Mitsis Ramira Beach

Grécko, Kos
od569 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4.35 - vynikajúce
4.5
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Mitsis Ramira Beach 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

Letisko je od vášho hotela vzdialené asi 27 km.

Vybavenie: Priestranný, moderný hotelový komplex s 338 izbami, ktorý pozostáva z hlavnej budovy a 8 budov bungalovov. Komfortný rezort je zasadený do sviežej záhrady. Hlavná budova má 24-hodinovú recepciu, lobby, TV miestnosť, obchod so suvenírmi, klenotníctvo a Wi-Fi (vrátane), 3 reštaurácie a 5 barov. Jednotlivé časti objektu uzatvárajú priestrannú záhradu s rôznymi plochami na opaľovanie a 2 bazénmi s morskou vodou, 1 bazénom s 3 toboganmi, integrovaným detským bazénom a vírivkou. Ležadlá, slnečníky a osušky sú v cene celého zariadenia a na pláži sú zdarma k dispozícii moderné pohodlné drevené ležadlá.

Rezervovateľné možnosti ubytovania:
Dvojlôžková izba s výhľadom na bazén: Sú priestranné a vkusne zariadené s manželskou posteľou a rozkladacou pohovkou, klimatizáciou (individuálne nastaviteľná), kúpeľňou s vaňou, županmi, papučami, sušičom vlasov, telefónom, mini chladničkou, príslušenstvom na prípravu kávy/čaju, 32'' plochou obrazovkou satelitná TV, Wi-Fi (v cene), trezor, mramorová podlaha, osušky, výhľad na bazén a balkón alebo terasa (cca 32 m²) (PD).
Možné rezervovať aj ako dvojlôžkovú izbu s výhľadom na bazén alebo more (PM) alebo s priamym výhľadom na more (DM).
Dvojlôžková izba Deluxe: S rovnakým vybavením ako dvojlôžkové izby, plus kávovar Nespresso s kapsulami, čerstvými kvetmi a výberom vankúšov (DD2).
Rodinné izby: S rovnakým vybavením ako dvojlôžkové izby, tieto majú výhľad do záhrady a majú aj izbu spojenú s posuvnými dverami a ďalším priestorom na spanie (cca 40 m²) (DF2). Voliteľne je možné rezervovať s výhľadom na more (F2M), s výhľadom na bazén (FP2) alebo so súkromným bazénom (R2F).

Rezervovateľné možnosti stravovania: Ultra All Inclusive: Všetky hlavné jedlá formou bufetu.

Pri rezervácii all inclusive:
Ultra All Inclusive: V Mitsis vás budú 24 hodín denne obsluhovať chutnými pochúťkami a pestrými nápojmi od 4:00 do 7:00. K dispozícii sú aj ranné raňajky. Od 7:30 do 10:30 na vás čakajú bohaté raňajky formou bufetu vrátane čerstvo vylisovanej pomarančovej šťavy, smoothies a gréckeho kútika s miestnymi pochúťkami. K dispozícii je aj bufet na obed od 12:30 do 14:30. Na večeru od 18:30 do 21:30 sa striedajú tematické večery (4-krát týždenne), ktoré sa podávajú formou bohatého bufetu. Bufet v hlavnej reštaurácii ponúka aj vegetariánsky výber na obed a večeru. K jedlám sa podáva pivo, víno, nealko, voda, espresso, cappuccino a džúsy. Od 21:30 do 4:00 je k dispozícii aj bufet so studenými a teplými jedlami. Široká ponuka à la carte reštaurácií a barov nesplní žiadne želania (raz týždenne v à la carte reštaurácii v závislosti od predchádzajúcej rezervácie a dostupnosť.) Talianska à la carte reštaurácia "Il Grande Forno": à la carte brunch je k dispozícii od 9:00 do 12:00 (okrem soboty) a vždy od 18:30 do 21:30 čerstvo pripravené talianske jedlá A Reštaurácia la carte: Chutné mäsové jedlá a šaláty sa pripravujú od 18:30 do 21:30 (okrem štvrtku). Plážový bar a jedáleň: Občerstvenie, pivá a long drinky sú tu k dispozícii od 10:00 do 18:00 (do polnoci v júli / auguste). Gyros, hamburgery, hot dogy a šaláty sú k dispozícii od 12:00 do 17:00 Bar: Od 10:00 do 24:00 je hlavný bar miestom stretnutia v hlavnej budove so širokou ponukou alkoholických a nealkoholických nápojov. , teplé nápoje a popoludňajší lounge bar: Ideálne miesto na aperitív pred večerou alebo drink po nej, od 18:00 do 2:00 sú tu rôzne #234;perie-Gelateria: Od 10:00 do 18:00 sú tu chutné pečivo a " Šachový bar: Pokojný bar pri bazéne, kde si môžete vychutnať uvoľnený koktail. Nápoje sa tu podávajú od 10:00 do polnoci. Od 20:00 do 24:00 je rozšírená ponuka koktailov Bar pri bazéne "Aqua": Tento bar sa nachádza hneď vedľa toboganov a ponúka občerstvenie, teplé nápoje a kašu od 10:00 do 18:00. Toasty a sendviče si môžete objednať aj v Aqua bare, cez deň sú k dispozícii aj rôzne stánky s cukrovou vatou a pukancami. .

