Potamaki

Grécko, Korfu
od363 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

3.75 - veľmi dobré
4
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Potamaki 3* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál

Hotel Potamaki sa nachádza v Benitses a od verejnej kamienkovej/kamenistej pláže je oddelený iba ulicou (odporúčame kúpanie). Mesto Korfu je vzdialené cca 12 km. Supermarket a diskotéka sú vzdialené len pár minút chôdze. Autobusová zastávka je od hotela cca 20 m a stanovište taxíkov cca 200 m. Vzdialenosť od letiska je cca 11 km.


Zariadenie:
Hotel má 165 izieb na štyroch poschodiach. Vo vstupnej hale je hosťom k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Pri bazéne sú zahrnuté ležadlá a slnečníky. K dispozícii je samostatný detský bazén. Bufetová reštaurácia ponúka výber z tradičných gréckych jedál, ako aj z medzinárodnej kuchyne. Vo večerných hodinách hotel ponúka pestrý zábavný program. V hoteli sa nachádza aj Múzeum mušlí na Korfu.

Ubytovanie:
Izby sú vybavené kúpeľňou, chladničkou, televízorom so satelitným príjmom, klimatizáciou a bezplatným pripojením na internet. Väčšina izieb má aj balkón s výhľadom na pláž, na hory alebo na bazén. Izby Economy sa nachádzajú v zadnej časti budovy, bez balkóna a výhľadu. Je možné rezervovať dvojlôžkové izby Bergblick (DI), dvojlôžkové izby Economy (DZE) a jednolôžkové izby Bergblick (EI).

Jedlá:
Možnosť rezervácie s raňajkami.

Šport a zábava:
Bazén, vodné športy na pláži (prevádzkované miestnymi poskytovateľmi a za poplatok)

Tipy:
Turistická daň: Po nedávnom rozhodnutí gréckej vlády sa v Grécku od roku 2018 vyberá turistická daň. Daň účtujú hotelieri pri príchode alebo odchode hostí. V závislosti od klasifikácie (národná kategória) hotela sa turistická daň pohybuje od 0,50 EUR do 4 EUR za izbu/#228; dodatočná klimatická daň od 1,50 EUR do 10 EUR za izbu/noc (v závislosti od kategórie hotela ). Tento poplatok je splatný aj na mieste v hoteli. Upozorňujeme, že cestujete so zníženou pohyblivosťou: Upozorňujeme, že naše hotelové ponuky vo všeobecnosti nie sú vhodné pre osoby s obmedzenou pohyblivosťou. Ak však máte záujem, radi si vyžiadame ďalšie informácie pre vaše osobné potreby. Štandardy Covid-19: Upozorňujeme, že v dôsledku ochorenia COVID-19 platia v hoteloch nové hygienické normy a že sa môžu vyskytnúť odchýlky v popisoch služieb, najmä pokiaľ ide o stravovacie služby a počet dostupných barov a reštaurácií.]]>
Lage:
Das Hotel Potamaki liegt in Benitses und ist nur durch eine Straße vom öffentlichen Kies-/Felsstrand getrennt (Badeschuhe empfehlenswert). Bis nach Korfu-Stadt sind es ca. 12 km. Einen Supermarkt sowie eine Diskothek erreichen Sie nach wenigen Gehminuten. Eine Bushaltestelle ist ca. 20 m vom Hotel entfernt gelegen, zu einem Taxistand gelangen Sie nach ca. 200 m. Die Entfernung zum Flughafen beträgt ca. 11 km.


Ausstattung:
Das Hotel hat 165 Zimmer auf vier Etagen. In der Lobby steht den Gästen kostenloses WLAN zur Verfügung. Am Pool sind Sonnenliegen und Schirme inklusive. Es gibt einen separaten Kinderpool. Das Das Buffetrestaurant bietet eine Auswahl an traditionellen griechischen Gerichten sowie internationale Küche. An den Abenden bietet das Hotel ein abwechslungsreiches Unterhaltungsprogramm. Darüber hinaus befindet sich im Hotel auch das Muschelmuseum von Korfu.

