Hilton Sharks Bay Resort

Egypt, Sharm el Sheikh
od816 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

3.9 - veľmi dobré
4
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

Hilton Sharks Bay Resort 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


DoubleTree by Hilton Sharm El Sheikh:

Poloha: Nachádza sa priamo nad vlastnou hotelovou plážou s mólom na kúpanie v dovolenkovej oblasti Sharks Bay. Vďaka prímorskému útesu je tento hotel ideálny pre milovníkov šnorchlovania a potápačov. Do známeho zálivu Naama je to asi 10 km a na letisko asi 5 km.

Vybavenie: Moderný hotelový komplex má 629 izieb. V hlavných budovách nájdete recepčné haly s recepciou, WLAN (v bare, vo vstupnej hale; obmedzený objem dát v cene), bufetovú reštauráciu, 3 a la carte reštaurácie (talianske, arabské a rybie špeciality; niektoré za poplatok, nutná rezervácia), niekoľko barov, kaviarní, obchodov, bankomat, lekár/práčovňa/žehlenie (každá za poplatok). Vonku je fantastický, veľký vyhrievaný bazén s 5 sladkovodnými bazénmi a 3 toboganmi, slnečnou terasou a barom pri bazéne/snack baru. Ležadlá, slnečníky a osušky sú v cene pri bazéne a na pláži s plážovým barom. Kreditné karty: VISA, Mastercard, Amexco, Diners

Ubytovanie: Dvojlôžkové izby sú priateľsky a komfortne zariadené (cca 28 m2) a majú vaňu alebo sprchu/WC, sušič na vlasy, telefón, SAT TV, minibar (vrátane vody), príslušenstvo na prípravu kávy/čaju, žehličku a žehliacu dosku. a balkón alebo terasa. Voliteľne je možné rezervovať na strane bazéna. Jednolôžkové izby sú dvojlôžkové izby pre jednu osobu. Dvojlôžkové izby Deluxe s rovnakým vybavením ako dvojlôžkové izby sú priestrannejšie (cca 41 m2), majú aj posedenie a sú umiestnené na strane bazéna. Jednolôžkové izby sú dvojlôžkové izby pre jednu osobu.

Šport/zábava/wellness: zadarmo: fitness, šnorchlovanie, vodné pólo, minigolf, tenis, stolný tenis, volejbal; Sauna za poplatok: biliard, reflektory na tenis; Wellness zóna s vírivkou, parným kúpeľom a masážami; Potápanie a iné vodné športy prostredníctvom miestnych prevádzkovateľov.

Deti: Pre mladších hostí sú k dispozícii 2 detské bazény, 2 ihriská, hodinová starostlivosť v miniklube (4-10 rokov) s minidiskotékou, detské postieľky (vrátane, na vyžiadanie), vysoké stoličky (na vyžiadanie) a detská strava/bufet .

Poznámky: 4-hviezdičkové fľašové vína a pivá národnej kategórie, importovaný alkohol, špeciálne koktaily, špeciálna káva, čerstvo vylisované šťavy a vodná fajka za poplatok

Popis regiónu: Egypt- Nádherné, krištáľovo čisté more a úchvatný podmorský svet očaria každého dovolenkára. Či už ste opaľovač, kitesurfer, šnorchlátor alebo potápač, zažijete tu nezabudnuteľnú dovolenku.

Vaša dovolenková destinácia Sharm el Sheikh - Bývalé malé potápačské mestečko sa vyvinulo na medzinárodnú dovolenkovú destináciu s prvotriednou infraštruktúrou. Známa nábrežná promenáda s množstvom kaviarní, reštaurácií a obchodov je ako stvorená na prechádzky. Množstvo možností výletov, napr. B. do slávneho Kláštora svätej Kataríny a Mojžišovej hory, zaručujú pestrú dovolenku pri Červenom mori Pre mnohých potápačov a šnorchlovačov je Sharks Bay jedným z najkrajších dovolenkových letovísk v Egypte. Najmä úchvatný podmorský svet rozbúcha srdce nejedného potápača a šnorchlistov.]]>

DoubleTree by Hilton Sharm El Sheikh:

Lage: Direkt oberhalb des hoteleigenen Strandbereiches mit Badesteg im Feriengebiet der Sharks Bay gelegen. Durch das vorgelagerte Hausriff ist dieses Hotel ideal für Schnorchler und Taucher. Zur bekannten Naama Bay sind es ca. 10 km, bis zum Flughafen etwa 5 km.

