Prvý podmorský klub na svete: Kde inde ako na Maldivách?

 

Prvý svojho typu – podmorský Club Subsix na Maldivách.

FOTO: facebook PER AQUUM Niyama

Maldivy sú jednou z TOP destinácií, ak snívate o exotickej dovolenke na mieste s krásnymi plážami, možnosťami na šnorchlovanie alebo potápanie. Ale to nie je jediný dôvod, prečo by ste sa mali rozhodnúť pre dovolenku na Maldivách.

Už nejaký čas totiž nie je exotická dovolenka na Maldivách len o nocovaní v bungalovoch na vodnej hladine. Alebo o tom, ako relaxujete na ležadle a fascinovane sa pozeráte na život pod morom, ktorý sa črtá pod priehľadnou terasou. A dokonca niečo predčilo aj palmy kolíšuce sa vo vánku okolo nádherných pláží s bielym pieskom a nádherne modrým morom, ktoré iskrí na obzore.

foto

Club Subsix na Maldivách sa nachádza šesť metrov pod hladinou mora.

FOTO: facebook PER AQUUM Niyama

Divoké párty si pri zmienke o dovolenke na Maldivách predstaví len málokto. No uprostred Indického oceána existuje miesto, kde si môžete zatancovať v hĺbke šesť metrov pod morskou hladinou. Prvý podmorský klub Subsix bol po rozsiahlej renovácii znovu otvorený v roku 2015. Výnimočný je aj tým, že sa nachádza vo vzdialenosti 500 metrov od pobrežia, takže hostia sa doň dostanú len vďaka člnom. Schodisko vedie návštevníkov do hlbín oceána, do klubu s oknami od podlahy až po strop, aby ľudia mohli obdivovať nádheru koralových útesov a podmorského sveta.

Okrem večernej zábavy sa sem môžete vydať aj na jedinečný obed. Samozrejme, že nepôjde o úplne najlacnejší kulinársky zážitok. Trojchodový obed vás vyjde aj na 150 eur, no ak si ho doprajte, určite neoľutujete. Spoločnosť vám totiž spoza skla budú robiť rôzne druhy pestrofarebných rybiek, koralové útesy, murény a ak budete mať šťastie, možno zahliadnete aj karety.

foto

Obed v spoločnosti koralového útesu a jeho obyvateľov? V Club Subsix na Maldivách žiadny problém!

FOTO: facebook PER AQUUM Niyama

Pre tých, ktorí milujú extravaganciu a nevadí im minúť „nejaký ten peniaz“ navyše, ponúka reštaurácia aj možnosť usporiadať svadby. Okrem toho sa tu konajú aj ochutnávky vín, tematické večery a ďalšie podujatia. Pozitívne pôsobí fakt, že koncept Club Subsix bol vytvorený v spolupráci s morskými biológmi tak, aby nepoškodzoval okolité prirodzené prostredie. Dokonca on sám by sa mal stať miestom, ktoré si za „svoj domov“ môžu vybrať koraly, čím by ešte viac zapadol do podmorského života.

Klub patrí k luxusnému komplexu Per Aquum Niyama, kde si môžete vychutnať exotickú dovolenku na Maldivách vďaka cestovnej agentúre verne.sk. Rezort ponúka neopakovateľné chvíle. Je vybudovaný na dvoch idylických ostrovoch uprostred tyrkysovej lagúny.

foto

V komplexe Per Aquum Niyama na Maldivách si vychutnáte nádherný výhľad na Indický oceán.

FOTO: archív verne.sk

 

 

Autor: verne.sk

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.