Alfagar Village

Portugalsko, Albufeira
od481 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4.15 - vynikajúce
4
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Alfagar Village 3* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Vybavenie: Komplex pozostáva celkovo z 206 apartmánov, ktoré sú rozmiestnené vo viacerých budovách v typickom maurskom štýle. K vybaveniu patrí 24-hodinová recepcia, minimarket, bufetová reštaurácia a snack bar. K dispozícii je veľký vonkajší bazén s časťou pre deti. Ďalší bazén je na vrchole útesov s úchvatným výhľadom na more. Hostia môžu v Alfagar Aparthoteli a Alfagar Alto da Colina využívať tieto zariadenia: veľký bazénový komplex, detský bazén so šmýkačkami (otvorený sezónne od mája do októbra), posilňovňu, futbalové ihrisko, krytý bazén, tenis, saunu, bar, snack bar. a bufetová reštaurácia (za poplatok).

Rezervovateľné možnosti ubytovania:
Apartmán Garden View (1 spálňa): Apartmány Garden View (1 spálňa) majú obývaciu izbu, kúpeľňu/WC, sušič na vlasy, klimatizáciu, oddelenú spálňu a balkón alebo terasu. Obývacia izba je vybavená rozkladacou pohovkou, TV so satelitným príjmom, Wi-Fi, jedálenským kútom a otvorenou kuchyňou (platnička, rúra, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, hriankovač, kávovar/čajník atď.). Samostatná spálňa má 2 samostatné lôžka a šatníkovú skriňu. Možné rezervovať aj ako apartmán s výhľadom do záhrady (1 spálňa) na jedno použitie.
Apartmán s výhľadom na more (1 spálňa): Apartmány s výhľadom na more (1 spálňa) majú rovnaké vybavenie ako apartmány s výhľadom do záhrady (1 spálňa) s výhľadom na more. Možné rezervovať aj ako apartmán s výhľadom na more (1 spálňa) na jedno použitie.
Apartmán s výhľadom do záhrady (2 spálne): Apartmány s výhľadom do záhrady (2 spálne) majú rovnaké vybavenie ako apartmány s výhľadom do záhrady (1 spálňa) s 2 samostatnými spálňami.
Apartmán s výhľadom na more (2 spálne): Apartmány Superior s výhľadom na more (2 spálne) majú rovnaké vybavenie ako apartmány s výhľadom na more (1 spálňa) s 2 oddelenými spálňami.

Rezervovateľné možnosti stravovania: U/BB/HB: Všetky jedlá formou bufetu alebo à la carte (v závislosti od obsadenosti).

Kategória krajiny: 3 hviezdičky

Zábava: Denná zábava (od mája do októbra).
Večerná zábava (živá hudba/rôzne dni v týždni)

Program pre deti: detské ihrisko.

Trasa: UPOZORŇUJEME, ŽE MÝTA NA DIAĽNICI V ALGARVE SA TERAZ PLATÍ AJ ZA PRENÁJOM ÁUT A BUDE ÚČTOVANÁ PROSTREDNÍCTVOM MÝTA, KTORÉ SA NACHÁDZA V AUTE. PROSÍM, INFORMUJTE SA VOPRED.

Hotelový servis: Apartmány sa upratujú 3x týždenne (vrátane dňa príchodu, nie cez sviatky), výmena bielizne 1x týždenne, výmena uterákov 2x týždenne.
Wi-Fi v priestoroch recepcie, v bare a v apartmánoch.
Parkovacie miesta (v závislosti od dostupnosti, v cene).

Poznámky: Pozor: Hotel sa nachádza na svahu.
Pri registrácii je potrebné zaplatiť zálohu vo výške približne 200 EUR v hotovosti alebo kreditnou kartou. Príslušná suma vám bude vrátená pri odchode, ak nespôsobíte žiadne škody.
**

*
Kontakt na hotel:
DEDINA ALFAGAR
BALAIA-PO BOX 866
8200-912 ALBUFEIRA
Telefón: +351 289 540 220
Fax: +351 289 542 770
E-mail:

Poznámka 2:
V katalógu "Slnečné destinácie" leto 2023 na strane 141.

Poznámka k sezóne: Dá sa rezervovať aj pod FAOA86.



]]>
Lage: Das Alfagar Village liegt sehr ruhig auf einer atemberaubenden Klippe mit Blick auf das Meer. Zusammen mit dem Alfagar Aparthotel teilt sich das Hotel ein 11 ha großes Grundstück mit Gärten und Felsformationen. Der bekannte goldene Sandstrand von Santa Eulália ist über Stufen erreichbar. Das Zentrum von Albufeira ist nur ca. 5 km entfernt, in ca. 1,5 km befindet sich São João mit zahlreichen Einkaufsmöglichkeiten, Bars, Restaurants und Nachtclubs. Der internationale Flughafen von Faro ist ca. 30 km entfernt.

