Neviete, kam na dovolenku? Toto sú najromantickejšie miesta sveta

Benátky nemôžu chýbať v žiadnom rebríčku najromantickejších miest.

FOTO: depositphotos.com

Napriek tomu, že patria skôr ku klasickým lokalitám, ich romantický duch je nespochybniteľný. Veď čo môže lepšie navodiť atmosféru ako večerná plavba na gondole, kde vás sprevádza akordionista alebo spevák. Samozrejme, že za ich služby si priplatíte, ale neobetujete tých niekoľko eur na to, aby ste si odniesli nezabudnuteľný zážitok?

V Benátkach nájdete aj množstvo možností na ubytovanie. Či už si chcete vybrať niečo lacnejšie alebo si naopak priplatíte za služby navyše. S cestovnou agentúrou verne nájdete to, čo vám bude vyhovovať.

Seychely

foto

Na letnej dovolenke na Seychelách nájdete všetko, čo vidíte na obrázkoch.

FOTO: depositphotos.com

Chcete vymeniť tradičné miesto za dávku exotiky? Čo takto vybrať sa na Seychely? Pre Slovákov ide ešte stále o letnú dovolenku, na akú nie sú veľmi zvyknutí. No to nie je dôvod na to, aby ste sa svojho sna o romantike vzdali. Môžete si byť istí, že na Seychelách nájdete všetko to, o čom snívate pri prezeraní obrázkov na internete – biely piesok, priezračné more, mohutné palmy.

Hoci letná dovolenka na Seychelách je o niečo drahšia, investíciu nebude ľutovať. Naopak, strávite na ostrovoch také chvíle, že sa budete chcieť vrátiť opäť. S cestovnou agentúrou verne si vyberiete aj ubytovanie, ktoré čas na Seychelách ešte viac spríjemní.

Belize

O krajine v strednej Amerike sa na Slovensku veľa nevie. Mnohí však o nej snívajú ako o raji na zemi, pre ktorý sú charakteristické azúrové more, jemné pieskové pláže a nádherné okolie. Belize nie je klasickou stredoamerickou krajinou, viac sa tu prejavuje zásah Británie, pod ktorú krajina dlho patrila. Výhodou teda je, že sa na vašej dovolenke dohovoríte viac po anglicky ako po španielsky.

Ľudia na Belize majú vždy dobrú náladu a ku všetkým sú príjemní. Svoju letnú dovolenku v exotike si tu maximálne vychutnáte.

Grécke ostrovy

foto

Na Santorini bude svedkami najkrajších západov Slnka.

FOTO: archív verne.sk

Vrátime sa opäť trochu nohami späť na zem. Grécke ostrovy ako Kréta, Korfu alebo Rodos poznáme všetci. No stále ide o miesta, kde sú romantické zákutia a miesta na príjemnú letnú dovolenku.

Ak si chcete dopriať niečo trochu netradičnejšie, je načase poobzerať sa po letnej dovolenke na Santorini alebo Mykonose. O Santorini sa hovorí ako o najromantickejšom ostrove na svete, takže zaľúbené páry by si ho mali zaradiť na svoj zoznam miest, ktoré musia vidieť. Mykonos sa zasa považuje za najviac kozmopolitný ostrov Grécka a neplatia na ňom rovnaké pravidlá ako na ostatných.

Svoju letnú dovolenku v Grécku si vyberiete aj z ponuky cestovnej agentúry verne. Aj keď je dovolenka na Santorini o niečo drahšia, s verne.sk nájdete aj hotely, ktoré sa cenou priblížia aj iným letným dovolenkám. Zaujal vás viac Mykonos? Aj na ten sa môžete vybrať s verne.sk.

Tahiti

foto

Tahiti pri výpočte najroamtickejších miest sveta nesmieme zabudnúť.

FOTO: archív verne.sk

Súostrovie Tahiti patrí k Francúzskej Polynézii a známe je najmä pre svoje nádherné piesčité pláže, priezračné more a nádherné koralové útesy. Ak si chcete teda romantiku ozvláštniť aj potápaním, na tomto mieste perfektne skĺbite obe túžby dokopy. A veľkou výhodou je aj to, že z Tahiti sa môžete dostať na ďalší svetoznámy ostrov Bora Bora.

S cestovnou agentúrou verne sa dostanete aj na takýto exotický ostrov. Na mieru vám vyskladáme letenku spoločne s ubytovaním. Hotel si môžete vybrať TU.

Maldivy

foto

Aj takúto romantiku vo dvojici by ste si mohli vychutnať na Maldivách.

