Vila Galé Cerro Alagoa

Portugalsko, Albufeira
od519 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4.15 - vynikajúce
4
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Vila Galé Cerro Alagoa 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Vybavenie: 4-hviezdičkový hotel má spolu 310 izieb. K vybaveniu patrí vstupná hala s recepciou, výťah, útulný anglický pub "Dog & Duck", bufetová reštaurácia a príjemná à la carte reštaurácia, herňa, kiosk a vlastný krytý bazén hotela. V udržiavanom vonkajšom areáli nájdete bazén s detským bazénom, bar pri bazéne a slnečnú terasu (ležadlá, osušky, podsedáky a slnečníky sú v cene).

Rezervovateľné možnosti ubytovania:
Dvojlôžková izba: Dvojlôžkové izby sú vkusne a priateľsky zariadené a majú kúpeľňu/WC, klimatizáciu/kúrenie, telefón, káblovú TV, trezor na prenájom (za poplatok), minibar, Wi-Fi (vrátane) a balkón. Možné rezervovať aj ako dvojlôžkovú izbu pre 1 osobu. Dvojlôžková izba s výhľadom na bazén je možné rezervovať za príplatok. Možné rezervovať aj ako dvojlôžkovú izbu s výhľadom na bazén pre 1 osobu.

Rezervovateľné možnosti stravovania: HB: Všetky jedlá formou bufetu., FR (FAOA87): formou bufetu

Kategória krajiny: 4 hviezdičky

Zábava: Animačný a zábavný program (v lete).

Šport v cene: fitness centrum.

Program pre deti: Malé ihrisko.

Trasa: Trasa z letiska Faro (FAO):
Pokračujte po ceste na západ asi 140 m. Po cca 750 m odbočte doľava na N125-10. Na ďalšom kruhovom objazde zíďte druhým výjazdom smerom na N125-10. Po cca 600 m vás cesta zavedie doprava na príjazdovú cestu do „Loulé/Lisabon/Portimao“. Teraz ste na IC4. Na prichádzajúcej križovatke sa držte vľavo a zostaňte na tejto ceste (IC4). Teraz sa napojte na A22 cez nájazd na „Lisabon/Portimão/Albufeira“. Po 27,5 km zíďte výjazdom 9 smerom na "Guia/Albufeira", aby ste sa dostali na Estr. IC1/IC1. Na ďalšej križovatke sa držte vľavo a sledujte značky "Albufeira/Ferreira". Teraz prejdite na IC1 Acessos/N125 a pokračujte po N125. Tu prejdite na výjazd N395 a postupujte podľa týchto značiek cez kruhový objazd (prvý výjazd N395). Na ďalšom kruhovom objazde zíďte tretím výjazdom (Av. Dos Descobrimentos). Po približne 1,5 km na ďalšom kruhovom objazde zíďte prvým výjazdom, aby ste sa dostali na "Av. Dos Descobrimentos". Na "Rua do Município" odbočte vpravo po 35 m a držte sa vpravo, aby ste zostali na Rua do Município. Po 180 m sa dostanete k hotelu.
Trasa jazdy z letiska Lisabon (LIS):
Pokračujte po ceste na severovýchod asi 14 metrov. Teraz odbočte doprava na "Avenue Berlin". Asi po 62 m odbočte doľava a zostaňte na "Avenue Berlin". Dostanete sa na kruhový objazd a odbočíte doľava na "Avenida Cidade do Porto" (označené A1/A8/A12). Zíďte na E01 a znova vstúpte na výjazd 14 smerom na "A12/Sul/Ponte Vasco da Gama". To vedie paralelne s IC17. Odtiaľ pokračujete na A12 (čiastočne s diaľničnou známkou). Zíďte z diaľnice na IP1 (podľa značiek Évora) a znova sa pripojte na A2. Po asi 202 km zíďte výjazdom 15 a napojte sa na A22 smerom na "Lagos/Portimão/Albufeira". Na výjazde 15 na A22 smer "Lagos/Portimão/Albufeira" sa zaradíte a opustíte cestu asi po 5 km na výjazde 9 smer "Guia/Albufeira". Dostanete sa do Estr. IC1/IC1. Na ďalšej križovatke sa držte vľavo a sledujte značky "Albufeira/Ferreira". Teraz prejdite na IC1 Acessos/N125 a pokračujte po N125. Tu prejdite na výjazd N395 a postupujte podľa týchto značiek cez kruhový objazd (prvý výjazd N395). Na ďalšom kruhovom objazde zíďte tretím výjazdom (Av. Dos Descobrimentos). Po približne 1,5 km na ďalšom kruhovom objazde zíďte prvým výjazdom, aby ste sa dostali na "Av. Dos Descobrimentos". Na "Rua do Município" odbočte vpravo po 35 m a držte sa vpravo, aby ste zostali na Rua do Município. Po 180 m sa dostanete k hotelu.
**
Podmienky prenájmu auta nájdete na našej webovej stránke: de
UPOZORŇUJEME, ŽE DIAĽNICOVÉ MÝTA PRI ALGARVE JE OKAMŽITE PLATNÉ AJ ZA PRENÁJOM ÁUT A BUDE ÚČTOVANÉ CEZ MÝTA, KTORÉ JE V AUTE. PROSÍM, INFORMUJTE SA VOPRED.

