Tivoli Marina Portimão

Portugalsko, Algarve
od527 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4.35 - vynikajúce
4.5
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Tivoli Marina Portimão 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Vybavenie: Vkusne zariadený, 2-podlažný komplex má 196 bytových jednotiek. K vybaveniu patrí recepcia s recepciou a internetovým kútikom (vrátane), panoramatická reštaurácia s výhľadom na rieku vrátane à la carte reštaurácie a baru. Súčasťou bazéna sú ležadlá s vankúšmi a osuškami.

Rezervovateľné možnosti ubytovania:
Štúdio Marina Sun: Štúdiá Marina Sun s rozlohou cca 35 m² sa nachádzajú na prízemí alebo na 1. poschodí budovy hotela Marina Sun a majú kúpeľňu s vaňou, WC, sušič vlasov, kombinovanú obývaciu izbu/spálňu s manželskou posteľou alebo dve samostatné lôžka , kuchynský kút, telefón, trezor, satelitná TV, minibar, klimatizácia (teplá/studená), Wi-Fi (vrátane) a balkón s výhľadom na prístav Marina de Portimão alebo na bazén. Možné rezervovať aj ako Studio Marina Sun na jedno použitie.
Rodinné štúdio Marina Sun: Rodinné štúdiá Marina Sun s rozlohou cca 40 m² sa nachádzajú na prízemí alebo na 1. poschodí hotelovej budovy Marina Sun a môžu ubytovať až 4 osoby, majú kúpeľňu s vaňou, WC, sušič vlasov, kombinovaná obývacia izba/spálňa s manželskou posteľou alebo dvomi samostatnými lôžkami, rozkladacia pohovka, kuchynský kút, telefón, trezor, satelitná TV, minibar, klimatizácia (teplá/studená), Wi-Fi (vrátane) a balkón s výhľadom na prístav de Portimão alebo ústie rieky Rio Arade.
Štúdio Marina Deck: Štúdiá Marina Deck s rozlohou cca 35 m² sa nachádzajú na prízemí alebo 1. poschodí budovy hotela Marina Deck a majú kúpeľňu s vaňou, WC, sušič vlasov, obývaciu izbu kombinovanú so spálňou s manželskou posteľou alebo dvomi posteľami. samostatné postele , kuchynský kút, telefón, trezor, satelitná TV, minibar, klimatizácia (teplá/studená), Wi-Fi (vrátane) a balkón s výhľadom na prístav Marina de Portimão alebo na bazén. Možné rezervovať aj ako Studio Marina Deck na jedno použitie.
(Dodatočne možné rezervovať pod FAOA36 ako Studio Deluxe (DX2).)
Apartmán Marina Beach: Apartmány Marina Beach s rozlohou cca 50 m²-70 m² sa nachádzajú na prízemí alebo na 1. poschodí hotelovej budovy Marina Beach a majú kúpeľňu s vaňou, WC, sušič vlasov, kombinovanú obývaciu izbu/spálňu, oddelená spálňa , kuchynský kút, jedálenský stôl so stoličkami, telefón, trezor, satelitná TV, minibar, klimatizácia (teplá/studená), Wi-Fi (vrátane) a balkón s výhľadom na prístav Marina de Portimão.
(Dodatočne možné rezervovať podľa FAOA36 ako apartmán Superior (A2U).)
Apartmán Marina Deck: Apartmány Marina Deck s rozlohou približne 50 m²-70 m² sa nachádzajú na prízemí alebo na 1. poschodí hotelovej budovy Marina Deck a majú kúpeľňu s vaňou, WC, sušič vlasov, spálňu s manželskou posteľou, kuchynský kút. , obývacia izba s jedálenským stolom a stoličkami pre 4 osoby, rozkladacia pohovka, telefón, trezor, satelitná TV, minibar, klimatizácia (teplá/studená), Wi-Fi (v cene), malý zariadený balkón (prístup cez obývaciu izbu izba) s výhľadom na Port Marina de Portimao.
(Dodatočne možné rezervovať podľa FAOA36 ako apartmán Deluxe typ A (ADA).)

Rezervovateľné možnosti stravovania: B&B/HB/FB: Raňajky formou bufetu. Obedy a večere formou bufetu alebo menu (podľa kapacity).