Kategória krajiny: 5 hviezdičiek

Zábava: Od rána do popoludnia hotel ponúka rôzne aktivity vrátane gymnastiky, športu, hier a sprostredkovania. Večer sa konajú predstavenia so živou hudbou a DJ-om. Raz týždenne sa koná tradičný grécky večer s orchestrom a tanečníkmi.

Šport zahŕňa: pešie a cyklistické výlety, minifutbal, basketbalové a futbalové ihrisko, herňu, tenisový kurt (s osvetlením a vybavením), stolný tenis, šípky, lukostreľbu, vonkajšie vybavenie telocvične, plážový volejbal, vodné pólo, kanoe a vodné bicykle.

Šport za poplatok: Centrum vodných športov s vodným lyžovaním, vodným skútrom, kĺzaním padákom, krúžkami, banánom atď., ako aj jazdou na koni (na vyžiadanie na koňoch alebo poníkoch), biliardom, stolným futbalom, wind a kite surfing a potápanie .

Detský program: detský bazén so sladkou vodou a šmýkačkami, ihrisko, detská reštaurácia, Mini Club (4-7 rokov), Maxis (8-12 rokov v júli/auguste), Junior Club (13-16 rokov v júli a auguste), mini diskotéka, herňa (za poplatok) pre tínedžerov a opatrovateľky (za príplatok a na vyžiadanie). V rodinných izbách sú detské postieľky, detské postieľky, vysoké stoličky, detské vaničky, pestúnky, detské hrnce atď.

Wellness: masáže na vyžiadanie a za poplatok.

Hotelové služby: Wi-Fi je k dispozícii v celom objekte (v cene).
Služba práčovne za poplatok.
Izby sa čistia denne, uteráky a posteľná bielizeň sa menia denne.

Hotelové kreditné karty: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Tipy:
**********
Predbežné rezervácie à la carte reštaurácií si môžete rezervovať na:.
***
Nosenie náramku AI je povinné.
***
Na požiadanie a bez príplatku je možné pripraviť nasledujúce jedlá: Bezlepkové, bezlaktózové, vegánske, vegetariánske, diabetické jedlá.
***
Bezbariérový hotelový komplex, bezbariérové izby na vyžiadanie.
***
Zvieratá nie sú povolené.
***
Čas prenosu je približne 55 minút.
***
***

Poznámka 2:
Kontakt na hotel:
Hotel Mitsis Ramira Beach
E-mail:
Telefón: 0030-22420-22891
Fax: 0030-22420-28489

Poznámky k cieľovej oblasti: Pri pobytoch od 1. januára 2018 účtuje grécka vláda daň za klimatickú odolnosť, ktorú musí hosť zaplatiť na mieste, porovnateľnú s turistickou daňou. Výška závisí od typu/kategórie ubytovania a je odstupňovaná od 1,50 eura do 10 eur na deň a izbu od 1. januára 2024.
Národná kategória 1-2 hviezdičky 1,50 eur
Národná kategória 3 hviezdičky 3 eurá
Národná kategória 4 hviezdičky 7 eur
Národná kategória 5 hviezdičiek 10 eur



]]>
Lage: Das Mitsis Ramira Beach Hotel ist ein wunderschönes Hotel direkt am Strand gebaut und grenzt direkt an Psalidi. Nur 3,5 km vom Stadtzentrum von Kos Stadt entfernt, das über einen praktischen Radweg zu erreichen ist. Linienbusverbindungen gibt es mehrmals täglich. Zum langen Kieselstrand sind es ca. 30 m.
Der Flughafen ist ca. 27 km von Ihrem Hotel entfernt.

