Cristiano Ronaldo má prvý hotel. Vitajte vo svete futbalovej superstar!

Prvý hotel, ktorý nesie meno Cristiana Ronalda sa nachádza na Madeire, priamo v prístave mesta Funchal.

FOTO: pestanacr7.com

Cristiano Ronaldo je dnes nielen meno známeho svetového futbalistu, ale doslova značka. Svedčí o tom fakt, že ho nepoznajú len futbaloví fanúšikovia, ale aj tí, ktorých tento šport veľmi nezaujíma. Nakoniec, Ronaldovo meno sa už objavilo v kolekcii spodnej bielizne, obuvi aj v kozmetickom priemysle. Najnovšie si Cristiano Ronaldo buduje aj ďalšiu kariéru – v hoteliérstve. Na svete je totiž prvý hotel, ktorý nesie jeho meno – Pestana CR7 Funchal.

A kde inde by sa mohol hotel nachádzať ako v jeho rodnej Madeire? Otvorili ho 1. júla, hoci bez prítomnosti futbalistu, ktorý si momentálne plní svoje úlohy na futbalovom šampionáte vo Francúzsku. Napriek tomu však stihol otvorenie hotela podporiť na svojom facebooku, kde pridal fotku hotela s obrovským bazénom, ležadlami na slnenie a priestrannou terasou. Všetko sa nesie, ako inak, v ružovej farbe.

„Moja práca je futbal, ale život nebude vždy taký ako dnes. Rozhodol som sa venovať tomuto novému projektu a mám okolo seba ten najlepší tím na celom svete. Som síce mladý, ale tento projekt je pre mňa vzrušujúci. Myslím na svoju budúcnosť, na môjho syna a na moju rodinu,“ povedal o svojom rozhodnutí zapojiť sa do projektu hotelov s jeho menom.

Na stenách nechýbajú dresy

Množstvo fanúšikov Cristiana Ronalda by sa ku svojej ikone rado dostalo čo najbližšie. A práve to je koncept, ktorý má naplniť hotel. Izby v hoteli majú okrem klasického označenia na začiatku CR a nachádza sa tu aj suita CR7. Na stenách izieb visia „opotrebované“ Ronaldove dresy a zdobia ich aj kresby, ktoré súvisia s futbalom. 

 foto

Dresy Cristiana Ronalda visia zarámované na stenách.

FOTO: pestanacr7.com

Hotel vybudovali na Madeire, kde Ronaldo vyrástol. V meste Funchal už stojí jeho 3,4 metra vysoká socha, ktorá je často terčom posmeškov. Okrem nej tu fanúšikovia futbalistu navštevujú aj Ronaldovo múzeum. Hotel sa nachádza priamo pred prístavom, vďaka čomu ponúka nádherný výhľad.

Na šport aj relax

Silné postavenie majú v hoteli aj priestory určené na cvičenie a tréningové programy. Hostia si môžu zacvičiť vo vonkajšej posilňovni alebo sa zúčastniť hotelového tréningového programu, ktorý ich má dostať do formy.

foto

Na stenách izieb visia kresby s futbalovou tematikou.

FOTO: pestanacr7.com

No ani tí, ktorí chcú len príjemne relaxovať, nevyjdú na prázdno. Na oddych je určený červený bazén alebo sauna. Kto si chce vychutnať nádherný výhľad na more alebo hory Madeiry, určite ocení drink v strešnom bare.

V oficiálnom stanovisku k otvoreniu hotela Ronaldo nezaprel svoju povahu. „Víťazný tím, víťazný projekt,“ vyhlásil futbalista. Dodal, že aj on sám prenocuje v suite CR7. No kedy sa k tomuto kroku odhodlá, neprezradil.

foto

Z izieb je výhľad priamo na prístav a lode, ktoré v ňom kotvia.

FOTO: pestanacr7.com

Nejde však o jediný hotel, ktorý ponesie meno slávneho futbalistu. Cristiano Ronaldo investoval 40 miliónov dolárov, aby spoločne s hotelovou sieťou vybudovali aj tri ďalšie hoteli – v Lisabone, Madride a New Yorku. Otvorenie hotela v Lisabone je naplánované na august, hotel v New Yorku neďaleko Central Parku by mali otvoriť v roku 2017 a hotel v Madride bude stáť na najznámejšej ulici mesta v roku 2019.

Ak ste aj vy fanúšikom Cristiana Ronalda, jeho rodnú Madeiru môžete navštíviť aj s cestovnou agentúrou verne. V meste Funchal budete obdivovať jeho sochu, navštívite múzeum a obzriete si aj nový hotel. No na to, aby ste strávili dovolenku na Madeire, nemusíte byť len futbalový fanúšik. Ostrov ponúka bohaté možnosti všetkým cestovateľom.

 

Autor: verne.sk

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.