Pefki Deluxe Residences

Grécko, Chalkidiki
od649 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Pefki Deluxe Residences 5* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Vybavenie: Hotel, ktorý bol otvorený v roku 2019, pozostáva z hlavnej budovy a 2 prístavieb a má 22 izieb na 2 poschodiach, lobby, recepciu (7:00 až 24:00), TV miestnosť s plochou obrazovkou a satelitnou TV. Wi-Fi je súčasťou hotela. V modernej záhrade sa nachádza bazén, bar pri bazéne a slnečná terasa. Slnečníky a ležadlá sú pri bazéne a za poplatok na pláži. Hotel má bezplatné parkovisko.

Rezervovateľné možnosti ubytovania:
Štúdio Deluxe s výhľadom na bazén: Izby majú vaňu alebo sprchu/WC, sušič vlasov, klimatizáciu (individuálne nastaviteľnú), satelitnú TV, Wi-Fi (vrátane), telefón, trezor (vrátane), výhľad na bazén a balkón alebo terasu (G2Q ). Voliteľne možné rezervovať na jedno použitie (G1Q) alebo s prednou časťou bazéna (M2G).
Apartmán Deluxe s výhľadom na bazén: S rovnakým vybavením ako Štúdiá Deluxe je priestrannejší a kvalitnejší (HB2). Voliteľne možné rezervovať s oddelenou spálňou (H2N).

Rezervované možnosti stravovania: Raňajky: Raňajky sú podávané formou švédskych stolov.

Kategória krajiny: 5 kľúčov

Šport za poplatok: požičovňa bicyklov.

Hotelové služby: Služby prania a žehlenia (za poplatok).

Hotelové kreditné karty: JCB, Visa, Mastercard.

Tipy:
**********
Nevhodné pre zákazníkov s obmedzenou pohyblivosťou.
**********
****

Poznámka 2:
Kontakt na hotel:
Rezidencie Pefki Deluxe
Pefkohori
63085 Pefkohori/Halkidiki/Grécko
Tel: 0030 23740 62222
E-mail:

Poznámky k cieľovej oblasti: Pri pobytoch od 1. januára 2018 účtuje grécka vláda daň za klimatickú odolnosť, ktorú musí hosť zaplatiť na mieste, porovnateľnú s turistickou daňou. Výška závisí od typu/kategórie ubytovania a je odstupňovaná od 1,50 eura do 10 eur na deň a izbu od 1. januára 2024.
Národná kategória 1-2 hviezdičky 1,50 eur
Národná kategória 3 hviezdičky 3 eurá
Národná kategória 4 hviezdičky 7 eur
Národná kategória 5 hviezdičiek 10 eur



]]>
Lage: Das Hotel Pefki Deluxe Residences liegt ca. 200m Sand-/Kiesstrand und direkt in Pefkohori. Der Ort bietet Ihnen Unterhaltungs- und Einkaufsmöglichkeiten. Die Innenstadt ist in wenigen Gehminuten erreichbar. Der Flughafen von Thessaloniki ist ca. 95 km vom Hotel entfernt.

Ausstattung: Das 2019 neu eröffnete Hotel besteht aus Haupt- und 2 Nebengebäuden und verfügt über 22 Zimmer auf 2 Etagen, Lobby, eine Rezeption (7-24 Uhr), TV Lounge mit Flat Screen und Sat.-TV. Wi-Fi ist im Hotel inklusive. In der modernen Gartenanlage befindet sich ein Pool sowie eine Poolbar und eine Sonnenterrasse. Sonnenschirme und Sonnenliegen sind am Pool inklusive und am Strand gegen Gebühr. Das Hotel verfügt über kostenfreie Parkplätze.

Buchbare Unterbringungsmöglichkeiten:
Deluxe Studio Poolblick: Die Zimmer verfügen über Bad oder Dusche/WC, Föhn, Klimaanlage (individuell regulierbar), Sat.-TV, Wi-Fi (inklusive), Telefon, Safe (inklusive), Poolblick und Balkon oder Terrasse (G2Q). Wahlweise als Alleinbenutzung (G1Q) oder mit Poolfront (M2G) buchbar.
Deluxe Appartement Poolblick: Bei gleicher Ausstattung wie die Deluxe Studios geräumiger und hochwertiger (HB2). Wahlweise auch mit einem separaten Schlafzimmer buchbar (H2N).

Buchbare Verpflegungsmöglichkeiten: Frühstück: Das Frühstück wird in Buffetform angeboten.

Landeskategorie: 5 Schlüssel

Sport gegen Gebühr: Fahrradverleih.

Hotelservice: Wäsche- und Bügel-Service (gegen Gebühr).

Kreditkarten Hotel: JCB, Visa, Mastercard.

Hinweise:
**********
Für Kunden mit eingeschränkter Mobilität nicht geeignet.
**********
****

Hinweis 2:
Hotelkontakt:
Pefki Deluxe Residences
Pefkohori
63085 Pefkohori/Chalkidiki/Greece
Tel.: 0030 23740 62222
E-Mail: welcome@pefkideluxe.com

Hinweise zum Zielgebiet: Für Aufenthalte ab dem 1.1.2018 erhebt die griechische Regierung eine Abgabe für Klimaresilienz, die vom Gast vor Ort, vergleichbar einer Kurtaxe, zu entrichten ist. Die Höhe richtet sich nach Art/Kategorie der Unterkunft und ist ab 1.1.2024 von 1,50 Euro-10 € pro Tag und Zimmer gestaffelt.
Landeskategorie 1-2 Sterne 1,50 Euro
Landeskategorie 3 Sterne 3 Euro
Landeskategorie 4 Sterne 7 Euro
Landeskategorie 5 Sterne 10 Euro



]]>

Grécko

Krajina, ktorú si bohovia vybrali za svoje sídlo, domov jednej z najstarších civilizácií sveta a v neposlednom rade i miesto vzniku tradícií olympijských hier.

Hlavné mesto: Atény
Časový posun: +1
Mena: Euro
Čítaj viac

Chalkidiki

Polostrov pre svoj tvar je tiež prezývaný „Poseidonov trojzubec“. Tvoria ho polostrovy Kassandra, Sithonia a Athos. Kassanda je známa pre svoj nočný život a zábavu, Sithonia svojimi romantickými plážami a zátokami a Athos je pod správou mníšskej republiky, pričom vstup naň majú povolený výhradne dospelí muži.Oblasť je vďaka malým zálivom a priezračnému moru a veľkej miere súkromia čoraz populárnejšia aj medzi svetovými celebritami a Holywoodskymi hercami, ktorí sa sem vracajú opakovane. Okrem kúpania v tyrkysovom mori a ponuky rôznych vodných športov, hornatý terén polostrova ponúka tiež pešie či cyklistické túry. Oblasť je bohatá na rímske, byzantské, cirkevné a tiež praveké pamiatky. Počas leta sa tu konajú rôzne jarmoky, festivaly či slávnosti (olivový festival, festival sardiniek). Zaujímavou udalosťou, ktorá sa koná každoročne v lete, je medzinárodné športové podujatie Plávanie cez Toronejský záliv, kde plavci musia preplávať trasu z polostrova Kassandra na polostrov Sithonia o celkovej dĺžke 26 km. Na Chalkidiki sa jednoducho nudiť nebudete.