Silver Bay Hotel

Grécko, Korfu, Kontokali

Celkové hodnotenie

3.65 - veľmi dobré
3.5
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Silver Bay Hotel 3* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

Tento zrekonštruovaný 3-hviezdičkový hotel sa nachádza v obľúbenom letovisku Kontokali, približne 500 m od prístavu Gouvia a približne 1,3 km od piesočnatej/kamienkovej pláže. Mesto Korfu (Kerkyra) je vzdialené cca 7 km a letisko cca 9 km. Autobusové / taxi spoje sú v bezprostrednej blízkosti. Na požiadanie je k dispozícii bezplatná kyvadlová doprava na pláž Gouvia.



Zariadenie:
Moderný, vkusne zariadený hotelový komplex tvorí celkom 39 bytových jednotiek. K vybaveniu patrí lobby s recepciou, internetový kútik, hotelový trezor a WLAN (zdarma), lobby bar a reštaurácia. Hotel je obklopený krásnymi záhradami. Zelený vonkajší komplex ponúka aj bazén a bar pri bazéne. Slnečníky a ležadlá sú pri bazéne k dispozícii zdarma. Hotel ponúka bezplatné parkovisko (potrebná rezervácia) a mini telocvičňu.



Izba:
Svetlé zrekonštruované dvojlôžkové izby (DZ) majú rozlohu cca 22 m² a majú sprchu, WC, toaletné potreby, fén, klimatizáciu, trezor na prenájom, telefón, SAT TV, WiFi a balkón/terasu. K dispozícii je aj obmedzený počet lacných izieb (DZP), ktoré sa od štandardných dvojlôžkových izieb môžu líšiť vybavením, veľkosťou a umiestnením. Nadštandardné dvojlôžkové izby (DZS) sú vybavené ako štandardné dvojlôžkové izby, navyše majú chladničku a bezplatné príslušenstvo na prípravu čaju a kávy.



Šport a zábava:
Stolný tenis, mini telocvičňa, za poplatok: rekreačné a vodné športy a iné výlety od miestnych poskytovateľov na mieste.



Jedlá:
Možnosť rezervácie s raňajkami (bufet), polpenziou alebo plnou penziou.



Najdôležitejšie z katalógu:



      • zrekonštruovaný boutique hotel







      • Vysoká spokojnosť zákazníkov







      • rodinná atmosféra







      • Pozorný servis







      • Ideálne na víkendový výlet alebo dlhší pobyt







      • Komfortne zariadený







      • veľmi dobrá hodnota za peniaze







Upozorňujeme, že cestujete so zníženou pohyblivosťou:
Upozorňujeme, že naše hotelové ponuky vo všeobecnosti nie sú vhodné pre osoby s obmedzenou pohyblivosťou. V prípade záujmu vás však radi požiadame o ďalšie informácie pre vaše osobné potreby.



Dôležité informácie o koranavíruse (Covid-19):
Dôležité informácie o koronavíruse (Covid-19): Upozorňujeme, že vzhľadom na súčasnú globálnu situáciu môžu existovať obmedzenia výkonu z dôvodu oficiálnych pokynov v Nemecku a vo vašej dovolenkovej krajine. Tieto môžu mať vplyv na hotelové zariadenia, vonkajšie zariadenia, stravovacie služby a aktivity, ale zahŕňajú aj obmedzenia vstupu/výstupu (napr. povinné testy na koronavírus) a všeobecné miestne predpisy (napr. požiadavky na masky v obchodoch alebo reštauráciách alebo uzavreté atrakcie/pamiatky).]]>
Lage:
Das renovierte 3-Sterne Hotel befindet sich im beliebten Ferienort Kontokali und ist ca. 500 m vom Yachthafen von Gouvia entfernt und ca. 1,3 km vom Sand-/Kiesstrand. Korfu-Stadt (Kerkyra) erreichen Sie nach ca. 7 km und den Flughafen nach ca. 9 km. Die Bus-/Taxiverbindungen befinden sich in unmittelbarer Nähe. Zum Strand "Gouvia Beach" gibt es auf Anfrage einen kostenlosen Shuttle Service.



Ausstattung:
Die moderne, geschmackvoll eingerichtete Hotelanlage umfasst insgesamt 39 Wohneinheiten. Zu den Einrichtungen zählen die Empfangshalle mit Rezeption, eine Internetecke, Hotelsafe und WLAN (kostenlos), eine Lobbybar sowie ein Restaurant. Umgeben wird das Hotel von schönen Gärten. Die grüne Außenanlage bietet außerdem einen Swimmingpool sowie eine Poolbar. Sonnenschirme und Liegen stehen Ihnen am Pool kostenlos zur Verfügung. Das Hotel bietet kostenlose Parkplätze (Voranmeldung erforderlich) und ein Mini Gym.



