Dovolenka na Jamajke: Romantická idyla v bungalovoch na vode

 

Exkluzívny rezort Sandals Royal Caribbean je miestom, kde prežijete nezabudnuteľnú exotickú dovolenku na Jamajke.

FOTO: sandals.com

Jamajka, tretí najväčší ostrov Antíl, je tradičným karibským koktejlom krásnych pláží lemovaných palmami, idylických zátok, tyrkysového mora a tropického tepla. V domovine Boba Marleyho a svetovo presláveného jamajského rumu zistíte, čo znamená motto „easy going“.

Najlepšia sezóna na dovolenku na Jamajke sa už blíži a mnohé rezorty si pre turistov pripravili novinky. Medzi nimi aj známy Sandals Resort. Do anglicky hovoriacej časti Karibiku prináša prvé bungalovy na vode. Apartmány v oblasti Montegy Bay majú sklenenú podlahu a minimólo s priestorom na opaľovanie. Dokopy sa bude v mori pohojdávať päť týchto nových chatiek.

Bungalovy s rozlohou rodinného domu

Každý bungalov má vlastný infinity bazén, vonkajšiu vírivku so sprchovacím kútom, hojdaciu sieť pre dvoch visiacu nad vodou. Chatky sú priestranné ako niektoré slovenské rodinné domy. Veď si porovnajte sami – ich rozloha je približne 148 metrov štvorcových. Do klasického trojizbového panelákového bytu sa vám z dovolenky na Jamajke ani nebude chcieť vrátiť. Keď si k tomu pridáte nadštandardné vybavenie kúpeľne, sklenenú podlahu s večerným osvetlením  a služby komorníka, budete sa pýtať, ako sa sem môžete presťahovať natrvalo.

foto

Sklenená podlaha má špeciálne osvetlenie, vďaka ktorému môžete sledovať podmorský život aj v noci.

FOTO: sandals.com

Súkromný ostrov Sandals Royal Caribbean je od hlavného strediska vzdialený krátkou plavbou na trajekte. Pocit exotickej dovolenky ešte zvýši thajská reštaurácia, neformálny bar a gril, súkromná pláž a bazén.

Bungalovov je v rezorte len päť a aj ich cena je zatiaľ zrejme nad limity bežného dovolenkára. Ak si ale z ponuky cestovnej agentúry verne.sk vyberiete niektorú z ďalších možností ubytovania v Sandals Royal Caribbean, nebude vám nič chýbať. Osem a la carte reštaurácií ponúka výber jedál z rôznych kuchýň – thajskej, medzinárodnej, francúzskej, talianskej, jamajskej. Legendárny jamajský rum vám nalejú v hociktorom z piatich barov. Oddýchnete si v siedmich bazénoch alebo na krásnej piesočnatej pláži.

foto

Výhľad ako z pohľadnice. Aj taký nájdete v rezorte Sandals Royal Caribbean na Jamajke.

FOTO: sandals.com

Exotickú dovolenku na Jamajke môžete vďaka verne.sk stráviť aj v ďalších komfortných hoteloch a rezortoch. Vyberte si z našej ponuky ten, ktorý sa vám najviac zapáči.

 

 

Autor: verne.sk

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.