Ausstattung: Die Anlage besteht aus insgesamt 206 Appartements, die sich auf mehrere Gebäude im typischen maurischen Stil verteilen. Zur Ausstattung gehören eine 24-Stunden-Rezeption, Minimarkt, Buffetrestaurant und Snackbar. Im Außenbereich befindet sich ein großer Swimmingpool mit Kinderbereich. Ein weiterer Pool ist auf der Spitze der Klippen mit atemberaubendem Meerblick. Die Gäste können folgende Einrichtungen des Alfagar Aparthotel und Alfagar Alto da Colina nutzen: große Poollandschaft, Kinderpool mit Rutschen (saisonal von Mai bis Oktober geöffnet), Fitnessraum, Fußballplatz, Hallenbad, Tennis, Sauna, Bar, Snackbar und Buffetrestaurant (gegen Gebühr).

Buchbare Unterbringungsmöglichkeiten:
Appartement Gartenblick (1 Schlafzimmer): Die Appartements Gartenblick (1 Schlafzimmer) verfügen über einen Wohnraum, Bad/WC, Föhn, Klima, sep. Schlafraum und Balkon oder Terrasse. Der Wohnraum ist ausgestattet mit einem Schlafsofa, Sat.-TV, Wi-Fi, Essbereich und einer offenen Küche (Kochplatten, Backofen, Mikrowelle, Wasserkocher, Toaster, Kaffee-/Teezubereiter usw.). Der separate Schlafraum verfügt über 2 Einzelbetten und einen Kleiderschrank. Auch als Appartement Gartenblick (1 Schlafzimmer) zur Alleinbenutzung buchbar.
Appartement Meerblick (1 Schlafzimmer): Appartements Meerblick (1 Schlafzimmer) verfügen bei gleicher Ausstattung wie die Appartements Gartenblick (1 Schlafzimmer) über Meerblick. Auch als Appartement Meerblick (1 Schlafzimmer) zur Alleinbenutzung buchbar.
Appartement Gartenblick (2 Schlafzimmer): Appartements Gartenblick (2 Schlafzimmer) verfügen bei gleicher Ausstattung wie die Appartements Gartenblick (1 Schlafzimmer) über 2 separate Schlafzimmer.
Appartement Meerblick (2 Schlafzimmer): Appartements Superior Meerblick (2 Schlafzimmer) verfügen bei gleicher Ausstattung wie die Appartements Meerblick (1 Schlafzimmer) über 2 separate Schlafzimmer.

Buchbare Verpflegungsmöglichkeiten: U/ÜF/HP: Alle Mahlzeiten in Buffetform oder á-la-carte (je nach Auslastung).

Landeskategorie: 3 Sterne

Unterhaltung: Tagesunterhaltung (von Mai-Oktober).
Abendunterhaltung (Livemusik/verschiedene Tage in der Woche)

Kinderprogramm: Kinderspielplatz.

Anfahrtsbeschreibung: BITTE BEACHTEN SIE, DASS DIE AUTOBAHNMAUT AN DER ALGARVE AB SOFORT AUCH FÜR MIETWAGEN ZU ENTRICHTEN IST UND ÜBER EINEN GEBÜHRENPFLICHTIGEN MAUTZÄHLER ABGERECHNET WIRD, WELCHER SICH IM PKW BEFINDET. BITTE INFORMIEREN SIE SICH VORAB.

Hotelservice: Die Appartements werden 3x pro Woche gereinigt (inkl. Ankunftstag, nicht an Feiertagen).Wäschewechsel 1x pro Woche, Handtuchwechsel 2x pro Woche.
Wi-Fi am Rezeptionsbereich, an der Bar und in den Appartements inklusive.
Parkplätze (nach Verfügbarkeit, inklusive).

Hinweise: Achtung: Das Hotel befindet sich in Hanglage.
Beim Check-in ist eine Kaution in Höhe von ca. 200,- € in Bar oder Kreditkarte fällig. Der jeweilige Betrag wird bei Abreise zurückgezahlt wenn keine Schäden verursacht wurden.
**

*
Hotelkontakt:
ALFAGAR VILLAGE
BALAIA – P.O. BOX 866
8200-912 ALBUFEIRA
Telefon: +351 289 540 220
Telefax: +351 289 542 770
E-Mail: reservas@alfagar.com

Hinweis 2:
Im Katalog "Sonnenziele" Sommer 2023 auf Seite 141.

Saisonhinweis: Zusätzlich buchbar unter FAOA86.



]]>

Recenzie na Alfagar Village

Celkové hodnotenie na Alfagar Village je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.15
Hodnotené 18x
Pláž:
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:
Wellness:

Portugalsko

Pre väčšinu z nás je tento štát rozprestierajúci sa v najzápadnejšej časti Iberského polostrova, čelom k Atlantickému oceánu, zahalený rúškom tajomstva a neznáma. Portugalsko leží v západnej časti Pyrenejského polostrova a jeho jediným susedným štátom je Španielsko, patria k nemu súostrovia Madeira a Azory. Severná časť je hornatá a smerom k juhu tvorená údoliami riek. Väčšina turistov prichádza do Portugalska za slnkom, plážami a pulzujúcimi mestami, no obľube sa teší aj gastroturizmus, ekoturizmus a kultúrny turizmus.
Hlavné mesto: Lisabon
Časový posun: -1
Mena: Euro