Ausstattung: Weitläufige, moderne Hotelanlage der gehobenen Klasse mit 338 Zimmern, bestehend aus einem Hauptgebäude und 8 Bungalowgebäuden. Das komfortable Resort ist eingebettet in einen üppigen Garten. Im Haupthaus befinden sich Rezeption (24 h), Empfangshalle, TV-Raum, Souvenirshop, Juwelier und Wi-Fi (inklusive), 3 Restaurants und 5 Bars. Die einzelnen Gebäudeteile umschließen eine weitläufige Gartenanlage mit verschiedenen Liegewiesen und 2 Meerwasserpools, 1 Pool mit 3 Wasserrutschen, ein integriertes Kinderbecken und Whirlpool. Liegen, Schirme und Badetücher sind in der gesamten Anlage inklusive, am Strand stehen moderne, komfortable Holzliegen kostenlos bereit.

Buchbare Unterbringungsmöglichkeiten:
Doppelzimmer Poolblick: Sind geräumig und geschmackvoll eingerichtet mit Doppelbett und einem Sofabett, Klimaanlage (individuell regulierbar), Badezimmer mit Badewanne, Bademäntel, Hausschuhe, Föhn, Telefon, Minikühlschrank, Kaffee-/Teezubereiter, 32'' Flactscreen Sat.-TV, Wi-Fi (inkl.), Safe, Marmorboden, Badetücher, Poolblick und Balkon oder Terrasse (ca. 32 m²) (PD).
Wahlweise auch als Doppelzimmer mit Pool- oder Meerblick (PM) oder mit direktem Meerblick (DM) buchbar.
Doppelzimmer Deluxe: Bei gleicher Ausstattung wie die Doppelzimmer zusätzlich mit Nespresso Maschine mit Kapseln, frischen Blumen und einer Kopfkissenauswahl (DD2).
Familienzimmer: Bei gleicher Ausstattung wie die Doppelzimmer sind diese mit Gartenblick und verfügen zusätzlich über einen mit einer Schiebetür verbundenen Raum und weiteren Schlafmöglichkeiten (ca. 40 m²) (DF2). Wahlweise auch mit Meerblick (F2M), mit Poolblick (FP2) oder mit privatem Pool (R2F) buchbar.

Buchbare Verpflegungsmöglichkeiten: Ultra All Inclusive: Alle Hauptmahlzeiten in Buffetform.

Bei Buchung von All-Inclusive:
Ultra All Inclusive: Bei Mitsis werden Sie rund um die Uhr mit schmackhaften Gaumenfreuden und abwechslungsreichen Getränken versorgt. Bereits von 4-7 Uhr steht ein Frühaufsteher Frühstück bereit. Ab 7-10:30 erwartet Sie ein üppiges Frühstücksbuffet inklusive frisch gepresstem Orangensaft, Smoothies und griechischer Ecke mit lokalen Köstlichkeiten. Zum Mittagessen von 12:30-14:30 Uhr gibt es ebenfalls ein Buffet. Zum Abendessen von 18:30-21:30 Uhr gibt es abwechselnde Themenabende (4x pro Woche), präsentiert als großzügiges Buffet. Zudem bietet das Buffet im Hauptrestaurant zum Mittag- und Abendessen eine vegetarische Auswahl an. Zu den Mahlzeiten werden Bier, Wein, Softdrinks, Wasser, Espresso, Cappuccino sowie Säfte gereicht. In der Zeit von 21:30-4 Uhr steht zusätzlich ein Buffet mit kalten und warmen Gerichten bereit. Ein umfangreiches Angebot an À-la-carte-Restaurants und Bars lässt keine Wünsche offen. (einmal pro Woche je À-la-carte-Restaurant nach vorheriger Reservierung und Verfügbarkeit.) Italienisches À-la-carte-Restaurant "Il Grande Forno": Von 9-12 Uhr (außer Samstags) ist ein à-la-Carte Brunch verfügbar, von 18:30-21:30 Uhr gibt es stets frisch zubereitete italienische Köstlichkeiten. Meat A la carte Restaurant: Von 18:30 -21:30 Uhr (außer Donnerstag) werden deliziöse Fleischgerichte und Salate zubereitet. Beach Bar & Canteen: Hier gibt es Erfrischungen, Beer und Long Drinks in der Zeit von 10-18 Uhr (im Juli/August bis 0 Uhr). Zudem sind von 12-17 Uhr Gyros, Burger, Hotdogs und Salate erhältlich. Main Bar: Von 10-0 Uhr ist die Hauptbar ein Treffpunkt im Hauptgebäude mit vielfältigem Angebot wie alkoholische und alkoholfreie Getränke, Heißgetränke und ein Nachmittags-Kaffee. Sunset Lounge Bar: Der ideale Ort für einen Aperitif vorm Abendessen oder einen Drink danach, von 18-2 Uhr gibt es hier diverse Erfrischungen. Crêperie-Gelateria: Von 10-18 Uhr gibt es dort köstliches Gebäck und Eiscreme. The "Chess" Bar: Eine ruhige Poolbar um entspannt einen Cocktail zu genießen. Von 10-0 Uhr werden hier Getränke serviert. In der Zeit von 20-0 Uhr gibt es eine erweiterte Cocktail-Karte. "Aqua" Pool Bar: Direkt bei den Wasserrutschen bietet diese Bar von 10-18 Uhr Erfrischungen, Heißgetränke und Slush. Zudem können Toast und Sandwiches geordert werden. Am der Aqua Bar gibt es tagsüber auch verschiedene Stände mit Zuckerwatte und Popcorn (im July/August). Für Ausflüge wird gerne ein Lunch-Paket bereitgestellt, bitte am Vortag bis 20 Uhr an der Rezeption anmelden.

