Villa Boukari Beach

Grécko, Korfu
od628 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4.15 - vynikajúce
4
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Villa Boukari Beach 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Vybavenie: Hneď vedľa moderného, klimatizovaného komplexu len s 9 jednotkami sa nachádza ocenená rodinná reštaurácia „Boukari Beach Restaurant“ (za poplatok), kde prebieha aj check-in. Súčasťou hotela je aj bar, ležadlá a slnečníky na pláži. Wi-Fi pripojenie na internet je k dispozícii bezplatne v celom hotelovom komplexe.

Rezervovateľné možnosti ubytovania:
Štúdio s výhľadom na more: Moderne a kvalitne zariadené izby majú sprchu/WC, fén, klimatizáciu, Wi-Fi, kuchynský kút (chladnička, elektrická rúra, 2-4 platničky, hriankovač, rýchlovarná kanvica), manželskú posteľ alebo 2 samostatné lôžka. , 32" LCD TV, trezor a zariadený balkón alebo terasu s výhľadom na more (SM2).
Apartmán s výhľadom na more: S rovnakým vybavením ako štúdiá, navyše s 2 oddelenými spálňami (22m).

Rezervovateľné možnosti stravovania: Prenocovanie/raňajky/polpenzia: Raňajky (8-10 hod.) sú podávané formou bufetu v sesterskom hoteli Penelope a večere sú ponúkané v taverne (cca 50m) formou výberu z menu.

Kategória krajiny: 4 hviezdičky

Wellness: masáže za poplatok.

Hotelové služby: Wi-Fi pripojenie v celom objekte.
***
2x týždenne výmena posteľnej bielizne
4x týždenne upratovanie izieb a výmena uterákov
***
Služba prania a žehlenia na vyžiadanie (za poplatok)
***
Parkovacie miesta sú k dispozícii bezplatne v závislosti od dostupnosti.

Upozornenie: Hotel nie je vhodný pre osoby so zníženou pohyblivosťou.
Bezbariérové izby nie sú k dispozícii.

Poznámka 2:
Kontakt na hotel:
Tel: 0030 2662051269
Fax: 0030 2662051792


Informácie o destinácii: Pri pobytoch od 1. januára 2018 účtuje grécka vláda daň z ubytovania, ktorú musí hosť zaplatiť na mieste, porovnateľnú s turistickou daňou. Výška závisí od typu/kategórie ubytovania a je odstupňovaná od 1,50 eura do 10 eur na deň a izbu od 1. januára 2024.
Národná kategória 1-2 hviezdičky 1,50 eur
Národná kategória 3 hviezdičky 3 eurá
Národná kategória 4 hviezdičky 7 eur
Národná kategória 5 hviezdičiek 10 eur



]]>
Lage: Das familiengeführte Villa Boukari Beach befindet sich an der Ostküste Korfus, ca. 20m vom Strand entfernt. Der kleine Fischerhafen von Boukari sowie ein kleiner Supermarkt befinden sich in der näheren Umgebung. Boukari gilt als beschaulicher Ort und als Geheimtipp für Ruhesuchende. Es ist der ideale Ort, um per Auto oder zu Fuß Erkundungen der Insel zu starten. Den Flughafen erreichen Sie nach ca. 23 km.

Ausstattung: Direkt neben der modernen, klimatisierten Anlage mit nur 9 Einheiten befindet sich das mehrfach ausgezeichnete, familiengeführte Restaurant "Boukari Beach Restaurant" (gegen Gebühr), in dem auch der Check-in erfolgt. Des Weiteren verfügt das Hotel über eine Bar. Liegen und Schirme sind am Strand inklusive. Wi-Fi wird in der gesamten Hotelanlage kostenfrei angeboten.

Buchbare Unterbringungsmöglichkeiten:
Studio Meerblick: Die modern und hochwertig eingerichteten Zimmer verfügen über Dusche/WC, Föhn, Klimaanlage, Wi-Fi, Kitchenette (Kühlschrank, elektr. Ofen, 2-4 Herdplatten, Toaster, Wasserkocher), Doppelbett oder 2 Einzelbetten, 32" LCD-TV, Safe sowie einen möblierten Balkon oder Terrasse mit Meerblick (SM2).
Appartement Meerblick: Bei gleicher Ausstattung wie die Studios zusätzlich mit 2 separaten Schlafräumen (22M).

