San Antonio Corfu Resort

Grécko, Korfu
od475 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

4.35 - vynikajúce
4.5
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

San Antonio Corfu Resort 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Vybavenie: Elegantný dospelý hotel (od 15 rokov) má celkovo 101 bytových jednotiek, ktoré sú rozmiestnené vo viacerých budovách s výťahmi. V hlavnej budove nájdete recepciu s lobby. Začnite deň v "Dyo Elies Restaurant" s lahodnými príchuťami z bohatých raňajok formou bufetu, pripravených z najlepších miestnych surovín. Kulinárske špeciality si môžete dopriať aj v plážovej reštaurácii s barom „Callao“, ktorá je otvorená po celý deň. Vonku sú dva bazény so slnečníkmi a ležadlami, ako aj bar pri bazéne. Ležadlá a slnečníky sú pri bazéne v cene, ale na pláži za poplatok. Bazénové osušky sú k dispozícii zdarma. V celom komplexe je k dispozícii Wi-Fi pripojenie na internet.

Rezervovateľné možnosti ubytovania:
Dvojlôžková izba s výhľadom na more: Izby zariadené v modernom stredomorskom štýle majú kúpeľňu so sprchovacím kútom/WC, sušičom vlasov a toaletnými potrebami, županmi a papučami. K ďalšiemu vybaveniu patrí satelitná TV s 32" plochou obrazovkou, klimatizácia, trezor, telefón, mini chladnička, rýchlovarná kanvica na prípravu kávy/čaju a zariadený balkón alebo terasa s výhľadom na more (DM).
Voliteľne možné rezervovať pre jednu osobu (DEM).
Dvojlôžková izba Superior s výhľadom na more: Elegantne zariadené izby sú priestrannejšie a s rovnakým vybavením ako dvojlôžkové izby s výhľadom na more majú veľký balkón s panoramatickým výhľadom na more (DMU/DIM).
Možnosť rezervácie aj pre jednu osobu (DME).
Dvojlôžková izba Deluxe s výhľadom na more: Luxusné izby sú o niečo priestrannejšie, majú rovnaké vybavenie ako dvojlôžkové izby Superior s výhľadom na more, modernú kúpeľňu, kvalitné toaletné potreby, župany, papuče, vankúšové menu, trezor, mimoriadne pohodlné manželské postele , 24-hodinovú službu concierge, kávovar Nespresso a rozkladaciu pohovku pre 3. osobu (DDM).
Dvojlôžková izba "Fabulous Bay/Seaview": Kompletne novo zrekonštruované dvojlôžkové izby "Fabulous Bay/Seaview" majú kúpeľňu so sprchou/WC, kvalitné toaletné potreby, župany, papuče, vankúšové menu, trezor), mimoriadne pohodlné manželské postele , 24-hodinovú službu concierge, kávovar Nespresso a úžasný výhľad na záliv (MB2).

Rezervovateľné možnosti stravovania: Raňajky: Raňajky od 7:30 do 11:00 formou bohatého bufetu s mnohými tradičnými gréckymi a korfskými produktmi. Polpenzia (28.4.-9.6.24 a 25.9.-31.10.24): Pri rezervácii polpenzie večera je k dispozícii aj z jedálneho lístka (výber z menu) v à la carte reštaurácii "Dyo Elies" Nápoje nie sú zahrnuté v cene.

Kategória krajiny: 4 hviezdičky

Zábava: Pestrý zábavný program.

Hotelové služby: Bezplatné Wi-Fi v celom hotelovom komplexe.
**
Bezplatné bazénové uteráky.

Poznámky: Hotel len pre dospelých, rezervovateľný od 15 rokov!
***
Vzhľadom na polohu na svahu tento hotel nie je vhodný pre osoby so zdravotným postihnutím alebo vozičkárov.

Poznámka 2:
Kontakt na hotel:
Tel: 0030-2663091368
E-mail:
V katalógu „Grécko · Cyprus“ leto 2024 na strane 317.