Kategória krajiny: 4 hviezdičky

Šport v cene: posilňovňa.

Šport za poplatok: potápanie, vodné skútre, surfovanie, plachtenie a vodné lyžovanie (externý poskytovateľ).

Program pre deti: detský bazén.

Trasa: Trasa z letiska Faro (FAO):
Pokračujte po ceste na západ asi 140 m. Po cca 750 m odbočte doľava na N125-10. Z kruhového objazdu zíďte druhým výjazdom (N125-10). Držte sa vpravo smerom na Loulé/Lisboa/Portimão, teraz sa napojíte na IC4. Na rázcestí sa držte vľavo a pokračujte po IC4. Potom sa zaradíte na A22 cez výjazd Lisboa/Portimão/Albuferia. Po cca 45 km zíďte zjazdom 6 smerom na Lagoa. Na kruhovom objazde zíďte tretím výjazdom Estr. EN124-1/N124-1 smerom na Lagoa/N125/Estombar. Na rázcestí sa držte vpravo av Estr. Závit v IC4/N125. Teraz zíďte výjazdom na IC4 Acessos. Na kruhovom objazde zíďte druhým výjazdom (Estr. EN125) a pokračujte po R. Infante Sagres. Prejdete cez 2 kruhové objazdy. Pokračujte na Estr. EN125 a odbočte doľava na R. Serpa Pinto. Rovno vpred na Praça Visc. Bívar, po 53 m nájdete vľavo Tivoli Marina Portimão.
Trasa jazdy z letiska Lisabon (LIS):
Postupujte prosím po ceste severovýchodným smerom cca 14 m. Teraz odbočte doprava na "Avenue Berlin". Asi po 62 m odbočte doľava a zostaňte na "Avenue Berlin". Dostanete sa na kruhový objazd a odbočíte doľava na "Avenida Cidade do Porto" (označené A1/A8/A12). Zíďte na E01 a znova vstúpte na výjazd 14 smerom na "A12/Sul/Ponte Vasco da Gama". To vedie paralelne s IC17. Odtiaľ pokračujete na A12 (čiastočne s diaľničnou známkou). Zíďte z diaľnice na IP1 (podľa značiek Évora) a znova sa pripojte na A2. Po asi 202 km zíďte výjazdom 15 a napojte sa na A22 smerom na "Lagos/Portimão/Albufeira". Po cca 23 km zíďte zjazdom 6 smerom na Lagoa. Na kruhovom objazde zíďte tretím výjazdom Estr. EN124-1/N124-1 smerom na Lagoa/N125/Estombar. Na rázcestí sa držte vpravo av Estr. Závit v IC4/N125. Zíďte zjazdom na IC4 Acessos. Z kruhového objazdu zíďte druhým výjazdom (Estr. EN125) a pokračujte smerom na R. Infante Sagres. Teraz budete míňať 2 kruhové objazdy. Pokračuje na Estr. EN125 a odbočte doľava na R. Serpa Pinto. Pokračujte rovno na Praça Visc. Bívar, asi po 53m nájdete vľavo Tivoli Marina Portimão.
**
Podmienky prenájmu auta nájdete na našej webovej stránke: de
UPOZORŇUJEME, ŽE DIAĽNICOVÉ MÝTA PRI ALGARVE JE OKAMŽITE PLATNÉ AJ ZA PRENÁJOM ÁUT A BUDE ÚČTOVANÉ CEZ MÝTA, KTORÉ JE V AUTE. PROSÍM, INFORMUJTE SA VOPRED.

Hotelové služby: parkovacie miesta (zadarmo, v závislosti od dostupnosti).
Detská postieľka, detská vanička, detské stoličky, sterilizátor fliaš, ohrievač fliaš (v závislosti od dostupnosti, na vyžiadanie).
Wi-Fi (v celom hotelovom komplexe a vo všetkých typoch izieb).

Hotelové kreditné karty: Visa, American Express, Mastercard a Diners Club.

Poznámka: Zákaz vstupu so psom!

***
Bezbariérový hotelový komplex.
Na požiadanie je možné rezervovať 2 bezbariérové izby.

***
Check-in: od 15:00 hod

***
Upozorňujeme, že za všetky rezervácie uskutočnené v regióne Portimão v období od marca do októbra sa bude účtovať turistická daň vo výške 1,50 EUR za dospelú osobu (maximálne 7 nocí). Deti do 12 rokov vrátane sú zadarmo. Platba sa vykonáva pri príchode do hotela.