Buchbare Verpflegungsmöglichkeiten: Übernachtung/Frühstück/Halbpension: Das Frühstück (8-10 Uhr) wird im Schwesterhotel Penelope in Buffetform und Abendessen wird in der Taverne (ca. 50 m entfernt) als Menüwahl angeboten.

Landeskategorie: 4 Sterne

Wellness: Massageanwendungen gegen Gebühr.

Hotelservice: Wi-Fi ist in der gesamten Anlage inklusive.
***
2x pro Woche Bettwäschewechsel
4x pro Woche Zimmerreinigung und Handtuchwechsel
***
Wäsche- und Bügelservice auf Anfrage (gegen Gebühr)
***
Parkplätze sind nach Verfügbarkeit kostenfrei vorhanden.

Hinweise: Das Hotel ist für Menschen mit eingeschränkter Mobilität ungeeignet.
Behindertengerechte Zimmer sind nicht vorhanden.

Hinweis 2:
Hotelkontakt:
Tel.: 0030 2662051269
Fax: 0030 2662051792
kostas@boukaribeach.gr

Hinweise zum Zielgebiet: Für Aufenthalte ab dem 1.1.2018 erhebt die griechische Regierung eine Übernachtungssteuer, die vom Gast vor Ort, vergleichbar einer Kurtaxe, zu entrichten ist. Die Höhe richtet sich nach Art/Kategorie der Unterkunft und ist ab 1.1.2024 von 1,50 Euro-10 € pro Tag und Zimmer gestaffelt.
Landeskategorie 1-2 Sterne 1,50 Euro
Landeskategorie 3 Sterne 3 Euro
Landeskategorie 4 Sterne 7 Euro
Landeskategorie 5 Sterne 10 Euro



]]>

Recenzie na Villa Boukari Beach

Celkové hodnotenie na Villa Boukari Beach je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.15
Hodnotené 7x
Pláž:
Jedlo a nápoje:
Hotel:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:

Grécko

Krajina, ktorú si bohovia vybrali za svoje sídlo, domov jednej z najstarších civilizácií sveta a v neposlednom rade i miesto vzniku tradícií olympijských hier.

Hlavné mesto: Atény
Časový posun: +1
Mena: Euro
Čítaj viac

Korfu

Druhý najväčší ostrov Iónskeho súostrovia sa môže pochváliť príjemnou a priaznivou stredomorskou klímou, čistým morom a nádhernými plážami, ktoré z Korfu robia jednu z najpríťažlivejších dovolenkových destinácií. Panenská príroda, skalnaté útesy, priezračné more – to je Korfu, miesto starovekých gréckych bájí, ktoré milovala aj rakúska cisárovná Sissi. Smaragdový hornatý ostrov s cyprusmi, pomarančovníkmi, citrónovníkmi a olivovými hájmi ponúka mnoho príležitostí aj na objavovanie: rušnejšie kozmopolitné strediská na juhu, romantické zákutia, až po životom pulzujúce letoviská na severe. Najstaršie zmienky o ostrove pochádzajú z Homérovej Odyssey. Ostrov preslávila hlavne cisarovná Sissi, neďaleko hlavného mesta Kerkyra, pri dedinke Gastouri, nechala postaviť zámoček Achillion, často a rada sa prechádzala v parku, ktorý ho obklopuje. Po návšteve múzea, ktoré je dnes v zámku a po prechádzke v udržiavaných záhradách sa vrátime o pár storočí do minulosti. Návšteva Kerkyry, postavenej v benátskom štýle, prechádzka úzkymi uličkami s hlavnou dominantou – benátskou pevnosťou – patrí k nezabudnuteľným zážitkom. Nádherný výhľad na Myší ostrovček – Pontikonissi – pri šálke kávy je príjemným zakončením výletu do týchto miest. Let z Bratislavy alebo z Košíc na Korfu trvá cca 1 h a 50 min.