The Olympian Bay Bungalows

Grécko, Olympská riviéra, Leptokaria
od545 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

3.6 - veľmi dobré
3.5
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

The Olympian Bay Bungalows 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Vybavenie: Výhradne pre našich hostí je k dispozícii samostatná záhradná časť s ležadlami, oddychovým nábytkom, vírivkami a samostatným barom. Tu si môžete dobiť baterky a dobiť baterky. Pre našich hostí je na pláži vyhradený aj samostatný priestor s pohodlnými ležadlami a slnečníkmi (v závislosti od dostupnosti). Cez udržiavanú záhradu sa dostanete do hlavnej budovy hotela Olympian Bay, využívajú sa všetky zariadenia hotela. V hlavnej budove sa nachádza lobby s recepciou, hlavná reštaurácia a hlavný bar.V priestrannom vonkajšom areáli sú 2 bazény a bar pri bazéne. Útulný plážový bar sa nachádza priamo na pláži (sezónne, za poplatok). Ležadlá a slnečníky sú pri bazéne a na pláži k dispozícii zdarma. Osušky sú k dispozícii za zálohu.

Rezervovateľné možnosti ubytovania:
Dvojlôžková/Bungalov: Izby sa nachádzajú v prvom a druhom rade bungalovov orientovaných na pláž a sú vybavené kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC, zrkadlom a zväčšovacím zrkadlom, toaletnými potrebami a sušičom vlasov. Izba obsahuje príslušenstvo na prípravu kávy/čaju (denne dopĺňané), 32" TV s plochou obrazovkou s nemeckými programami, individuálne nastaviteľnú klimatizáciu, minichladničku, bezplatné Wi-Fi, telefón a trezor. Všetky dvojlôžkové bungalovy sa nachádzajú na prízemí a na terasách je sedenie a šnúry na bielizeň.Fľaša vína je pre vás k dispozícii pri príchode a minibar je každý druhý deň naplnený niekoľkými nápojmi (2DB/X2W).Možnosť rezervovať aj na jedno použitie (1DB).
Dvojlôžková izba/bungalov 1. poschodie: Tieto izby sú tiež v prvom a druhom rade bungalovov orientovaných na pláž, ale na prvom poschodí a sú funkčnejšie ako dvojlôžková izba/bungalov. K vybaveniu patrí kúpeľňa/WC so zväčšovacím zrkadlom a sušičom vlasov. V izbe máte k dispozícii príslušenstvo na prípravu kávy/čaju (denné dopĺňanie), TV s 32" plochou obrazovkou s nemeckými kanálmi, individuálne nastaviteľnú klimatizáciu, minichladničku, bezplatné Wi-Fi, telefón a trezor. Balkóny sú zariadené a majú aj oblečenie linky Fľaša vína je pre vás pripravená pri príchode a minibar sa každý druhý deň naplní niekoľkými nápojmi (QR2). Možnosť rezervácie aj na jedno použitie (QR1).

Pri rezervácii all inclusive:
All Inclusive: Záhradný/lounge bar je k dispozícii výhradne pre hostí komplexu Olympian Bay Bungalows. Môžete tu získať kávu, čaj, nealkoholické nápoje, mlieko, čokoládu, džúsy, sódovú vodu, rôzne liehoviny ako whisky, gin, tequilu, rum, ako aj národné ouzo, likéry, brandy, víno a pivo a výber ostatné od 10:00 do 23:00 V hoteli Olympian Bay sú k dispozícii tieto služby AI: plná penzia s raňajkami, obedom a večerou formou bohatého bufetu s medzinárodnou a stredomorskou kuchyňou. Pri raňajkách a večeri sú čerstvé jedlá pripravované priamo pre vás v otvorenej kuchyni. K jedlu sa podáva čapované pivo, víno, voda, nealko, džúsy, káva a čaj. Každý týždeň sa konajú tematické večery (napríklad taliansky večer alebo grécky večer). Občerstvenie je k dispozícii od 16:00 do 17:00 a zmrzlina od 10:00 do 18:00. V otvorených baroch (hlavný bar, plážový bar, bar pri bazéne) dostanete kávu, čaj, nealkoholické nápoje, mlieko, kakao, džúsy, sódovú vodu, rôzne liehoviny ako whisky, gin, tequilu, rum a národné od 10:00 do 23:00 hod. Ouzo, likéry, brandy, víno a pivo nosením náramku AI na požiadanie možno podávať vegetariánske a diabetické menu.

Kategória krajiny: 4 hviezdičky

Zábava: V hoteli Olympian Bay: Ľahká denná animácia (medzinárodná) počas dňa a príležitostné živé vystúpenia a zábava vo večerných hodinách.

Šport v cene: V hoteli Olympian Bay: posilňovňa, stolný tenis.

Šport za poplatok: tenis, miestni poskytovatelia vodných športov na pláži.