Landeskategorie: 5 Sterne

Unterhaltung: Von morgens bis nachmittags bietet das Hotel verschiedene Aktivitäten mit Gymnastic, Sport, Spielen und Mediation an. Am Abend finden Shows, mit Live-Musik und DJ statt. Einmal pro Woche findet ein traditioneller griechischer Abend mit Orchester und Tänzern statt.

Sport inklusive: Trecking- und Rad-Touren, Minifussball, Basketball- und Fußballplatz, Spielezimmer, Tennisplatz (mit Flutlicht und Ausstattung), Tischtennis, Dart, Bogenschießen, Outdoor-Gym Equipment, Strandvolleyball, Wasserball, Kanus und Tretboote.

Sport gegen Gebühr: Wassersport Center mit Wasserski, Jetski, Fallschirmgleiten, Ringe, Banane, etc. sowie Reiten (auf Pferden oder Ponys, auf Anfrage), Billiard, Tischfußball, Wind- und Kitesurfen sowie Tauchen.

Kinderprogramm: Kinderpool mit Süßwasser und Rutschen, Spielplatz, Kinderrestaurant, Mini Club (4-7 Jahre), Maxis (8-12 Jahre im Juli/August), Junior Club (13-16 Jahren im Juli und August), Minidisco, Spielelzimmer(gegen Gebühr) für Teenager und Babysitter (gegen Aufpreis und auf Anfrage). Babybetten, Kinderbetten, Hochstühle, Baby-Badewanne, Babyphon, Baby Topf, etc. sind in den Familienzimmern inklusive.

Wellness: Massagen auf Anfrage und gegen Gebühr.

Hotelservice: Wi-Fi ist in der gesamten Anlage verfügbar (inklusive).
Wäscheservice gegen Gebühr.
Zimmer werden täglich gereinigt, Handtücher und Bettwäsche wird täglich gewechselt.

Kreditkarten Hotel: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Hinweise:
**********
Eine vorab Reservierung der À-la-carte-Restaurants ist unter: https://www.mitsishotels.com/de/concierge/ramira-beach/138 buchbar.
***
Das Tragen eines AI-Armbandes ist obligatorisch.
***
Auf Anfrage können ohne Aufpreis folgende Speisen bereitet werden: Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, Vegetarisch, Diabetiker Kost.
***
Barrierefreie Hotelanlage, behindertengerechte Zimmer auf Anfrage.
***
Tiere sind nicht erlaubt.
***
Die Transferzeit beträgt etwa 55 Minuten.
***
***

Hinweis 2:
Hotelkontakt:
Mitsis Ramira Beach Hotel
E-Mail: ramira.info@mitsishotels.com
Telefon: 0030-22420-22891
Fax: 0030-22420-28489

Hinweise zum Zielgebiet: Für Aufenthalte ab dem 1.1.2018 erhebt die griechische Regierung eine Abgabe für Klimaresilienz, die vom Gast vor Ort, vergleichbar einer Kurtaxe, zu entrichten ist. Die Höhe richtet sich nach Art/Kategorie der Unterkunft und ist ab 1.1.2024 von 1,50 Euro-10 € pro Tag und Zimmer gestaffelt.
Landeskategorie 1-2 Sterne 1,50 Euro
Landeskategorie 3 Sterne 3 Euro
Landeskategorie 4 Sterne 7 Euro
Landeskategorie 5 Sterne 10 Euro



]]>

Recenzie na Mitsis Ramira Beach

Celkové hodnotenie na Mitsis Ramira Beach je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.35
Hodnotené 98x
Pláž:
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:
Wellness:

Grécko

Krajina, ktorú si bohovia vybrali za svoje sídlo, domov jednej z najstarších civilizácií sveta a v neposlednom rade i miesto vzniku tradícií olympijských hier.

Hlavné mesto: Atény
Časový posun: +1
Mena: Euro