Wellness: Kúpele s vnútorným bazénom, vírivkou. Sauna, turecké kúpele (masáže a procedúry za poplatok).

Hotelové služby: parkovacie miesta (v závislosti od dostupnosti, zdarma). Garáž (podľa dostupnosti, za poplatok).
Detská postieľka (na vyžiadanie, v závislosti od dostupnosti, zdarma.
WiFi (v cene).

Poznámky: Zákaz vstupu so psom.

***
Bezbariérový hotelový komplex.
Na požiadanie je možné rezervovať 3 bezbariérové izby (dvojlôžková izba s výhľadom na bazén).

***
Vo všetkých hoteloch siete Vila Galé platí zákaz fajčenia vo všetkých verejných priestoroch a na izbách.

*Hotel neprijíma skupinové rezervácie viac ako 10 osôb alebo viac ako 5 izieb na jednu rezerváciu.
Pre skupiny 5 a viac dospelých môže byť vyžadovaná bezpečnostná záloha vo výške 200 EUR na osobu, ktorá je splatná pri príchode podľa uváženia hotela.

Poznámka 2:
Kontakt na hotel:
VILA GALE CERRO ALAGOA
RUA DO MONCIPIO, LOTE 26
APARTADO 2155
8200-916 ALBUFEIRA
PORTUGALSKO
TELEFÓN: 00351-289-583100
FAX: 00351-289-583199
EMAIL: CERRO@VILAGALE. pt

Poznámka k sezóne: Dá sa rezervovať aj pod FAOA87.



]]>
Lage: Das Hotel Vila Galé Cerro Alagoa ist im Feriengebiet von Albufeira zentral gelegen. Zur lebhaften Altstadt von Albufeira mit zahlreichen Restaurants, Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten sind es ca. 700 m. Der Sandstrand Praia dos Pescadores liegt etwa 600 m entfernt, alternativ liegt der Sandstrand Praia do Oura in 2 km Entfernung.

Ausstattung: Das 4-Sterne-Hotel verfügt über insgesamt 310 Zimmer. Zur Ausstattung gehören eine Empfangshalle mit Rezeption, Lift, gemütlichem englischen Pub "Dog & Duck", ein Buffetrestaurant und schönes À-la-carte-Restaurant, Spielzimmer, Kiosk und hoteleigenes Hallenbad. In der gepflegten Außenanlage finden Sie einen Swimmingpool mit Kinderbecken, Poolbar und Sonnenterrasse (Liegen, Badetücher, Auflagen und Schirme sind inklusive).