***

Poznámka 2:
Kontakt na hotel:
REZORT NH MARINA PORTIMAO
ROTUNDA DA MARINA
8500-843 PORTIMAO
PORTUGALSKO
TELEFÓN: +351 282 460 200
FAX: +351 282 460 201
E-MAIL:



Poznámka k sezóne: Dá sa rezervovať aj pod FAOA36.
**********
Počas mesiacov júl, august a september sa na pláži príležitostne konajú festivaly. Vtedy treba počítať najmä s akustickými poruchami.



]]>
Lage: Das Hotel befindet sich in einzigartiger Lage direkt am wunderschönen Yachthafen von Portimao und bietet somit einen fantastischen Blick auf die Flussmündung Rio Arade. Bis zum Sandstrand Praia da Rocha sind es ca. 850 m und das Zentrum von Portimao mit vielen Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten ist etwa 2,5 km entfernt. Bis nach Faro sind es ca. 75 km.

Ausstattung: Die geschmackvoll eingerichtete, 2-stöckige Anlage verfügt über 196 Wohneinheiten. Zur Ausstattung gehört eine Empfangshalle mit Rezeption und Internetecke (inklusive), Panoramarestaurant mit Flussblick inkl. À-la-carte-Restaurant und eine Bar. In der weitläufigen Gartenanlage befindet sich zwei Meerwasser-Swimmingpools mit separatem Kinderpool und eine Poolbar (saisonbedingt). Liegen mit Auflagen und Badetücher sind am Poolbereich inklusive.

Buchbare Unterbringungsmöglichkeiten:
Studio Marina Sun: Die ca. 35 m² groβen Studios Marina Sun befinden sich im Erdgeschoss oder in der 1. Etage des Hotelgebäudes Marina Sun und verfügen über ein Badezimmer mit Badewanne, WC, Föhn, kombinierten Wohn-/Schlafraum mit einem Doppelbett oder zwei Einzelbetten, Kitchenette, Telefon, Safe, Sat.-TV, Minibar, Klimaanlage (warm/kalt), Wi-Fi (inklusive) und Balkon mit Blick auf den Hafen Marina de Portimão oder Poolblick. Auch als Studio Marina Sun zur Alleinbenutzung buchbar.
Family Studio Marina Sun: Die ca. 40 m² groβen Family Studios Marina Sun befinden sich im Erdgeschoss oder in der 1. Etage des Hotelgebäudes Marina Sun und bieten Platz für bis zu 4 Personen, verfügen über ein Badezimmer mit Badewanne, WC, Föhn, kombinierten Wohn-/Schlafraum mit einem Doppelbett oder zwei Einzelbetten, Schlafsofa, Kitchenette, Telefon, Safe, Sat.-TV, Minibar, Klimaanlage (warm/kalt), Wi-Fi (inklusive) und Balkon mit Blick auf den Hafen Marina de Portimão oder die Flussmündung des Rio Arade.
Studio Marina Deck: Die ca. 35 m² groβen Studios Marina Deck befinden sich im Erdgeschoss oder in der 1. Etage des Hotelgebäudes Marina Deck und verfügen über ein Badezimmer mit Badewanne, WC, Föhn, kombinierten Wohn-/Schlafraum mit einem Doppelbett oder zwei Einzelbetten, Kitchenette, Telefon, Safe, Sat.-TV, Minibar, Klimaanlage (warm/kalt), Wi-Fi (inklusive) und Balkon mit Blick auf den Hafen Marina de Portimão oder Poolblick. Auch als Studio Marina Deck zur Alleinbenutzung buchbar.
(Zusätzlich buchbar unter FAOA36 als Studio Deluxe (DX2).)
Appartement Marina Beach: Die ca. 50 m²-70 m² groβen Appartements Marina Beach befinden sich im Erdgeschoss oder in der 1. Etage des Hotelgebäudes Marina Beach und verfügen über ein Badezimmer mit Badewanne, WC, Föhn, kombinierten Wohn-/Schlafraum, separates Schlafzimmer, Kitchenette, Esstisch mit Stühlen, Telefon, Safe, Sat.-TV, Minibar, Klimaanlage (warm/kalt), Wi-Fi (inklusive) und Balkon mit Blick auf den Hafen Marina de Portimão.
(Zusätzlich buchbar unter FAOA36 als Appartement Superior (A2U).)
Appartement Marina Deck: Die ca. 50 m²-70 m² groβen Appartements Marina Deck befinden sich im Erdgeschoss oder in der 1. Etage des Hotelgebäudes Marina Deck und verfügen über ein Badezimmer mit Badewanne, WC, Föhn, Schlafzimmer mit einem Doppelbett, Kitchenette, Wohnzimmer mit Esstisch und Stühlen für 4 Personen, einem aufklappbaren Sofa, Telefon, Safe, Sat.-TV, Minibar, Klimaanlage (warm/kalt), Wi-Fi (inklusive), kleiner möblierter Balkon (Zugang durch das Wohnzimmer) mit Blick auf den Hafen Marina de Portimão.
(Zusätzlich buchbar unter FAOA36 als Appartement Deluxe Typ A (ADA).)

