Dažďový prales na púšti: FOTO hotela v Dubaji, ktorý prekoná všetky očakávania

 

Dovolenku v Dubaji budú môcť cestovatelia o krátky čas prežiť aj v dažďovom pralese.

FOTO: ZAS Dubai/plompmozes.com

Dubaj je už teraz známy na celom svete vďaka tomu, že na jeho území stojí najvyššia budova sveta, preslávili ho aj masívne umelé ostrovy a ďalšie extravagantné kúsky. Čoskoro ale prekoná ďalšiu hranicu.

Dažďový prales v púšti? Mohli by ste si povedať, že to je nemožné. Ale nie pre architektov v Spojených arabských emirátoch. Dovolenka v Dubaji bude od roku 2018 ešte o niečo exotickejšia ako doteraz. O dva roky je totiž naplánované otvorenie prvého hotela na svete s vlastným dažďovým pralesom, umelou plážou, bazénom takmer „v nebi“ a stromami vytvárajúcimi hmlu.

foto

V Dubaji pribudne ďalší luxusný a hlavne neobvyklý hotel.

FOTO: ZAS Dubai/plompmozes.com

Predpokladané náklady na stavbu Rosemont Hotel & Residences sa v súčasnosti odhadujú na necelých 270 miliónov eur, čo je príklad mimoriadneho luxusu, ktorým je emirát známy. Dubaj sa vďaka všetkým vymoženostiam stal cieľom turistov a najmä dopravným uzlom pre leteckú dopravu medzi západom a Áziou.

Umelá džungľa bude naplnená exotickými rastlinami pre jedinečný zážitok hostí. Lákadlom pre rodiny bude najmä umelá pláž a bazén. Hotel bude mať 450 izieb a apartmánov, lobby bar, bazén na najvyššom poschodí hotela, VIP salónik, tri reštaurácie, plne vybavené fitnes centrum, spa a konferenčné miestnosti. K ostatnému vybaveniu pre rodiny s deťmi patrí dobrodružné ihrisko pre deti, bowling a trampolínový park.

foto

Dažďový prales bude súčasťou nového hotela, ktorý bude stáť v Dubaji.

FOTO: ZAS Dubai/plompmozes.com

Okrem toho bude súčasťou projektu aj 280 súkromných bytov, obchody a miesta na spoločenský život. Výhodou projektu je jeho poloha priamo oproti Dubai Internet City, čo hosťom hotela a obyvateľom bytov umožní ľahký prístup do hlavných obchodných štvrtí a k turistickým atrakciám, vrátane nákupného centra Mall of the Emirates a pláže Jumeirah. 

Hoci hotel bude pre hostí prístupný až od roku 2018, vychutnať si exotickú dovolenku v Dubaji môžete už teraz. V ponuke cestovnej agentúry verne.sk nájdete množstvo krásnych hotelov nielen v Dubaji, ale aj v iných častiach Spojených arabských emirátov.

foto

Dovolenka v Dubaji bude v novom hoteli s dažďovým pralesom jedinečným zážitkom.

FOTO: ZAS Dubai/plompmozes.com

 

Autor: verne.sk

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.