Buchbare Unterbringungsmöglichkeiten:
Doppelzimmer: Die Doppelzimmer sind geschmackvoll und freundlich eingerichtet und verfügen über Bad/WC, Klimaanlage/Heizung, Telefon, Kabel-TV, Mietsafe (gegen Gebühr), Minibar, Wi-Fi (inklusive) und Balkon. Auch als Doppelzimmer zur Alleinbenutzung buchbar. Doppelzimmer Poolblick gegen Aufpreis buchbar. Auch als Doppelzimmer Poolblick zur Alleinbenutzung buchbar.

Buchbare Verpflegungsmöglichkeiten: HP: Alle Mahlzeiten in Buffetform., FR (FAOA87): in Buffetform

Landeskategorie: 4 Sterne

Unterhaltung: Animation und Unterhaltungsprogramm (im Sommer).

Sport inklusive: Fitnessbereich.

Kinderprogramm: Kleiner Spielplatz.

Anfahrtsbeschreibung: Anfahrtsbeschreibung ab Flughafen Faro (FAO) :
Folgen Sie dem Strassenverlauf in Richtung Westen für ca. 140 m. Nach ca. 750 m biegen Sie links auf die N125-10 ab. Im nachfolgenden Kreisverkehr nehmen Sie die zweite Ausfahrt in Richtung N125-10. Nach ca. 600 m führt Sie die Strasse rechts auf die Auffahrt nach "Loulé/Lissabon/Portimao". Sie befinden sich nun auf der IC4. An der kommenden Gabelung halten Sie sich links und bleiben Sie auf dieser Strasse (IC4). Fahren Sie nun auf die A22 über die Auffahrt nach "Lissabon/Portimão/Albufeira". Nach 27, 5 km nehmen Sie die Ausfahrt 9 in Richtung "Guia/Albufeira", um auf die Estr. IC1/IC1 zu gelangen. An der kommenden Gabelung halten Sie sich links und folgen den Schildern nach "Albufeira/Ferreira". Fahren Sie nun auf die IC1 Acessos/N125 und weiter auf der N125. Nehmen Sie hier die Auffahrt N395 und folgen dieser Beschilderung durch den Kreisverkehr (erste Ausfahrt N395). Im nächsten Kreisverkehr fahren Sie die dritte Ausfahrt (Av. Dos Descobrimentos) raus. Nach etwa 1, 5 km verlassen Sie den nächsten Kreisverkehr an der ersten Ausfahrt, um auf die "Av. Dos Descobrimentos" zu gelangen. Auf der "Rua do Município" biegen Sie nach 35 m rechts ab und halten sich rechts, um auf der Rua do Município zu bleiben. Nach 180 m erreichen Sie das Hotel.
Anfahrtsbeschreibung ab Flughafen Lissabon (LIS) :
Folgen Sie dem Strassenverlauf in Richtung Nordosten für ca. 14 m. Biegen Sie nun rechts ab auf die "Avenue Berlim". Nach ca. 62 m biegen Sie links ab und bleiben auf der "Avenue Berlim". Sie erreichen einen Kreisverkehr und fahren dort links ab, auf die "Avenida Cidade do Porto" (ausgeschildert A1/A8/A12). Fahren Sie bei E01 heraus und bei Ausfahrt 14 in Richtung "A12/Sul/Ponte Vasco da Gama" wieder auf. Diese führt parallel zur IC17. Von hier fahren Sie weiter bis zur A12 (teilweise mit Autobahn-Maut). Verlassen Sie die Autobahn an der IP1 (Schilder nach Évora) und fahren an der A2 wieder auf. Nach ca. 202 km nehmen Sie die Ausfahrt 15 um die A22 in Richtung "Lagos/Portimão/Albufeira" zu erreichen. An der Ausfahrt 15 in A22 Richtung "Lagos/Portimão/Albufeira" fädeln Sie sich ein, um nach etwa 5 km bei Ausfahrt 9 in Richtung "Guia/Albufeira" die Strasse zu verlassen. Sie gelangen auf die Estr. IC1/IC1. An der kommenden Gabelung halten Sie sich links und folgen den Schildern nach "Albufeira/Ferreira". Fahren Sie nun auf die IC1 Acessos/N125 und weiter auf der N125. Nehmen Sie hier die Auffahrt N395 und folgen dieser Beschilderung durch den Kreisverkehr (erste Ausfahrt N395). Im nächsten Kreisverkehr fahren Sie die dritte Ausfahrt (Av. Dos Descobrimentos) ab. Nach etwa 1, 5 km verlassen Sie den nächsten Kreisverkehr an der ersten Ausfahrt, um auf die "Av. Dos Descobrimentos" zu gelangen. Auf der "Rua do Município" biegen Sie nach 35 m rechts ab und halten sich rechts, um auf der Rua do Município zu bleiben. Nach 180 m erreichen Sie das Hotel.
**
Die Mietwagenbedingungen entnehmen sie bitte unserer Homepage: www.Mietwagenbedingungen. de
BITTE BEACHTEN SIE, DASS DIE AUTOBAHNMAUT AN DER ALGARVE AB SOFORT AUCH FÜR MIETWAGEN ZU ENTRICHTEN IST UND ÜBER EINEN GEBÜHRENPFLICHTIGEN MAUTZÄHLER ABGERECHNET WIRD, WELCHER SICH IM PKW BEFINDET. BITTE INFORMIEREN SIE SICH VORAB.