Buchbare Verpflegungsmöglichkeiten: ÜF/HP/VP: Frühstück in Buffetform. Mittag- und Abendessen in Buffetform oder als Menü (auslastungsbedingt).

Landeskategorie: 4 Sterne

Sport inklusive: Fitnessraum.

Sport gegen Gebühr: Tauchen, Jet-Ski, Surfen, Segeln und Wasserski (Fremdanbieter).

Kinderprogramm: Kinderpool.

Anfahrtsbeschreibung: Anfahrtsbeschreibung ab Faro (FAO) Flughafen:
Folgen Sie dem Strassenverlauf in Richtung Westen für ca. 140 m. Nach ca. 750 m biegen Sie links auf die N125-10 ab. Im Kreisverkehr nehmen Sie die zweite Ausfahrt (N125-10). Halten Sie sich rechts Richtung Loulé/Lisboa/Portimão, nun kommen Sie auf die IC4. An der Gabelung halten Sie sich links und fahren auf weiter auf der IC4. Sie wechseln dann auf die A22 über die Auffahrt Lisboa/Portimão/Albuferia. Nach ca. 45 km nehmen Sie die Ausfahrt 6, Richtung Lagoa. Im Kreisverkehr fahren Sie die dritte Ausfahrt Estr. EN124-1/N124-1 Richtung Lagoa/N125/Estombar raus. An der Gabelung rechts halten und in Estr. IC4/N125 einfädeln. Nun nehmen Sie die Ausfahrt auf die IC4 Acessos. Im Kreisverkehr die zweite Ausfahrt (Estr. EN125) rausfahren und weiter auf der R. Infante Sagres. Sie passieren 2 Kreisverkehre. Weiter auf der Estr. EN125 und an der R. Serpa Pinto links abbiegen. Geradeaus auf der Praça Visc. Bívar, nach 53 m finden Sie das Tivoli Marina Portimão auf der linken Seite.
Anfahrtsbeschreibung ab Flughafen Lissabon (LIS) :
Folgen Sie dem Strassenverlauf bitte in Richtung Nordosten für ca. 14 m. Biegen Sie nun rechts ab auf die "Avenue Berlim". Nach ca. 62 m biegen Sie links ab und bleiben auf der "Avenue Berlim". Sie erreichen einen Kreisverkehr und fahren dort links ab, auf die "Avenida Cidade do Porto" (ausgeschildert A1/A8/A12). Fahren Sie bei E01 heraus und bei Ausfahrt 14 in Richtung "A12/Sul/Ponte Vasco da Gama" wieder auf. Diese führt parallel zur IC17. Von hier fahren Sie weiter bis zur A12 (teilweise mit Autobahn-Maut). Verlassen Sie die Autobahn an der IP1 (Schilder nach Évora) und fahren an der A2 wieder auf. Nach ca. 202 km nehmen Sie die Ausfahrt 15 um die A22 in Richtung "Lagos/Portimão/Albufeira" zu erreichen. Nach ca. 23 km nehmen Sie die Ausfahrt 6 Richtung Lagoa. Im Kreisverkehr fahren Sie die dritte Ausfahrt Estr. EN124-1/N124-1 Richtung Lagoa/N125/Estombar raus. An der Gabelung rechts halten und in Estr. IC4/N125 einfädeln. Sie nehmen die Ausfahrt auf die IC4 Acessos. Im Kreisverkehr die zweite Ausfahrt (Estr. EN125) raus und weiter auf die R. Infante Sagres. Nun passieren Sie 2 Kreisverkehre. Es geht weiter auf der Estr. EN125 und an der R. Serpa Pinto links abbiegen. Weiter geradeaus auf der Praça Visc. Bívar, nach ungefär 53 m finden Sie das Tivoli Marina Portimão auf der linken Seite.
**
Die Mietwagenbedingungen entnehmen sie bitte unserer Homepage: www.Mietwagenbedingungen. de
BITTE BEACHTEN SIE, DASS DIE AUTOBAHNMAUT AN DER ALGARVE AB SOFORT AUCH FÜR MIETWAGEN ZU ENTRICHTEN IST UND ÜBER EINEN GEBÜHRENPFLICHTIGEN MAUTZÄHLER ABGERECHNET WIRD, WELCHER SICH IM PKW BEFINDET. BITTE INFORMIEREN SIE SICH VORAB.

