VIDEO: Zoznámte sa! Toto je Aqua Fun, najväčší nafukovací vodný park na svete

Nový vodný aquapark Aqua Fun sa nachádza na pobreží Jumeirah Beach Residence v Dubaji.

FOTO: Twitter Dubai Media Office

Dubaj si zjavne dal za cieľ získať Guinessove rekordy v každej možnej (alebo aj nemožnej?) kategórii. Preskočiť svoju konkurenciu sa mu podarilo aj otvorením nového nafukovacieho vodného parku. A stavíme sa, že najväčšiu radosť z neho budú mať nielen deti, ale aj dospelí!

Aquapark Aqua Fun je 77 metrov dlhý a 33 metrov široký. Vďaka svojím rozmerom sa stal najväčším nafukovacím vodným parkom na svete. Otvorený bol ešte na začiatku septembra minulého roka v známej lokalite Jumeirah Beach Residence. Najlepšie zo všetkého je, že všetky časti majú ružovú a modrú farbu a spoločne vytvárajú logo Dubaja.

Súčasťou vodného parku je skákací hrad, s kolesami a šmykľavkami. Park je navrhnutý ako nafukovacia prekážková dráha, kde musíte prekonať rampy, zatočené mosty a veže, aby ste sa dostali na koniec. Vstupné je cca 37 eur, čo sa vám síce môže zdať veľa. Na druhej strane ale môžete ostať tak dlho, ako budete chcieť. Lístok vám prestane platiť až vtedy, keď sa vrátite na breh.

dubai

Aquapark Aqua Fun je navrhnutý v štýle loga Dubaja.

FOTO: Twitter Dubai Media Office

Prívlastok „najväčší“ je pre Dubaj ako stvorený. Veď vo všetkom, čo sa v emiráte stavia, buduje pripravuje, je nejaké to NAJ. Či už sa pozrieme na najvyššiu budovu sveta Burdž Chalífa, najväčší indoorový zábavný park IMG Worlds of Adventure, novinkou je zábavný park Legoland, vynechať nemôžete ani návštevu najväčšieho nákupného centra Mall of the Emirates.

Patríte aj vy k adrenalínovým nadšencom, ktorí chcú vyskúšať niečo nové? Vyberte si s verne.sk svoju dovolenku v Dubaji a všetky atrakcie si môžete vyskúšať už za niekoľko dní. Dubaj je miesto, kde sa určite nebudete nudiť!

 

VIDEO: Zoznámte sa! Toto je Aqua Fun, najväčší nafukovací vodný park na svete:

 

Autor: verne.sk

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.