Casteli, Appartement und Studios

Grécko, Kréta
od399 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

3.5 - veľmi dobré
3.65

Casteli, Appartement und Studios 3* - detailné informácie

Recenzie na Casteli, Appartement und Studios

Celkové hodnotenie na Casteli, Appartement und Studios je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
3.5
Hodnotené 69x

Grécko

Krajina, ktorú si bohovia vybrali za svoje sídlo, domov jednej z najstarších civilizácií sveta a v neposlednom rade i miesto vzniku tradícií olympijských hier.

Hlavné mesto: Atény
Časový posun: +1
Mena: Euro
Čítaj viac

Kréta

Slnkom zaliate pláže s priezračne čistou vodou, rozdelené členitým pobrežím na menšie zálivy a zátoky, typická stredomorská klíma, vysoký horský masív tiahnuci sa od západu na východ, olivové háje, cenné pamiatky a miesta dýchajúce históriou. K tomu malebné pláže, tyrkysové more, výborne vybavené letoviská s kvalitnými hotelmi a službami.

Najväčší grécky ostrov je mimoriadne obľúbenou a vyhľadávanou turistickou destináciou. Kréta je v gréckej mytológii považovaná za rodisko otca bohov Dia. Nájdeme tu počiatky jednej z prvých európskych civilizácií – minojskej, s typickou architektúrou, ktorú je dodnes možné obdivovať na miestach, kde stáli labyrintové paláce – Knossos, Faistos či Zakros. Nie je náhoda, že sú opradené množstvom bájnych eposov a mýtov, ktoré čerpajú námet z bohatej histórie ostrova a života jeho hrdých a pohostinných obyvateľov. Let z Bratislavy a Košíc na letisko v Heraklione trvá približne 2 hodiny 20 minút.