Hotelservice: Parkplätze (ohne Gebühr, nach Verfügbarkeit).
Babybett, Baby-Badewanne, Baby-Stühle, Fläschchen-Sterilisator, Fläschchenwärmer (nach Verfügbarkeit, auf Anfrage).
Wi-Fi (in der gesamten Hotelanlage und in allen Zimmertypen inklusive).

Kreditkarten Hotel: Visa, American Express, Mastercard und Diners Club.

Hinweise: Keine Hunde erlaubt!

***
Barrierefreie Hotelanlage.
2 behindertengerechte Zimmer auf Anfrage buchbar.

***
Check-in: ab 15 Uhr

***
Bitte beachten Sie, dass für alle Buchungen in der Region Portimão mit Reisezeitraum März bis Oktober eine Touristensteuer von 1,50 € pro Nacht und Erwachsener (maximal 7 Nächte) erhoben wird. Kinder bis einschließlich 12 Jahren sind frei. Die Zahlung erfolgt bei Anreise im Hotel.

***

Hinweis 2:
Hotelkontakt:
NH MARINA PORTIMAO RESORT
ROTUNDA DA MARINA
8500-843 PORTIMAO
PORTUGAL
TELEFON: +351 282 460 200
TELEFAX: +351 282 460 201
E-MAIL: MARINAPORTIMAO@NH-HOTELS.COM



Saisonhinweis: Zusätzlich buchbar unter FAOA36.
**********
In dem Monaten Juli, August und September finden zeitweise am Strand Festivals statt. Insbesondere muss dann mit akustischen Beeinträchtigungen gerechnet werden.



]]>

Recenzie na Tivoli Marina Portimão

Celkové hodnotenie na Tivoli Marina Portimão je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.35
Hodnotené 26x
Pláž:
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:
Wellness:

Portugalsko

Pre väčšinu z nás je tento štát rozprestierajúci sa v najzápadnejšej časti Iberského polostrova, čelom k Atlantickému oceánu, zahalený rúškom tajomstva a neznáma. Portugalsko leží v západnej časti Pyrenejského polostrova a jeho jediným susedným štátom je Španielsko, patria k nemu súostrovia Madeira a Azory. Severná časť je hornatá a smerom k juhu tvorená údoliami riek. Väčšina turistov prichádza do Portugalska za slnkom, plážami a pulzujúcimi mestami, no obľube sa teší aj gastroturizmus, ekoturizmus a kultúrny turizmus.
Hlavné mesto: Lisabon
Časový posun: -1
Mena: Euro
Čítaj viac

Algarve

Nielen pre milovníkov dovoleniek a pláží, ale je zaujímavý aj na spoznávanie a to celý rok. Učarujú vám zlaté pieskové pláže ťahajúce sa až kam oko dovidí. Vhodný je pre milovníkov golfu. Vychutnajte si pláže Paria da Marinha, Praia Da Cordoama, Odeceixe, Praia dos Tres Irmaos, región Algarve objavujte na jeepoch, alebo si vychutnajte zastávku v miestnych viniciach. V Lagose navštívte žlto zlaté pobrežné skalné formácie Ponta Da Piedale, ktoré sa dvíhajú do výšky 20 metrov.