Prehľadnejšie, modernejšie, krajšie: S novým verne.sk bude cestovanie ešte ľahšie

Nové verne.sk je krajšie a prehľadnejšie.

FOTO: verne.sk

Dnes sme spustili nové verne.sk, ktoré sme prepracovali do úplne novej podoby. S novým verne.sk bude vaše cestovanie ešte jednoduchšie!

Nová grafika zmenila hlavnú stránku, vyhľadávanie aj detail objednávky. Všetko je odteraz prehľadnejšie a zrozumiteľnejšie. No zároveň na stránke nájdete všetky funkcie, na ktoré ste boli doteraz zvyknutí.

Zmeny vychádzajú v ústrety klientom, ktorí často používajú na objednávanie dovoleniek a pobytov smartfóny. Stránka je odteraz plne responzívna, písmená aj rozlíšenie sú dostatočne veľké. Hneď na úvodnej stránke si budete môcť vyhľadať svoj pobyt, či už na základe destinácie, lokality alebo mena hotela. Prispôsobiť môžete zároveň dátum odchodu a príchodu, ako aj dĺžku pobytu a ďalšie podrobnosti. Náš systém vyhľadá všetky ponuky zodpovedajúce zadaniu. Za pár minút tak bez problémov zvládnete celý proces rezervácie. Ak si nie ste istí, čo presne hľadáte, možno vás zaujme konkrétna ponuka, ktorú nájdete pod vyhľadávačom. Nezabudnite, že pri ponuke sa vám zobrazuje najnižšia KONEČNÁ cena.

Pri každom hoteli nájdete recenziu, kde uvidíte, koľko hodnotení hotel dostal a spokojnosť hostí vyjadrenú v percentách. Ak potrebujete viac detailov, kliknite si na číslo a zobrazí sa hodnotenie jednotlivých položiek - hotela, izby, jedla a nápojov a ďalších služieb.

Vo verne.sk pre vás pripravujeme aj cestovateľské články, tipy a triky, ktoré nájdete v sekcii NOVINKY trikrát do týždňa a tiež na našom facebooku! Sem nám môžete tiež napísať, ako sa vám nové verne.sk páči.

So zmenami ale stále nekončíme a pripravujeme aj ďalšie prekvapenia! :)

 

Autor: verne.sk

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.