Unterbringung:
Die Zimmer sind ausgestattet mit Bad, Kühlschrank, Satellitenfernsehen, Klimaanlage und kostenlosem Internetanschluss. Die meisten Zimmer haben zudem einen Balkon mit Blick auf den Strand oder den Berg bzw. zur Poolseite des Hotels. Die Economy Zimmer befinden sich auf der Rückseite des Gebäudes, ohne Balkon und Aussicht. Buchbar sind Doppelzimmer Bergblick (DI), Doppelzimmer Economy (DZE) der Einzelzimmer Bergblick (EI).

Verpflegung:
Mit Frühstück buchbar.

Sport & Unterhaltung:
Pool, Wassersport am Strand (durch lokale Anbieter und gegen Gebühr)

Hinweise:
Touristensteuer: In Griechenland wird seit 2018 nach einem aktuellen Beschluss der griechischen Regierung eine Touristensteuer erhoben. Die Abgabe wird von den Hoteliers bei der Ankunft oder Abreise der Gäste in Rechnung gestellt. Die Touristensteuer bemisst sich je nach Klassifizierung (Landeskategorie) des Hotels zwischen 0,50 EUR und 4 EUR pro Zimmer/Nacht.Zusätzlich wird eine Klimasteuer in Höhe von 1,50 Euro bis 10 Euro pro Zimmer/Nacht erhoben (je nach Hotelkategorie). Diese Gebühr ist ebenfalls vor Ort im Hotel zu zahlen.Hinweis Reisen mit eingeschränkter Mobilität: Bitte beachten Sie, dass unsere Hotelangebote in der Regel nicht für Personen mit eingeschränkter Mobilität geeignet sind. Bei Interesse fragen wir jedoch gern zusätzliche Informationen für Ihre persönlichen Bedürfnisse an. Covid-19 Standard: Bitte beachten Sie, dass es bedingt durch Covid-19 neue Hygienestandards in den Hotels gibt und es dadurch zu Abweichungen in den Leistungsbeschreibungen, insbesondere bei den Verpflegungsleistungen und der Anzahl der verfügbaren Bars und Restaurants kommen kann.]]>

Recenzie na Potamaki

Celkové hodnotenie na Potamaki je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
3.75
Hodnotené 16x
Pláž:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:

Grécko

Krajina, ktorú si bohovia vybrali za svoje sídlo, domov jednej z najstarších civilizácií sveta a v neposlednom rade i miesto vzniku tradícií olympijských hier.

Hlavné mesto: Atény
Časový posun: +1
Mena: Euro
Čítaj viac

Korfu

Druhý najväčší ostrov Iónskeho súostrovia sa môže pochváliť príjemnou a priaznivou stredomorskou klímou, čistým morom a nádhernými plážami, ktoré z Korfu robia jednu z najpríťažlivejších dovolenkových destinácií. Panenská príroda, skalnaté útesy, priezračné more – to je Korfu, miesto starovekých gréckych bájí, ktoré milovala aj rakúska cisárovná Sissi. Smaragdový hornatý ostrov s cyprusmi, pomarančovníkmi, citrónovníkmi a olivovými hájmi ponúka mnoho príležitostí aj na objavovanie: rušnejšie kozmopolitné strediská na juhu, romantické zákutia, až po životom pulzujúce letoviská na severe. Najstaršie zmienky o ostrove pochádzajú z Homérovej Odyssey. Ostrov preslávila hlavne cisarovná Sissi, neďaleko hlavného mesta Kerkyra, pri dedinke Gastouri, nechala postaviť zámoček Achillion, často a rada sa prechádzala v parku, ktorý ho obklopuje. Po návšteve múzea, ktoré je dnes v zámku a po prechádzke v udržiavaných záhradách sa vrátime o pár storočí do minulosti. Návšteva Kerkyry, postavenej v benátskom štýle, prechádzka úzkymi uličkami s hlavnou dominantou – benátskou pevnosťou – patrí k nezabudnuteľným zážitkom. Nádherný výhľad na Myší ostrovček – Pontikonissi – pri šálke kávy je príjemným zakončením výletu do týchto miest. Let z Bratislavy alebo z Košíc na Korfu trvá cca 1 h a 50 min.