Zimmer:
Die hellen renovierten Doppelzimmer (DZ) sind ca. 22 m² groß und verfügen über Dusche, WC, Pflege-Set, Föhn, Klimaanlage, Mietsafe, Telefon, Sat. TV, WLAN und einen Balkon/Terrasse. Eine begrenzte Anzahl an Sparzimmern (DZP) ist ebenfalls verfügbar, welche in Ausstattung, Größe und Lage von den Standard Doppelzimmern abweichen können. Die Doppelzimmer Superior (DZS) sind wie die Standard Doppelzimmer ausgestattet und verfügen zusätzlich über einen Kühlschrank und kostenlose Tee- und Kaffeezubereitungsmöglichkeiten.



Sport & Unterhaltung:
Tischtennis, Mini Gym, Gegen Gebühr: Freizeit- und Wassersportaktivitäten sowie weitere Ausflugsmöglichkeiten durch lokale Anbieter vor Ort.



Verpflegung:
Buchbar mit Frühstück (Buffet), Halbpension oder Vollpension.



Katalog-Highlights:



      • renoviertes Boutiquehotel







      • Hohe Kundenzufriedenheit







      • Familiäre Atmosphäre







      • Aufmerksamer Service







      • Ideal für einen Wochenendtrip oder längeren Aufenthalt







      • Gemütlich eingerichtet







      • sehr gutes Preisleistungsverhältnis







Hinweis Reisen mit eingeschränkter Mobilität:
Bitte beachten Sie, dass unsere Hotelangebote in der Regel nicht für Personen mit eingeschränkter Mobilität geeignet sind. Bei Interesse fragen wir jedoch gern zusätzliche Informationen für Ihre persönlichen Bedürfnisse an.



Wichtige Informationen zum Coranavirus (Covid-19):
Wichtige Informationen zum Coronavirus (Covid-19): Bitte beachten Sie, dass aufgrund der aktuellen weltweiten Situation es zu Leistungseinschränkungen aufgrund behördlicher Anweisungen in Deutschland und in Ihrem Urlaubsland kommen kann. Diese können sich auf Hoteleinrichtungen, Außenanlagen, Verpflegungsleistungen und Aktivitäten auswirken, aber auch Einschränkungen bei der Einreise/Ausreise (z.B. vorgeschriebene Corona Tests) sowie allgemeine Bestimmungen vor Ort (z.B. Maskenpflicht in Geschäften oder Restaurants oder geschlossene Attraktionen/Sehenswürdigkeiten) beinhalten.]]>

Recenzie na Silver Bay Hotel

Celkové hodnotenie na Silver Bay Hotel je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
3.65
Hodnotené 8x
Pláž:
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:

Grécko

Krajina, ktorú si bohovia vybrali za svoje sídlo, domov jednej z najstarších civilizácií sveta a v neposlednom rade i miesto vzniku tradícií olympijských hier.

Hlavné mesto: Atény
Časový posun: +1
Mena: Euro
Čítaj viac

Korfu

Druhý najväčší ostrov Iónskeho súostrovia sa môže pochváliť príjemnou a priaznivou stredomorskou klímou, čistým morom a nádhernými plážami, ktoré z Korfu robia jednu z najpríťažlivejších dovolenkových destinácií. Panenská príroda, skalnaté útesy, priezračné more – to je Korfu, miesto starovekých gréckych bájí, ktoré milovala aj rakúska cisárovná Sissi. Smaragdový hornatý ostrov s cyprusmi, pomarančovníkmi, citrónovníkmi a olivovými hájmi ponúka mnoho príležitostí aj na objavovanie: rušnejšie kozmopolitné strediská na juhu, romantické zákutia, až po životom pulzujúce letoviská na severe. Najstaršie zmienky o ostrove pochádzajú z Homérovej Odyssey. Ostrov preslávila hlavne cisarovná Sissi, neďaleko hlavného mesta Kerkyra, pri dedinke Gastouri, nechala postaviť zámoček Achillion, často a rada sa prechádzala v parku, ktorý ho obklopuje. Po návšteve múzea, ktoré je dnes v zámku a po prechádzke v udržiavaných záhradách sa vrátime o pár storočí do minulosti. Návšteva Kerkyry, postavenej v benátskom štýle, prechádzka úzkymi uličkami s hlavnou dominantou – benátskou pevnosťou – patrí k nezabudnuteľným zážitkom. Nádherný výhľad na Myší ostrovček – Pontikonissi – pri šálke kávy je príjemným zakončením výletu do týchto miest. Let z Bratislavy alebo z Košíc na Korfu trvá cca 1 h a 50 min.