Služby hotela: Parkovanie zdarma.

Poznámky: "The Olympian Bay Bungalows" si môžu rezervovať hostia vo veku 14 a viac rokov a nachádzajú sa v prvých dvoch radoch v oblasti bungalovov "Olympian Bay Grand Resort" (SKG213), ktoré je možné rezervovať aj pre rodiny. s deťmi.
***
Bezbariérový hotelový komplex.

Poznámka 2:
Kontakt na hotel:
Bungalovy Olympian Bay pri Olympian Bay
Leptokaria Pierias
Olympic Rivera, Grécko
Tel: 00302352031311
E-mail:
V katalógu "Grécko · Cyprus" leto 2023 na strane 236.

Informácie o destinácii: Pri pobytoch od 1. januára 2018 účtuje grécka vláda daň z ubytovania, ktorú musí hosť zaplatiť na mieste, porovnateľnú s turistickou daňou. Výška závisí od typu/kategórie ubytovania a je odstupňovaná od 1,50 eura do 10 eur na deň a izbu od 1. januára 2024.
Národná kategória 1-2 hviezdičky 1,50 eur
Národná kategória 3 hviezdičky 3 eurá
Národná kategória 4 hviezdičky 7 eur
Národná kategória 5 hviezdičiek 10 eur



]]>
Lage: Vor dem Panorama des Berges Olymp und eingebettet in die herrliche Umgebung befindet sich der neu gestaltete Komplex "The Olympian Bay Bungalows". Die zum Olympian Bay Grand Resort mit internationalem Clubcharakter gehörenden Bungalows liegen in den ersten beiden Bungalowreihen zum Meer. Hier können Sie viel Ruhe und Erholung im üppig angelegten Gartenbereich (nur für Gäste ab 14 Jahren der Olympian Bay Bungalows vorgesehen) genießen, gleichzeitig können die umfangreichen Annehmlichkeiten des großen Ferienhotels mit genutzt werden. Eine ideale Kombination für Paare und Singles auf der Suche nach einer entspannten Unterkunft, ohne Verzicht auf das Angebot eines Clubhotels. Der lange Sand-/Kiesstrand von Leptokaria liegt direkt vor dem Hotel und lädt zu ausgedehnten Spaziergängen ein. In nur 10 Gehminuten erreichen Sie das Zentrum des Dorfes mit Einkaufsmöglichkeiten, Tavernen und Bars. Die Stadt Litochoro ist 8 km entfernt, den Flughafen erreichen Sie nach etwa 120 km.

Ausstattung: Exklusiv für unsere Gäste steht ein eigener Gartenbereich mit Sonnenliegen, Loungemöbeln, Whirlpools sowie einer eigenen Bar bereit. Hier können Sie Ruhe und Kraft tanken. Auch am Strand ist ein separater Bereich mit bequemen Sonnenliegen und Schirmen für unsere Gäste reserviert (nach Verfügbarkeit). Durch den gepflegten Garten gelangen Sie zum Haupthaus des Olympian Bay Hotels, alle Annehmlichkeiten des Hotels werden mit genutzt. Im Haupthaus befinden sich die Lobby mit Rezeption für den Check-in, das Hauptrestaurant und die Main Bar. Im großzügig angelegten Außenbereich befinden sich 2 Swimmingpools und eine Poolbar. Direkt am Strand befindet sich die gemütliche Strandbar (saisonbedingt, gegen Gebühr). Sonnenliegen und Sonnenschirme stehen am Pool und Strand kostenlos zur Verfügung. Badehandtücher sind gegen Kaution erhältlich.

Buchbare Unterbringungsmöglichkeiten:
Doppel/Bungalow: Die Zimmer liegen in der ersten und zweiten Bungalowreihe zum Strand und sind ausgestattet mit einem Bad mit Walk-In Dusche und WC, Spiegel und Vergrößerungsspiegel, Pflegeprodukten und Föhn. Im Zimmer stehen Ihnen ein Kaffee-/Teezubereiter (tägliche Auffüllung), 32" Flat-Screen-TV mit deutschen Programmen, eine individuell regulierbare Klimaanlage, Minikühlschrank, kostenfreies Wi-Fi, Telefon und ein Safe zur Verfügung. Die Doppel/Bungalow liegen alle im Erdgeschoss und die Terrassen verfügen über Sitzgelegenheiten und Wäscheleinen. Bei Ankunft steht eine Flasche Wein für Sie bereit und die Minibar wird jeden zweiten Tag mit einigen Getränken gefüllt (2DB/X2W). Wahlweise auch zur Alleinbenutzung buchbar (1DB).
Doppel/Bungalow 1. Etage: Diese Zimmer liegen ebenfalls in der ersten und zweiten Bungalowreihe zum Strand, jedoch in der ersten Etage und sind zweckmäßiger ausgestattet als die Doppel/Bungalow. Zur Ausstattung gehören Bad/WC mit Vergrößerungsspiegel und Föhn. Im Zimmer stehen Ihnen ein Kaffee-/Teezubereiter (tägliche Auffüllung) 32" Flatscreen-TV mit deutschen Programmen, eine individuell regulierbare Klimaanlage, Minikühlschrank, kostenfreies Wi-Fi, Telefon und ein Safe zur Verfügung. Die Balkone sind möbliert und verfügen zusätzlich über Wäscheleinen. Bei Ankunft steht eine Flasche Wein für Sie bereit und die Minibar wird jeden zweiten Tag mit einigen Getränken gefüllt (QR2). Wahlweise auch zur Alleinbenutzung buchbar (QR1).