FOTO: archív verne.sk

Ďalším klenotom Indického oceánu sú Maldivy. Tvorí ich nekonečný počet ostrovov a ostrovčekov. Niektoré sú dokonca také malé, že by ste ich celé obišli za niekoľko minút. A práve preto na nich vládne pokoj a ticho. Podarí sa vám nájsť si aj svoje miestečko len pre dvoch, takže romantiky si nazbierate aj na rok dopredu... Keď sa na Maldivy budete chcieť znova vrátiť.

Zaujala vás práve táto možnosť, ale ešte stále nie ste rozhodnutí? Navštívte stránku verne.sk, ktorá vás presvedčí, že nikam inam už nebudete chcieť ísť.

Havaj

foto

Na Havaji sa vám naskytnú aj takéto krásne pohľady.

FOTO: depositphotos.com

O letnej dovolenke na Havaji snívali ešte naši rodičia. Dnes už patrí k pomerne prístupnejším dovolenkovým destináciám. Tvoria ho vulkanické ostrovy, vďaka čomu je príroda na nich jedinečná a zaujímavá. Okrem toho je na nich ale aj množstvo miest, kde si budete pripadať ako na tom najromantickejšom mieste.

Ak si chcete na vlastné oči pozrieť pláže, ktoré poznáte z rôznych amerických seriálov, obráťte sa na cestovnú agentúru verne.sk. Váš zájazd vám vyskladáme na mieru.

Paríž

foto

Fotografia s Eifelovkou je povinnou jazdou všetkých návštevníkov Paríža.

FOTO: depositphotos.com

Po snívaní o krásnych ostrovoch sa vrátime späť do Európy. Rovnako ako Benátky aj Paríž sa zaraďuje k najromantickejším miestam sveta. Fotka pod Eifelovkou nemôže chýbať žiadnej zaľúbenej dvojici. Hoci v Paríži nestrávite klasickú letnú dovolenku, stačí sa trochu porozhliadnuť, požičať si auto a vydať sa aj k moru. Z Francúzska sa tak vrátite nielen šťastne zamilovaní, ale aj obohatení o zážitky navyše.

Na túto romantiku nepotrebujete ani obzvlášť veľký rozpočet, ubytovanie v Paríži zoženiete za príjemné ceny. Prezrite si ponuku verne.sk a nebudete sklamaní.

Barcelona

foto

Aj v Barcelone sú západy Slnka úžasné.

FOTO: depositphotos.com

Návšteva Španielska sama o sebe strojí za to. Krajina je bohatá na kultúrne pamiatky, ale aj krásne pobrežia s pieskovými plážami a morom. Aj objavovanie Barcelony má ale niečo do seba. A neurobíte tak radosť len svojmu partnerovi, ktorý zrejme neodolá návšteve futbalového zápasu španielskeho veľkoklubu. Vynahradí vám to chvíľami v romantických kaviarničkách alebo reštauráciách.

Navyše vás táto dovolenka ani nemusí veľa stáť. Stačí len dobre pohľadať a pohrabať sa v ponuke verne.sk. Určite si nájdete niečo, čo vyhovie všetkým vašim požiadavkám.

Karibské ostrovy

foto

Dovolenka v Kariniku bude presne podľa vašich predstáv - jemný piesok na pláži a nádherné more okolo.

FOTO: depositphotos.com

Do Karibiku sa pokojne môžete vybrať v čase, keď sa na Slovensku začína zima. Práve tieto mesiace sú totiž začiatkom dovolenkovej sezóny na Karibských ostrovoch, ktoré sľubujú teplé more a slnečné počasie. A čo viac si môžete priať práve v čase, keď sa ostatní vaši priatelia babušia do vetroviek? Už len toho správneho človeka, ktorý bude vašou spoločnosťou na krásnych plážach.

V Karibiku navyše nájdete rôzne typy ubytovania presne tak, aby ste boli spokojní. Množstvo ich nájdete aj v ponuke cestovnej agentúry verne, tak neváhajte a vyberte si! Najžiadanejšími z karibských ostrovov sú Dominikánska republikaKuba.

Neobjavili ste medzi našimi tipmi miesto, po ktorom odjakživa túžite a práve tento rok by ste chceli svoje sny premeniť na skutočnosť? Aj pre vás má verne.sk riešenie. Keďže u nás nájdete aj ponuky z desiatok nemeckých cestovných kancelárií, zaručene objavíte aj tú svoju vysnívanú lokalitu.

Autor: verne.sk

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.