Poznámky k cieľovej oblasti: Pri pobytoch od 1. januára 2018 účtuje grécka vláda daň za klimatickú odolnosť, ktorú musí hosť zaplatiť na mieste, porovnateľnú s turistickou daňou. Výška závisí od typu/kategórie ubytovania a je odstupňovaná od 1,50 eura do 10 eur na deň a izbu od 1. januára 2024.
Národná kategória 1-2 hviezdičky 1,50 eur
Národná kategória 3 hviezdičky 3 eurá
Národná kategória 4 hviezdičky 7 eur
Národná kategória 5 hviezdičiek 10 eur



]]>
Lage: In privilegierter Lage, direkt oberhalb der Kalami-Bucht gelegen, bietet das San Antonio Corfu Resort einen atemberaubenden Blick über das Ionische Meer sowie den kleinen Fischerort Kalami. Hier finden Sie einige Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten. Nach Korfu-Stadt und Zum Flughafen sind es ca. 30 km. Eine Linienbushaltestelle ist in der Nähe.

Ausstattung: Das elegante Erwachsenenhotel (ab 15 Jahre) verfügt über insgesamt 101 Wohneinheiten, die sich auf mehrere Gebäude mit Aufzügen verteilen. Im Haupthaus finden Sie die Rezeption mit Lobby. Beginnen Sie den Tag im "Dyo Elies Restaurant" mit köstlichen Aromen vom reichhaltigen Frühstücksbuffet, das mit den besten lokalen Zutaten zubereitet wird. Kulinarisch können sie sich auch im ganztägig geöffneten Strandbar-Restaurant "Callao" verwöhnen lassen. Im Außenbereich befinden sich zwei Swimmingpools mit Sonnenschirmen und Liegen sowie eine Poolbar. Liegen und Schirme sind am Pool inklusive, am Strand gegen Gebühr. Poolhandtücher stehen kostenfrei zur Verfügung. Wi-Fi ist in der gesamten Anlage inklusive.

Buchbare Unterbringungsmöglichkeiten:
Doppelzimmer Meerblick: Die im modernen mediterranen Stil eingerichteten Zimmer verfügen über ein Badezimmer mit Walk-In Dusche/WC, Föhn und Hygieneartikel, Bademäntel und Slipper. Zur weiteren Ausstattung gehören ein 32" Flatscreen Sat.-TV, Klimaanlage, Safe, Telefon, Mini-Kühlschrank, Wasserkocher zur Kaffee-/Teezubereitung sowie einen möblierten Balkon oder Terrasse mit Meerblick (DM).
Wahlweise auch zur Alleinbelegung buchbar (DEM).
Doppelzimmer Superior Meerblick: Die elegant eingerichteten Zimmer sind geräumiger und verfügen bei gleicher Ausstattung wie die Doppelzimmer Meerblick über einen großen Balkon mit Panoramablick auf das Meer (DMU/DIM).
Wahlweise auch zur Alleinbelegung buchbar (DME).
Doppelzimmer Deluxe Meerblick: Die luxuriösen Zimmer sind etwas geräumiger, verfügen bei gleicher Ausstattung wie die Doppelzimmer Superior Meerblick über ein modernes Badezimmer, hochwertige Pflegeprodukte, Bademäntel, Slipper, Kissenmenü, Safe äußerst bequeme Kingsize-Betten, 24-h-Concierge-Service, eine Nespresso-Kaffeemaschine sowie ein Schlafsofa für die 3. Person (DDM).
Doppelzimmer "Fabulous Bay-/Seaview": Die komplett neu renovierten "Fabulous Bay-/Seaview" -Doppelzimmer verfügen über ein Badezimmer mit Dusche/WC, hochwertige Pflegeprodukte, Bademäntel, Slipper, Kissenmenü, Safe), äußerst bequeme Kingsize-Betten, 24-h-Concierge-Service, eine Nespresso-Kaffeemaschine und einen atemberaubenden Blick über die Bucht (MB2).

