní, windsurfingu, vodnom skútri, kanoistike a potápaní. Po dni plnom zážitkov si môžete zacvičiť v posilňovni a načerpať nové sily a načerpať nové sily. Ubytovanie ponúka rôzne možnosti wellness, ako sú kúpele, sauna, parný kúpeľ, hammam, masáže a solárium. Zábavu a zábavu ponúka diskotéka.

Jedlá:
Na výber sú rôzne možnosti stravovania, ako je jedáleň, raňajková miestnosť, kaviareň a bar.V nefajčiarskej reštaurácii s klimatizáciou na hostí čakajú rôzne špeciality. Ubytovanie ponúka ubytovanie na noc vrátane raňajok ako rezervovateľnú cateringovú službu. Na raňajky si hostia doprajú bohatý bufet. Na obed a večeru si môžete vybrať z rôznych jedál à la carte. Na požiadanie je možné pripraviť diétne jedlá a detské menu. Dom ponúka aj špeciálne možnosti stravovania.

Kreditné karty:
V hoteli sú akceptované nasledujúce kreditné karty: American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.]]>
Lage:
Viana do Castelo, in der Nähe des Flusses Lima, ist die Hauptstadt der Region Alto Minho im Nordwesten Portugals. Viana liegt ungefähr 75 km von Oporto (über die Autobahn A28) und ca. 28 km von Ponte de Lima entfernt. Die spanische Grenze liegt nur etwa 30 km in nördlicher Richtung bei Caminha und dem Fluss Minho. Die spanische Stadt Vigo erreicht man gut über die Autobahn, nach ca. 98 km. Viana do Castelo ist auch gut mit dem Zug zu erreichen. Das familienfreundliche Business- und Golfhotel liegt neben dem Stadtzentrum, sodass die Gäste ganz bequem nur wenige Minuten zu diversen Restaurants, Pubs, öffentlichen Verkehrsmitteln, zum Busbahnhof, zur Touristeninformation und zu mehreren Geschäften gehen. Naturliebhaber können zum Fluss Minho spazieren oder auch zum Wald oder zum etwa 1 km entfernten Meer. Die Gäste können auch die Stadt Braga erkunden, die etwa 30 km vom Hotel entfernt liegt. Der Flughafen Francisco Sá Carneiro befindet sich rund 65 km entfernt.

Ausstattung:
Gerne heißt das Hotel die Gäste in einem 5-stöckigen Haus mit einem Aufzug und 87 Nichtraucherzimmern willkommen. Die Rezeption ist rund um die Uhr besetzt. Die Einrichtung umfasst eine Gepäckaufbewahrung und einen Safe. In der Unterbringung steht WLAN zur Verfügung. Hilfestellung bei der Buchung von Ausflügen wird am Tourdesk geboten. Das Haus verfügt über eine Reihe von behindertengerechten Annehmlichkeiten. Das Hotel verfügt über rollstuhlgerechte Einrichtungen. Geschäfte sind ebenfalls vorhanden. Ein schöner Garten und ein Spielplatz gehören zum Gelände der Unterbringung. Zur weiteren Einrichtung des Hauses zählt ein TV-Raum. Bei einer Anreise mit dem Auto können die Gäste dieses in einer Garage oder auf dem Parkplatz parken. Unter den weiteren Leistungen finden sich ein 24h-Sicherheitsdienst, ein Babysitterservice, eine Autovermietung, medizinische Betreuung, ein Zimmerservice, ein Weckdienst, ein Wäscheservice und eine Münzwäscherei. Aktive Reisende, die die Umgebung per Rad entdecken möchten, werden den Fahrradverleih zu schätzen wissen. Kostenfrei steht Gästen die Tageszeitung zur Verfügung. Bei Geschäftlichem hilft das Business-Center gerne weiter und bietet ein Faxgerät an.

Unterbringung:
Für angenehmes Raumklima in den Zimmern sorgen eine Klimaanlage und eine Heizung. Die Zimmer verfügen über ein Doppelbett oder ein Kingsize-Bett. Zustellbetten können angefordert werden. Außerdem sind ein Safe, eine Minibar und ein Schreibtisch verfügbar. Ein Minikühlschrank zählt ebenfalls zur Standardeinrichtung. Besten Urlaubskomfort bieten ein Telefon, ein TV-Gerät mit Satelliten-/Kabelempfang und WiFi (ohne Gebühr). Zu den Vorzügen der Zimmer gehören Hausschuhe. Im Badezimmer, ausgestattet mit einer Dusche und einer Badewanne, sind ein Haartrockner und Bademäntel vorhanden. Es sind auch rollstuhlgerechte Zimmer mit barrierefreiem Bad verfügbar. Für Eltern mit Kindern stehen Familienzimmer zur Verfügung.

Sport/Unterhaltung:
Die Süßwasserpoolanlage (4 zum Teil beheizte Schwimmbecken) bietet außerdem einen Kinderbadebereich. Erfrischende Getränke an der Pool-/Snackbar und wohlige Entspannung im Whirlpool bringen alle Wasserratten in die beste Stimmung. Auf der Sonnenterrasse mit Liegestühlen und Schirmen lässt sich der Urlaub genießen. Das Hotel bietet ein umfangreiches Outdoor-Sportprogramm mit Radfahren/Mountainbiking, Golfen, Angeln und Reiten. Mit Wasserskifahren, Windsurfen, Jetskifahren, Kanufahren und Tauchen kommen auch Wassersportfreunde auf ihre Kosten. Im Fitnessstudio kann man nach einem erlebnisreichen Tag trainieren und neue Kraft und Wohlbefinden tanken. In der Unterbringung werden verschiedene Wellnessangebote wie Spa, Sauna, Dampfbad, Hammam, Massage-Anwendungen und Solarium offeriert. Spaß und Unterhaltung bietet eine Disco.

Verpflegung:
Es stehen verschiedene gastronomische Einrichtungen zur Auswahl, wie ein Speiseraum, ein Frühstückssaal, ein Café und eine Bar. Verschiedene Spezialitäten erwarten die Gäste in einem Nichtraucherrestaurant mit Klimaanlage. Die Unterkunft bietet als buchbare Verpflegungsleistung Übernachtung inkl. Frühstück. Zum Frühstück bedienen sich die Gäste am reichhaltigen Buffet. Verschiedene Gerichte à la carte können zum Mittagessen und Abendessen gewählt werden. Diätgerichte und Kindermenüs werden auf Wunsch zubereitet. Darüber hinaus stellt das Haus spezielle Verpflegungsangebote bereit.

Kreditkarten:
Folgende Kreditkarten werden im Hotel akzeptiert: American Express, Visa, Diners Club und MasterCard.]]>

Recenzie na Axis Viana & Spa

Celkové hodnotenie na Axis Viana & Spa je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.5
Hodnotené 2x

Portugalsko

Pre väčšinu z nás je tento štát rozprestierajúci sa v najzápadnejšej časti Iberského polostrova, čelom k Atlantickému oceánu, zahalený rúškom tajomstva a neznáma. Portugalsko leží v západnej časti Pyrenejského polostrova a jeho jediným susedným štátom je Španielsko, patria k nemu súostrovia Madeira a Azory. Severná časť je hornatá a smerom k juhu tvorená údoliami riek. Väčšina turistov prichádza do Portugalska za slnkom, plážami a pulzujúcimi mestami, no obľube sa teší aj gastroturizmus, ekoturizmus a kultúrny turizmus.
Hlavné mesto: Lisabon
Časový posun: -1
Mena: Euro