Wellness: Spa mit Hallenbad, Whirlpool. Sauna, Türkisches Bad (Massagen und Behandlungen gegen Gebühr).

Hotelservice: Parkplätze (nach Verfügbarkeit, ohne Gebühr). Garage (nach Verfügbarkeit, gegen Gebühr).
Babybett (auf Anfrage, nach Verfügbarkeit, ohne Gebühr.
Wi-Fi (inklusive).

Hinweise: Keine Hunde erlaubt.

***
Barrierefreie Hotelanlage.
3 behindertengerechte Zimmer auf Anfrage buchbar (Doppelzimmer Poolblick).

***
In allen Hotels der Vila Galé Hotelkette ist das Rauchen in allen öffentlichen Bereichen sowie auf den Zimmern verboten.

*Das Hotel akzeptiert keine Gruppenbuchungen von mehr als 10 Personen oder mehr als 5 Zimmer auf einer Buchung.
Für Gruppen von 5 oder mehr Erwachsenen kann eine Kaution in Höhe von 200 € pro Person verlangt werden, die bei der Ankunft im Ermessen des Hotels zu entrichten ist.

Hinweis 2:
Hotelkontakt:
VILA GALE CERRO ALAGOA
RUA DO MONCIPIO, LOTE 26
APARTADO 2155
8200-916 ALBUFEIRA
PORTUGAL
TELEFON: 00351-289-583100
TELEFAX: 00351-289-583199
E-MAIL: CERRO@VILAGALE. PT

Saisonhinweis: Zusätzlich buchbar unter FAOA87.



]]>

Recenzie na Vila Galé Cerro Alagoa

Celkové hodnotenie na Vila Galé Cerro Alagoa je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.15
Hodnotené 6x
Pláž:
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:

Portugalsko

Pre väčšinu z nás je tento štát rozprestierajúci sa v najzápadnejšej časti Iberského polostrova, čelom k Atlantickému oceánu, zahalený rúškom tajomstva a neznáma. Portugalsko leží v západnej časti Pyrenejského polostrova a jeho jediným susedným štátom je Španielsko, patria k nemu súostrovia Madeira a Azory. Severná časť je hornatá a smerom k juhu tvorená údoliami riek. Väčšina turistov prichádza do Portugalska za slnkom, plážami a pulzujúcimi mestami, no obľube sa teší aj gastroturizmus, ekoturizmus a kultúrny turizmus.
Hlavné mesto: Lisabon
Časový posun: -1
Mena: Euro