Buchbare Verpflegungsmöglichkeiten: Frühstück: Frühstück von 7.30-11 Uhr in reichhaltiger Buffetform mit vielen traditionellen griechischen und korfiotischen Produkten., Halbpension (28.4.-9.6.24 und 25.9.-31.10.24): Bei Buchung von Halbpension erfolgt das Abendessen zusätzlich in Menü-Form (Menüauswahl) im À-la-carte-Restaurant "Dyo Elies". Getränke sind nicht inklusive.

Landeskategorie: 4 Sterne

Unterhaltung: Abwechslungsreiches Unterhaltungsprogramm.

Hotelservice: Kostenfreies Wi-Fi in der gesamten Hotelanlage.
**
Kostenfreie Pooltücher.

Hinweise: Adults only Hotel, buchbar ab 15 Jahren!
***
Aufgrund der Hanglage ist dieses Hotel für Gehbehinderte und Rollstuhlfahrer nicht geeignet.

Hinweis 2:
Hotelkontakt:
Tel.: 0030-2663091368
E-Mail: info@sanantoniocorfuresort.gr
Im Katalog "Griechenland · Zypern" Sommer 2024 auf Seite 317.

Hinweise zum Zielgebiet: Für Aufenthalte ab dem 1.1.2018 erhebt die griechische Regierung eine Abgabe für Klimaresilienz, die vom Gast vor Ort, vergleichbar einer Kurtaxe, zu entrichten ist. Die Höhe richtet sich nach Art/Kategorie der Unterkunft und ist ab 1.1.2024 von 1,50 Euro-10 € pro Tag und Zimmer gestaffelt.
Landeskategorie 1-2 Sterne 1,50 Euro
Landeskategorie 3 Sterne 3 Euro
Landeskategorie 4 Sterne 7 Euro
Landeskategorie 5 Sterne 10 Euro



]]>

Recenzie na San Antonio Corfu Resort

Celkové hodnotenie na San Antonio Corfu Resort je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
4.35
Hodnotené 68x
Pláž:
Kultúra:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Infraštruktúra:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:

Grécko

Krajina, ktorú si bohovia vybrali za svoje sídlo, domov jednej z najstarších civilizácií sveta a v neposlednom rade i miesto vzniku tradícií olympijských hier.

Hlavné mesto: Atény
Časový posun: +1
Mena: Euro
Čítaj viac

Korfu

Druhý najväčší ostrov Iónskeho súostrovia sa môže pochváliť príjemnou a priaznivou stredomorskou klímou, čistým morom a nádhernými plážami, ktoré z Korfu robia jednu z najpríťažlivejších dovolenkových destinácií. Panenská príroda, skalnaté útesy, priezračné more – to je Korfu, miesto starovekých gréckych bájí, ktoré milovala aj rakúska cisárovná Sissi. Smaragdový hornatý ostrov s cyprusmi, pomarančovníkmi, citrónovníkmi a olivovými hájmi ponúka mnoho príležitostí aj na objavovanie: rušnejšie kozmopolitné strediská na juhu, romantické zákutia, až po životom pulzujúce letoviská na severe. Najstaršie zmienky o ostrove pochádzajú z Homérovej Odyssey. Ostrov preslávila hlavne cisarovná Sissi, neďaleko hlavného mesta Kerkyra, pri dedinke Gastouri, nechala postaviť zámoček Achillion, často a rada sa prechádzala v parku, ktorý ho obklopuje. Po návšteve múzea, ktoré je dnes v zámku a po prechádzke v udržiavaných záhradách sa vrátime o pár storočí do minulosti. Návšteva Kerkyry, postavenej v benátskom štýle, prechádzka úzkymi uličkami s hlavnou dominantou – benátskou pevnosťou – patrí k nezabudnuteľným zážitkom. Nádherný výhľad na Myší ostrovček – Pontikonissi – pri šálke kávy je príjemným zakončením výletu do týchto miest. Let z Bratislavy alebo z Košíc na Korfu trvá cca 1 h a 50 min.