MPM Hotel Kalina Garden

Bulharsko, Slnečné pobrežie
od382 €
Konečná cena s poplatkami / 1 osoba

Celkové hodnotenie

3.85 - veľmi dobré
4
Hotel:
Izby:
Jedlo a nápoje:
Služby:
Lokalita:

MPM Hotel Kalina Garden 4* - detailné informácie

Text je preložený automaticky cez google translator. Zobraziť originál


Vybavenie: Hotel má 300 izieb rozložených na 6 poschodiach. K vybaveniu patrí recepcia, výťah, Wi-Fi (v celom hoteli), lobby bar s TV kútikom, reštaurácia s terasou a wellness zóna. V udržiavanom vonkajšom areáli sa nachádza plavecký bazén, detský bazén s mini šmykľavkou (cca 8-18 hod.) a slnečná terasa s bistrom. Plážové ležadlá a slnečníky sú pri bazéne a na pláži za poplatok.

Rezervovateľné možnosti ubytovania:
Dvojlôžková izba: Dvojlôžkové izby sú svetlé a komfortne zariadené a majú manželskú posteľ, sprchu/WC, fén, rozkladaciu pohovku pre 1 dospelého alebo 2 deti, centrálne ovládanú klimatizáciu (v závislosti od času a počasia), káblovú TV (plochá obrazovka), telefón, mini chladnička, denné poskytovanie bezplatnej minerálnej vody, zariadený balkón. Za príplatok je možné rezervovať aj na jedno použitie. Možné rezervovať aj ako štandardnú dvojlôžkovú izbu (obmedzená kvóta).
Super ekonomické izby: Super ekonomické izby majú rovnaké vybavenie ako dvojlôžkové izby, nemajú balkón a môžu byť na nepreferovanom mieste.
Suita: Suity sú s rovnakým vybavením ako dvojlôžkové izby, priestrannejšie na cca 40 m² a majú manželskú posteľ a 2 ďalšie rozkladacie pohovky pre 3. a 4. osobu.

Pri rezervácii all inclusive:
All Inclusive: Raňajky, obedy a večere formou bufetu a so show cooking 7:30 - 10:00 raňajky, 12:30 - 14:30 obed, 18 - 20:30 večera/večera Nápoje sú zahrnuté v cene jedla, teplé nápoje, džúsy a voda ráno, obed a večer sú nealko nápoje, voda, výber džúsov, pivo, víno a iné vybrané alkoholické nápoje (miestne aj dovážané).V bistre je občerstvenie ako pizza, sendviče, hamburgery, hranolky, čerstvé ovocie, zákusky a zmrzlina cca od 22:00 do 18:00 a od cca 22:00 do 23:00 polnočný bufet so sendvičmi, koláčmi, pečivom, ovocím a zmrzlinou. Miestne a vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje počas jedla a od cca 10:00 do 23:00 v bare, ktorý je otvorený kedykoľvek.

Kategória krajiny: 4 hviezdičky

Zábava: Animácie, šport, hry, večerná zábava 6 dní v týždni

Šport v cene: vonkajšie fitness, vodný aerobik, stolný tenis, minigolf a šípky.

Program pre deti: Detská zábava 6 dní v týždni od cca 10.00 do 12.30 a od cca 15.00 do 17.30 hod. Mini diskotéka vo večerných hodinách. Mini tobogán v detskom bazéne (cca 8-18 hod.).

Wellness: Masáže a kozmetické procedúry za poplatok a po predchádzajúcej rezervácii

Služby hotela: Wi-Fi (v celom hoteli).
Parkovisko (za poplatok a podľa dostupnosti).

Poznámky: Check-in od 15:00 / Check-out do 12:00

Informácie o destinácii: Upozorňujeme, že mimo hlavnej turistickej sezóny (najmä v mesiacoch apríl – máj a október) menia hotely a klubové komplexy svoj zábavný a oddychový program (napr. animácie, miniklub alebo vodné športy), ako aj Otváracie hodiny reštaurácií a barov môžu byť niekedy trochu obmedzené z dôvodu malého počtu hostí a premenlivého počasia.



]]>
Lage: Das lebhafte Hotel befindet sich ca. 200 m vom feinen Sandstrand entfernt. Zum Zentrum mit zahlreichen Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten, Restaurants, Bars und Diskotheken sind es nur wenige Gehminuten.

Ausstattung: Das Hotel verfügt über 300 Zimmer verteilt auf 6 Etagen. Zur Ausstattung gehören eine Rezeption, Aufzug, Wi-Fi (im gesamten Hotel inklusive), Lobby-Bar mit Fernsehecke, Restaurant mit Terrasse sowie eine Wellness-Zone. In der gepflegten Außenanlage befinden sich ein Swimmingpool, ein Kinderpool mit Mini-Rutsche (ca. 8-18 Uhr) und eine Sonnenterrasse mit einem Bistro. Liegen und Schirme sind am Pool inklusive und am Strand gegen Gebühr.

