Le Mirage New Tiran

Egypt, Sharm el Sheikh

Celkové hodnotenie

2 - zlé
2.25

Le Mirage New Tiran 4* - detailné informácie

Recenzie na Le Mirage New Tiran

Celkové hodnotenie na Le Mirage New Tiran je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
2
Hodnotené 3x

Egypt

Egypt je od nepamäti tajuplná a mlčanlivá krajina, ktorá sústreďuje na seba pozornosť desiatky storočí. Očarenie sveta touto krajinou nepramení len zo starovekej civilizácie, ktorá sa tu tisícročia formovala, ale aj z nenapodobiteľného kultúrnohistorického bohatstva, ktorým krajina disponuje.

Hlavné mesto: Kahira
Časový posun: +1
Mena: Egyptská libra
Kurz: 1€ = 19.496 EGP
Čítaj viac

Sharm el Sheikh

Sharm El Sheikh sa stal jednou z popredných turistických destinácií v Egypte vďaka svojim luxusným letoviskám, nádherným plážam a množstvu turistických atrakcií. Bývalý rybársky prístav sa nachádza na najjužnejšom konci egyptského polostrova Sinaj. V deväťdesiatych rokoch minulého storočia boli zavedené prísne environmentálne zákony na ochranu pobrežného prostredia pred neudržateľnými spôsobmi rybolovu, a preto sa Sharm El Sheikh a jeho okolie preorientovali na rozvoj cestovného ruchu. Lokalita je známa najmä nádhernými plážami so svetlým pieskom, úžasnými koralovým útesmi ideálnymi pre šnorchlovanie a potápanie, palmami a nákupnými promenádami na ktorých sa nachádza množstvo reštaurácií, klubov a diskoték. Kozmopolitný duch, kvalitné služby a infraštruktúra v Sharm El Sheikhu dosahujú takmer západoeurópsku úroveň. Celoročne mierne teploty a príjemná klíma robia z tejto oblasti obľúbenú dovolenkovú destináciu .