Bei Buchung von All-Inclusive:
All Inclusive: Ausschließlich für Gäste des Olympian Bay Bungalows Komplex steht eine Garten-/Lounge Bar zur Verfügung. Hier erhalten Sie von 10-23 Uhr Kaffee, Tee, Softdrinks, Milch, Schokolade, Säfte, Sodawasser, eine Vielzahl von Spirituosen wie Whiskey, Gin, Tequila, Rum sowie nationalen Ouzo, Liköre, Brandy, Wein und Bier sowie eine Auswahl an Cocktails. Des Weiteren stehende folgende AI Leistungen im Olympian Bay Hotel zur Verfügung: Vollpension mit Frühstück, Mittag- und Abendessen in Form eines reichhaltigen Buffets mit internationaler und mediterraner Küche. Beim Frühstück und Abendessen werden zudem frische Gerichte in der Show Küche direkt für Sie zubereitet. Zu den Mahlzeiten werden Bier vom Fass, Wein, Wasser, Erfrischungsgetränke, Säfte, Kaffee und Tee serviert. Es finden wöchentliche Themenabende (z. B.: italienischer Abend oder griechischer Abend) statt. Snacks sind von 16-17 Uhr erhältlich, Eiscreme wird von 10-18 Uhr angeboten. An den jeweils geöffneten Bars (Main Bar, Beach Bar, Pool Bar) erhalten Sie von 10- 23 Uhr Kaffee, Tee, Softdrinks, Milch, Kakao, Säften, Sodawasser, eine Vielzahl von Spirituosen wie Whiskey, Gin, Tequila, Rum sowie nationalen Ouzo, Liköre, Brandy, Wein und Bier vom Fass. Das Tragen eines AI-Armbandes ist obligatorisch. Auf Anfrage kann ein vegetarisches & diabetisches Menü serviert werden.

Landeskategorie: 4 Sterne

Unterhaltung: Im Olympian Bay Hotel: Tagsüber leichte Tagesanimation (international) und abends gelegentlich Live Shows und Unterhaltung.

Sport inklusive: Im Olympian Bay Hotel: Fitnessraum, Tischtennis.

Sport gegen Gebühr: Tennis, lokale Wassersportanbieter am Strand.

Hotelservice: Kostenloser Parkplatz.

Hinweise: Die "The Olympian Bay Bungalows" sind buchbar für Gäste ab 14 Jahren und liegen in den ersten beiden Reihen im Bungalowbereich des "Olympian Bay Grand Resort"(SKG213), welches auch für Familien mit Kindern buchbar ist.
***
Barrierefreie Hotelanlage.

Hinweis 2:
Hotelkontakt:
"The Olympian Bay Bungalows by Olympian Bay"
Leptokaria Pierias
Olympische Rivera, Greece
Tel.: 00302352031311 
E-Mail: reservations@olympusgrandresort.gr 
Im Katalog "Griechenland · Zypern" Sommer 2023 auf Seite 236.

Hinweise zum Zielgebiet: Für Aufenthalte ab dem 1.1.2018 erhebt die griechische Regierung eine Übernachtungssteuer, die vom Gast vor Ort, vergleichbar einer Kurtaxe, zu entrichten ist. Die Höhe richtet sich nach Art/Kategorie der Unterkunft und ist ab 1.1.2024 von 1,50 Euro-10 € pro Tag und Zimmer gestaffelt.
Landeskategorie 1-2 Sterne 1,50 Euro
Landeskategorie 3 Sterne 3 Euro
Landeskategorie 4 Sterne 7 Euro
Landeskategorie 5 Sterne 10 Euro



]]>

Recenzie na The Olympian Bay Bungalows

Celkové hodnotenie na The Olympian Bay Bungalows je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
3.6
Hodnotené 47x
Pláž:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:
Wellness:

Grécko

Krajina, ktorú si bohovia vybrali za svoje sídlo, domov jednej z najstarších civilizácií sveta a v neposlednom rade i miesto vzniku tradícií olympijských hier.

Hlavné mesto: Atény
Časový posun: +1
Mena: Euro