Buchbare Unterbringungsmöglichkeiten:
Doppelzimmer: Die Doppelzimmer sind hell und komfortabel eingerichtet und verfügen über Doppelbett, Dusche/WC, Föhn, Sofabettfür 1 Erwacshsenen oder 2 Kinder, zentralgesteuerte Klimaanlage (stundenweise und wetterabhängig), Kabel-TV (Flatscreen), Telefon,Minikühlschrank, tägliche Bereitstellung kostenlosen Mineralwassers,möbilierter Balkon. Wahlweise auch zur Alleinbenutzung gegen Aufpreis buchbar. Auch als Doppelzimmer Standard buchbar (begrenztes Kontingent).
Super Sparzimmer: Die Super Sparzimmer haben, bei sonst gleicher Ausstattung wie Doppelzimmer, keinen Balkon und können in einer nicht bevorzugte Lage liegen.
Suite: Die Suiten sind, bei sonst gleicher Ausgestattet wie die Doppelzimmer, mit ca. 40m² geräumiger und verfügen über ein Doppelbett und 2 zusätzliche Sofabetten für eine 3. und 4. Person.

Bei Buchung von All-Inclusive:
All Inclusive: Frühstück, Mittagessen und Abendessen in Buffetform und mit Showcooking. 07:30 – 10 Frühstück, 12:30 – 14:30 Mittagessen, 18 – 21 Dinner/Abendessen Bei den Mahlzeiten sind Getränke inkludiert, morgens Heissgetränke, Säfte und Wasser, Mittag und abends gibt es Softdrinks, Wasser, eine Auswahl an Säften, Bier, Wein und ausgewählte weitere alkoholische Getränke (lokal und importiert) Im Bistro gibt es Snacks wie Pizza, Sandwich, Burger, Pommes, frisches Obst, Desserts und Eiscreme von ca. 10 -18 Uhr und von ca. 22-23 Uhr ein Mitternachtsbuffet mit Sandwiches, Kuchen, Gebäck, Obst und Eiscreme. Lokale und ausgewählte alkoholische und alkoholfreie Getränke zu den Mahlzeiten und von ca. 10-23 Uhr an der jeweils geöffneten Bar.

Landeskategorie: 4 Sterne

Unterhaltung: Animation, Sport, Spiele, Abendentertainment an 6 zagen/Woche

Sport inklusive: Outdoor Fitness, Wassergymnastik, Tischtennis, Minigolf und Dart.

Kinderprogramm: Kinderanimation an 6 Tagen pro Woche von ca. 10-12:30 Uhr und von ca. 15-17.30 Uhr. Abends Minidisco. Mini-Wasserrutsche im Kinderbecken (ca. 8 -18 Uhr).

Wellness: Massagen und Beautybehandlungen gegen Gebühr und Voranmeldung

Hotelservice: Wi-Fi (im gesamten Hotel inklusive).
Parkplatz (gegen Gebühr und nach Verfügbarkeit).

Hinweise: Checkin ab 15 Uhr/Check-out bis 12 Uhr

Hinweise zum Zielgebiet: Beachten Sie bitte, dass außerhalb der Hauptreisezeit (insbesondere in den Monaten April-Mai und Oktober) die Hotels und Clubanlagen ihr Unterhaltungs- und Freizeitprogramm (z. B. Animation, Mini Club oder Wassersportangebote) sowie die Öffnungszeiten der Restaurants und Bars wegen der dann geringen Gästeanzahl und des wechselhaften Wetters mitunter etwas einschränken können.



]]>

Recenzie na MPM Hotel Kalina Garden

Celkové hodnotenie na MPM Hotel Kalina Garden je založené na jednotlivých recenziách klientov desiatok rakúskych a nemeckých CK.

Celkové hodnotenie:
3.85
Hodnotené 16x
Pláž:
Jedlo a nápoje:
Rodina:
Hotel:
Lokalita:
Bazén:
Izby:
Služby:
Šport:

Bulharsko

Každý rok sa stále viac a viac turistov vracia do oživených a obnovených bulharských letovísk alebo objavuje tie ešte nepoznané, ktoré v ničom nezaostávajú za známymi strediskami.

Hlavné mesto: Sofija
Časový posun: +1
Mena: Bulharské leva
Kurz: 1€ = 1.9558 BGN
Čítaj viac

Slnečné pobrežie

Leží 40 km severne od Burgasu. Miestami až 200 m širokú, príjemne do mora sa zvažujúcu pláž, ktorá sa tiahne až do dĺžky 8 km, spestrujú prírodné zákutia a duny, pre zábavu a pohodlie slúžia plážové bary, taverny, kĺzačky, sprchy, ležadlá a slnečníky. V stredisku je viac ako 200 hotelov, rozličné druhy reštaurácií, hlavná oblasť hotelov pri pláži sa tiahne v dĺžke niekoľko kilometrov a rozprestiera sa v zálive medzi mestami Nesebar a Sveti Vlas. V ponuke je množstvo atrakcií, dva nové aquaparky a amfi teáter, miesto konania mnohých medzinárodných festivalov. Milovníci športu si môžu prenajať vodné lyže a bicykle, windsurfi ng, jachty, vodné skútre, banán, využiť tenisové kurty, minigolfové ihriská či bowlingové haly. Dopravu v letovisku zabezpečuje minivláčik. Pravidelné autobusy a privátne minibusy spájajú stredisko s letoviskami Varna a Sveti Vlas, s Nesebarom a Burgasom aj vodnou dopravou. Transfer z letiska v Burgase trvá asi 45 minút.