Ausstattung: Die moderne Hotelanlage verfügt über 629 Zimmer. In den Hauptgebäuden finden Sie die Empfangshallen mit Rezeption, WLAN (in der Bar, in der Lobby; begrenztes Datenvolumen inklusive), Buffetrestaurant, 3 A-la-carte Restaurants (italienisch, arabisch und Fischspezialitäten; teilweise gegen Gebühr, Reservierung erforderlich), mehrere Bars, Café, Geschäfte, Bankautomat, Arzt-/Wäsche-/Bügelservice (jeweils gegen Gebühr). Im Außenbereich liegt die traumhafte, große, beheizbare Poollandschaft mit 5 Süßwasser-Swimmingpools und 3 Wasserrutschen, Sonnenterrasse und Pool-/Snackbar. Liegen, Sonnenschirme und Badetücher sind am Pool und am Strand mit Strandbar inklusive. Kreditkarten: VISA, Mastercard, Amexco, Diners

Unterbringung: Die Doppelzimmer sind freundlich und komfortabel eingerichtet (ca. 28 qm) und verfügen über Bad oder Dusche/WC, Föhn, Telefon, Sat.-TV, Minibar (inklusive, mit Wasser), Kaffee-/Teezubereiter, Bügeleisen und Bügelbrett, Klimaanlage und Balkon oder Terrasse. Wahlweise auch zur Poolseite buchbar. Einzelzimmer sind Doppelzimmer zur Alleinbenutzung. Bei gleicher Ausstattung wie die Doppelzimmer sind die Doppelzimmer Deluxe geräumiger (ca. 41 qm), verfügen zusätzlich über eine Sitzecke und zur Poolseite gelegen. Einzelzimmer sind Doppelzimmer zur Alleinbenutzung.

Sport/Unterhaltung/Wellness: ohne Gebühr: Fitnessraum, Schnorcheln, Wasserball, Minigolf, Tennis, Tischtennis, Volleyball; Sauna gegen Gebühr: Billard, Flutlicht für Tennis; Wellnessbereich mit Whirlpool, Dampfbad und Massagen; Tauchen und andere Wassersportarten über lokale Anbieter.

Kinder: Für die kleinen Gäste stehen 2 Kinderpools, 2 Spielplätze, stundenweise Betreuung im Miniclub (4-10 Jahre) mit Minidisco, Babybetten (inklusive, auf Anfrage), Hochstühle (auf Anfrage) und Kinderessen-/buffet zur Verfügung.

Hinweise: 4 Sterne Landeskategorie Flaschenweine - und biere, importierter Alkohol, spezielle Cocktails, spezieller Kaffee, frischgepresste Säfte sowie Shisha gegen Gebühr

Regionsbeschreibung: Ägypten – Wunderschönes kristallklares Meeresblau und eine atemberaubende Unterwasserwelt faszinieren jeden Urlauber. Egal, ob Sie Sonnenanbeter, Kitesurfer, Schnorchler oder Taucher sind, hier werden Sie einen unvergesslichen Urlaub erleben.

Ihr Urlaubsort Sharm el Sheikh - Der ehemalige kleine Taucherort hat sich zu einem internationalen Ferienziel mit erstklassiger Infrastruktur entwickelt. Die berühmte Uferpromenade mit vielen Cafés, Restaurants und Geschäften lädt zum Bummeln ein. Zahlreiche Ausflugsmöglichkeiten, wie z. B. zum berühmten Katharinenkloster und zum Mosesberg, garantieren einen abwechslungsreichen Urlaub am Roten Meer.Für viele Taucher und Schnorchler ist die Sharks Bay einer der schönsten Ferienorte Ägyptens. Vor allem die atemberaubende Unterwasserwelt lässt viele Taucher- und Schnorchlerherzen höher schlagen.]]>

Recenzie na Hilton Sharks Bay Resort

Celkové hodnotenie na Hilton Sharks Bay Resort je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
3.9
Hodnotené 14x
Pláž:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:
Wellness:

Egypt

Egypt je od nepamäti tajuplná a mlčanlivá krajina, ktorá sústreďuje na seba pozornosť desiatky storočí. Očarenie sveta touto krajinou nepramení len zo starovekej civilizácie, ktorá sa tu tisícročia formovala, ale aj z nenapodobiteľného kultúrnohistorického bohatstva, ktorým krajina disponuje.

Hlavné mesto: Kahira
Časový posun: +1
Mena: Egyptská libra
Kurz: 1€ = 19.496 EGP
Čítaj viac

Sharm el Sheikh

Sharm El Sheikh sa stal jednou z popredných turistických destinácií v Egypte vďaka svojim luxusným letoviskám, nádherným plážam a množstvu turistických atrakcií. Bývalý rybársky prístav sa nachádza na najjužnejšom konci egyptského polostrova Sinaj. V deväťdesiatych rokoch minulého storočia boli zavedené prísne environmentálne zákony na ochranu pobrežného prostredia pred neudržateľnými spôsobmi rybolovu, a preto sa Sharm El Sheikh a jeho okolie preorientovali na rozvoj cestovného ruchu. Lokalita je známa najmä nádhernými plážami so svetlým pieskom, úžasnými koralovým útesmi ideálnymi pre šnorchlovanie a potápanie, palmami a nákupnými promenádami na ktorých sa nachádza množstvo reštaurácií, klubov a diskoték. Kozmopolitný duch, kvalitné služby a infraštruktúra v Sharm El Sheikhu dosahujú takmer západoeurópsku úroveň. Celoročne mierne teploty a príjemná klíma robia z tejto oblasti obľúbenú dovolenkovú destináciu .