Iberostar Saidia

Maroko, Saidia

Celkové hodnotenie

3.25 - veľmi dobré
3.5
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Recenzie na Iberostar Saidia

Celkové hodnotenie na Iberostar Saidia je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
3.25
Hodnotené 1x
Pláž:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:

Maroko

Krajina je známa rôznorodou zmesou Orientu s nádhernou drsnou prírodou, skrášľuje neodmysliteľná panoráma majestátnych hôr pohoria Atlas. Nájdete tu kontrast piesočných dún Sahary, kamenných uličiek plných rôznych odtieňov farieb i vôní, malebných prístavov a luxusných prímorských letovísk.  Pozývame Vás s nami do Maroka, úžasnej krajiny, ktorá možno bola dejiskom rozprávok 1001 noci.

Hlavné mesto: Rabat
Časový posun: -1
Mena: Marocký dirham
Kurz: 1€ = 10.534 MAD
Čítaj viac

Saidia

„Modrá perla Maroka“ leží na severovýchode marockej provincie Berkane, nedaľeko marocko –alžírskych hraníc, a je obmývaná krištáľovo čístými vodami stredozemného mora. Prímorské mesto bolo založené koncom 19. storočia, kedy marocký sultán Hasan I. nechal vybudovať v tom období majestátnu pevnosť. Známym letoviskom sa Saidia stala až začiatkom 20. storočia, kedy Maroko patrilo pod francúzsku nadvládu. Noví prisťahovalci z Európy postupne z malého mestečka vybudovali turistickú oblasť, ktorá dnes patrí k najvyhľadávanejším v Maroku . Svojim návštevníkom ponúka 14 km dlhú a krásnu piesočnatú pláž, vyhľadávané dovolenkové rezorty, kvalitné golfové ihriská a menšie nákupné centrá či obchodíky s tradičným tovarom. Transfer z letiska trvá približne 55 minút.